• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biliyorum çok takıntılıyım ama yardım edin??

Beyza66selam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2019
19
17
3
24
Merhaba ben durmadan acaba büyük konuştum mu diye düşünürken içimden büyük konuşuyorum başıma gelir mi??

Merhaba ben durmadan acaba büyük konuştum mu diye düşünürken içimden büyük konuşuyorum başıma gelir mi??

Milyar milyor dolarlarım, 3 teknem, 40 dairem, 5 fabrikam ve kendime ait dünya çapında büyük ve ünlü bir markam da olsa ben asla ama asla zerre görgüsüzlük yapacak insan değilim, mesela asla teknemden yatımdan filan, sosyal medyalarda poz paylaşıp caka satmam.

Aha büyük konuştum. Başıma gelirse çekerim gari.

Psikolojinizin iyi olmadığı kesin.

Nedir bu büyük konuşma korkusu? Bu kaçıncı konu? 5 yaşında çocuklar duyduğu bir şeye koşulsuz inanıp, takıntı yapabiliyor ama sizde normal değil. Başka obsessif halleriniz var mı sadece büyük konuşma mevzusu mu?

Tövbe edin bir daha büyük konuşmayın.olur öyle şeyler arada çok şey yapmayın.

Sevimli değil, ciddi bir sıkıntısı var arkadaşın. Acil bir uzmana danışmalı. Üşenmedim saydım, 8 kez aynı içerikle konu açmış.
Aaa ciddi misiniz hic takip etmedim vallahi. 8 kere actigina gore ciddi ciddi takmis buna, uzuldum

Niye bu kadar takıyorsunuz aklınıza başka işlere verirsiniz bu kadar düşünmesiniz boşverin herşeyi takmayın kafanıza

Benim bir kez başıma geldi ama ben çok havalı konuşmuştum. Ben de korkarım büyük konuşmaktan, dikkat ederim ama içinden düşündüğün de başına gelmez istemeden düşündüysen.

Ablacım öyle şeyler düşünme. Büyük konuştun diye olacak da değil olmayacak da değil. Başına gelmesini istemediğin şeyleri düşünme.

Back