- 28 Ekim 2019
- 19
- 17
- 3
- 24
- Konu Sahibi Beyza66selam
Merhaba ben durmadan acaba büyük konuştum mu diye düşünürken içimden büyük konuşuyorum başıma gelir mi??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hani içimden büyük konuşuyorum düşünürken başıma gelir mi??Nasıl yani ?
Bende konuşuyorum valla Allah dağ damarımızdan bile yakınmış elbet duyuyor dediklerimizi ama basımıza gelir mi bilmiyorumhani içimden büyük konuşuyorum düşünürken başıma gelir mi??
Teşekkür ederim...ne kadar sevimlisiniz ya
Iyi niyetli birine benziyorsunuz basiniza gelcegini sanmam
Merhaba ben durmadan acaba büyük konuştum mu diye düşünürken içimden büyük konuşuyorum başıma gelir mi??
Psikolojinizin iyi olmadığı kesin.Merhaba ben durmadan acaba büyük konuştum mu diye düşünürken içimden büyük konuşuyorum başıma gelir mi??
Evet psikolojim bozukPsikolojinizin iyi olmadığı kesin.
Nedir bu büyük konuşma korkusu? Bu kaçıncı konu? 5 yaşında çocuklar duyduğu bir şeye koşulsuz inanıp, takıntı yapabiliyor ama sizde normal değil. Başka obsessif halleriniz var mı sadece büyük konuşma mevzusu mu?
Sevimli değil, ciddi bir sıkıntısı var arkadaşın. Acil bir uzmana danışmalı. Üşenmedim saydım, 8 kez aynı içerikle konu açmış.ne kadar sevimlisiniz ya
Iyi niyetli birine benziyorsunuz basiniza gelcegini sanmam
Yardım alın, başka sıkıntılarınız mı var bu kaygıları tetikleyen? Buradan olacak iş değil bu, bir uzmana gitmeniz elzem olmuş.Evet psikolojim bozuk
Aaa ciddi misiniz hic takip etmedim vallahi. 8 kere actigina gore ciddi ciddi takmis buna, uzuldumSevimli değil, ciddi bir sıkıntısı var arkadaşın. Acil bir uzmana danışmalı. Üşenmedim saydım, 8 kez aynı içerikle konu açmış.
Yaşınız kaç?hani içimden büyük konuşuyorum düşünürken başıma gelir mi??
Başınıza gelmesini istediginiz şeyleri konuşun ozamanMerhaba ben durmadan acaba büyük konuştum mu diye düşünürken içimden büyük konuşuyorum başıma gelir mi??
Ya bazı ağır şeyler yaşadım ondan beri en küçük şeyi takıyorum...Yardım alın, başka sıkıntılarınız mı var bu kaygıları tetikleyen? Buradan olacak iş değil bu, bir uzmana gitmeniz elzem olmuş.