- Konu Sahibi kirmizi oje
-
A
Ayyy inanmıyorum ne kadar terbiyesiz bi nesil yetişiyor allahım ya
Ciddi misiniz ? Bu cok kotu bisey yaBiraz alakasız mı olur bilemiyorum ama bir örnek ben vereyim size.
Anaokulu öğretmeniyim, ikinci senem, biraz daha üst kesim bi semtte özel bir kurum.
Geçen sene işe başladım sanırım 2 ay olacak, 5 yaş grubu çocuklardan bir tanesi, mevsimleri işliyoruz, her mevsimle ilgili materyal topladık onlarla resim yapacağız. Müthiş sabırlıyımdır, gerçekten herkes hayret eder.. Çocuğun bir tanesi delirtti beni, çektim kenara eğildim önüne ellerini tuttum güzelce konuştum hadi bakalım dedim masaya götürdüm tekrar.
Ders bitti, örtmenim bakarmısınız dedi yine gittim önüne eğildim efendim ömer faruk dedim, suratıma tükürdü.. Sürükleye sürükleye indirdim müdürün odasına, gözüm döndü.
Velisi geldi, meğer annesi hanımefendi öğütlemiş. Öğretmenlerin sana kızarsa tükür diye..
İşte bu yukarıdaki örnekte böyle yetiştirilen şımarıklardan bir tanesi.
Evet var. Bunu en küçüğü 4 aylık (belki de 6ydı, ikisinden biri) ve en büyükleri de 13-14 olan çocuklar üzerinde denediler.Kötü tohum diye birşey gerçekten var mı acaba? yani doğuştan kötü olanlar
Evet var. Bunu en küçüğü 4 aylık (belki de 6ydı, ikisinden biri) ve en büyükleri de 13-14 olan çocuklar üzerinde denediler.
4 aylık olanlar bebek oluyor malum. Bebekler ve çocuklar üzerinde yapıldı diyelim.
Doğuştan iyi ve kötü olarak geliyor her insan dünyaya.
Diyelim ki kötü. Kötü oluşunu aile törpülerse amenna, yoksa geldiği gibi kalıyor.
Yok bence. Allah hayırlı ana-baba versin.Kötü tohum diye birşey gerçekten var mı acaba? yani doğuştan kötü olanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?