• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilinçsiz aileler ve buldumcuk çocukları

Allah aşkına her gün görüyoruz çocuklu insanların nasıl çocuk yetiştirdiğini
Alışveriş merkezine girin bakın o şımarık tavırlı veletleri ve onları daha da şımartıp susturmaya çalışan ebeveynleri gözlemlemek çok da zor değil.
Uçakta çocuğu istemiyor diye çocuğun emniyet kemerini takmayı reddeden anneyle karşılaştım en son.
Tut saçından yerde sürükle kadını nasıl ukala.. kabin görevlileriyle nasıl kavga ediyor..
Yok çocuk benim kimse karışamaz, canı takmak istemiyor
Vay anam dedim bu ne
NEyin kafası bu allah aşkına
Böyle kadının çocuğu da normal olmaz doğal olarak
Köpeğe zarar vermese bile insana saygısı olmaz.
Köpeği tutkala bulayacak kadar manyak bir çocuk yetiştirmek de bu tarz ve benzer davranışlar sergileyen ebeveynlerin çocukları
Kimse kusura bakmasın doğru düzgün çocuk yetiştiren kaç tane insan var bu ülkede

Dün ben de denk geldim haberlerde bakamadım :( Evimiz müstakil çok fazla karınca oluyor karıncalardan birine bile zarar verdiği zaman oğlum kızıyorum ona karıncalar, hayvanlar bizim dostumuz sakın dokunma incitme diye. Allah vicdan versin...

Burda da var o buldumcuk analar. Tum hayati boyunca anne olmayi beklemis, cocuk dogurup buyutmeyi basari olarak nitelendiren ama nasil yetistirdiğiyle ilgilenmeyen ebeveynler. Hamile kalip dogum yapmak kadinlara dogustan verilmis bir hak zaten. Basari; vicdanli, kalbi temiz, sevgi dolu ve nazik çocuklar yetiştirmektir.

AA olur mu canım çocuklar melektir etrafın ağzına s... da onlar hep haklıdır ayrıca aileler olarak bizim senelerce eğitemediğimiz çocukları öğretmen 150 kişilik sınıfta parmağının ucuyla hokus pokus diyerek muma çevirebilmelidir yoksa o ne biçim öğretmendir bu videodaki hayvancağız da kesin bişey yapmıştır yoksa bizim lord leydilerimiz ne yapsa haklıdır!!

AA olur mu canım çocuklar melektir etrafın ağzına s... da onlar hep haklıdır ayrıca aileler olarak bizim senelerce eğitemediğimiz çocukları öğretmen 150 kişilik sınıfta parmağının ucuyla hokus pokus diyerek muma çevirebilmelidir yoksa o ne biçim öğretmendir bu videodaki hayvancağız da kesin bişey yapmıştır yoksa bizim lord leydilerimiz ne yapsa haklıdır!!
Bu nasıl bir öfke bu nasıl bir kindir. Bu videodaki çocuklara ve ailesine kızmakta haklı olabilirsiniz ama sizinki farklı bir boyuta geçmiş. Umarım eğitim fakültesi diplomanız yoktur .Zira her okuyan öğretmen olamıyor.

Bu nasıl bir öfke bu nasıl bir kindir. Bu videodaki çocuklara ve ailesine kızmakta haklı olabilirsiniz ama sizinki farklı bir boyuta geçmiş. Umarım eğitim fakültesi diplomanız yoktur .Zira her okuyan öğretmen olamıyor.
Bi gidin Allah aşkına sizinle uğraşamam şimdi

Çocuklar içerde bağır çağır koşar, yere vururlar, top oynarlar icerde. Metroda otobüste bagira cagira koştursun, önünde oturanin saçını çeksin, koltuguna yapisip sallasin. Misafir geldiği evde ortalığı dagitsin, karıştırsın.

Sonra annelerde napayım çocuğumu bağlayım der.
Bağlama eğit, öğret, yetiştir ama kendi egitilemeyen çocuğunu nasıl eğitsin.
Bende çok kızıyorum eğiten nasıl eğitiyor kardeşim. Her çocuk bunu yapmıyor demek ki eğitilebiliyor.
Bunlari dile getirmek cocuktan nefret etmek değil. Egitimsiz ana babanin (eğitim burada öğrenim değil, toplum içinde davranış) yetiştirme tarzini elestirmek.
Bu da en doğal hakkımız.
Her çocuk kendi ebeveynine dünya güzeli, tatlısı yapacak bir şey yok.
Aynı sey anne baba içinde geçerli kiminin çocuğu kilolu olur napayım öyle kemigi sayilan çocuğu der, kiminin çocuğu saçlı dogar ay bu saçlı dogmayanlar ne cirkin oluyor der. En azından bu bedensel eleştiri değil davranissal elestiri. Alin kitkitapao okuyun konuyla ilgili belki faydasi olur( yetistiremeyenlere)

Bütün bebekler masum doğar. Onları kötü yapan yetiştikleri çevredir. Köpeğe çok üzüldüm :( Allah herkesin kalbine merhamet versin.

Back