Bilişim Teknolojileri öğretmenleri

maaş karşılığını dolduramıyorum bir okulda buyüzden mecburen ikinciye gönderiyorlar...
bir de şunu anlamıyorum ilköğretimde bt dersi seçmeli. madem bir okulda bt öğretmeni yok neden o dersi seçiyorlar.... ooooffff of.... anlamıyorum... onlar da beni anlamıyor zaten.... yuvarlanıp gidiyoruz işte...sempatiksalakcinni

ne de olsa gelir biri diye seçmişlerdir :çok üzgünüm:

bakanından müsteşarına Allah hepsinin belasını versin..8. sınıf öğrencilerine söz geçiremiyorum, "dersin notu yok niye dinleyelim" diyolar resmen..Beni ve meslektaşlarımı yıpratan bu insanlara hakkımı helal etmiyorum..

Aşağıdaki videoyu izlerseniz anlarsınız ne demek isteğimi.yalnız videoda çektiğimiz eziyetlerin tümü yansıtılmamış.Örneğin 15 bilgisayara 40 öğrenciyi sığdırmak, örneğin sınıf öğretmenleri yarım gün okuldayken kar tatili,15 tatil,yaz tatili okulda olmak zorunda olmak..

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1378940846641&oid=119010173054

Ben böteci değilim tef mezunuyum ama atamam çıkmadığı zaman 2 ay ilköğretimde ücretli çalışmıştım öğrencilere bişey anlatmak zor gerçekten çünkü hepsi oyuna odaklılardı, hiç dinlemiyolardı bile sonra meslek lisesine atandım ve öğretmen olduğumu o zaman anladım. Dilerim sizler de mesleğinizi hak ettiğiniz şekilde yaparsınız.:1hug:a.s.

mardin de görev yapıyorum ve mardin il mem formatörlük başvurularını kabul etmemiş bu yüzden formatör de olamadık.

bende urfada görev yapıyorum urfa mem de formatörlük vermedi, 10 saat bilişim 12 saat beden ve 7 saat resim dersine giriyorum, ne öğretmeni olduğumu unutuyorum doğrusu.

yarın halk eğitim için kursa başvuracağım gelicek sanırım 3 den sonrada kurs vereceğim zor olmaz inşallah CADIARZU

bende urfada görev yapıyorum urfa mem de formatörlük vermedi, 10 saat bilişim 12 saat beden ve 7 saat resim dersine giriyorum, ne öğretmeni olduğumu unutuyorum doğrusu.

yarın halk eğitim için kursa başvuracağım gelicek sanırım 3 den sonrada kurs vereceğim zor olmaz inşallah CADIARZU

haftaiçi mi kurs vereceksiniz, günde kaç saat

Kızlar aramızda meslek lisesinde çalışan bilişimci yok mu
Grafik animasyon dersinden uygulamalı sınav yapacağım ilk kez ne gibi sorular sorulabilir?

evet hafta içi hergün vericem kursu , günde 4 saat aralık sonunda belgelerini almış olmaları gerekiyormuş o nedenle biraz yoğun bir kurs olacak..

hergün var mı peki.Bizim burda haftada en fazla 10 saat kurs verebilirsiniz demişlerdi

merhaba arkadaşlar ben kulübe yeni katıldım gaziantepte çalışıyorum BT+Formatörüm aslen samsunluyum. KK bu kadar geniş kapsamlı olduğunu bilmiyordum açıkçası bugün tesadüfen girdim baya konu, paylaşım varmış. Bayan BT ve formatörler olarak neler yapıyorsunuz hayat nasıl gidiyor. bu arada ben evliyim iki bebeğim var :emir_bebek:

arkadaşlar merhaba,
istanbul anadolu yakasında bilgisayar üzerine özel ders verebilicek olan varsa özel mesajla bana ulaşabilir mi :KK71:

selam kızlarr uzun süredir topiğe yazan olmamış muhtemelen buna cvp gelmiycektir ama bn yinede şansımı deniyim dedim:)) anadolu lisesi mezunuyum BÖTE de okuyorum... çok ii bir puan aldım biraz ailemin isteği bide kolay iş bulurum diye yazıdım burayı. başlarken çok ümitliydim ama hevsim kursağımda kaldı... bölümün çoğu meslek lisesi mezunu bana göre çok düşük puanlar alarak gelmişler ama teknik bilgileri çok ii ben onların bildiğinin onda birini bile bilmem anlıycağınız onlar alan da bizde matematikte fizikte yüksek notlar alıyoz. okulum eğitim bilimlerinde çok ii eğitim veriyo ama teknik alan da eğitim yok desem yeridir hiç bişi öğrenemiyorum :KK50: bölümü brakıp bırakmama konusun da karasızım bu bölümden mezun hiç tanıdığım da yok napıcağımı şaşırdım bana bi akıl verin kızlar :97:

meb bu dersi artık seçmeli yaptı dolayısıyla atamalar da özel okullar da çok iyi durumda değil, benim eşim bu meslekten o yüzden... eğer mümkünse mühendisliğe geçebilirsin ya da yan dal falan al derim ben sana, mezun olunca sıkıntı olmasın, meb çok tutarsız çünkü... kolay gelsin..

yandal işi çok zor mühendisliğe geçiş hakkımızda yok malesef busene yeniden sınava giricem ama ciddi miktarda puanım kesilecek seneye de müfredat değişikliği var yapamazsam diye çok korkuyorum napıcağımı bilmiyorum çok karasızım :KK59: öğretmenlik dışnda başka bir yerde iş bulabilirmiyim acaba:97:

öğretmenlik dışında iş bulabilirsin ama yine bilgisayar üzerine olur. MEB bilgisayar öğretmenleri üzerine son 4 senedir oynadıkça oynuyor. o kadar kızıyorum ki onlara. hakkımızda hayırlısı.

ben de çok pişmanım bu bölümü seçtiğime. puanım matematik öğretmenliğini tutuyordu, kolay atanırım dedim ama ben atanana kadar puanlar tırmandı, bişey farketmedi.

TRT ilanlarını takip edin, yayın bölümündeki teknik birimde bilgisayar ve öğretim teknoılojileri mezunlarını da uzman olarak alıyorlar, ben daha önce gördüm ilanlarında.. memurlar.net sitesini tarayın trt diye, orada inceleyin arkadaşlar.. kolay gelsin..

TRT ilanlarını takip edin, yayın bölümündeki teknik birimde bilgisayar ve öğretim teknoılojileri mezunlarını da uzman olarak alıyorlar, ben daha önce gördüm ilanlarında.. memurlar.net sitesini tarayın trt diye, orada inceleyin arkadaşlar.. kolay gelsin..

trt işini ben de duydum ama nereye kadar alcak ki benim mezun olmama daha çok var:KK59: yazılım mühendisi yada web tasarımcı olarak çalışma imkanlarımız neler bi bilginiz var mı acaba??

öğretmenlik dışında iş bulabilirsin ama yine bilgisayar üzerine olur. MEB bilgisayar öğretmenleri üzerine son 4 senedir oynadıkça oynuyor. o kadar kızıyorum ki onlara. hakkımızda hayırlısı.

ben de çok pişmanım bu bölümü seçtiğime. puanım matematik öğretmenliğini tutuyordu, kolay atanırım dedim ama ben atanana kadar puanlar tırmandı, bişey farketmedi.

en büyük korkumda bu ya MEB yarın bigün ben bilgisayar öğretmeni almıycam diyebilir
bizim ünide bölümlerin bile kapatılabileceği konuşuluyo ki ben olabileceğine inanıyorum çünkü teknik eğitimleri kapattılar bizide kapata bilirler:KK43:

Merhabalar ben de 4 yıllık bilişim teknolojileri öğretmeniyim. Bu bölümü seçmek isteyenlere 2 kere değil 5 kere düşünmelerini, hatta mümkünse bu bölümü seçmemelerini tavsiye edebilirim. Çünkü siz öğretmenlik okuyup, öğretmen olmayı hayal ederken, maalesef ÖĞRETMEN olamıyorsunuz ve harcadığınız onca emeğe ve kendinize bakıp üzülüyorsunuz. Okulda öğretmen olarak atanan ve öğretmen sıfatının gerektirmediği her şeyi yapan tek branştır bilişim teknolojileri. Söylenecek çok söz var ama bu kadarı bile yeter, son söz; öğretmen olmak isteyenler, mümkünse bilişim haricinde diğer branşları seçsinler ki, öğretmenliği yaşayabilsinler.

X