- 26 Ocak 2014
- 380
- 258
- 53
- Konu Sahibi kirmizi oje
Allah aşkına her gün görüyoruz çocuklu insanların nasıl çocuk yetiştirdiğini
Alışveriş merkezine girin bakın o şımarık tavırlı veletleri ve onları daha da şımartıp susturmaya çalışan ebeveynleri gözlemlemek çok da zor değil.
Uçakta çocuğu istemiyor diye çocuğun emniyet kemerini takmayı reddeden anneyle karşılaştım en son.
Tut saçından yerde sürükle kadını nasıl ukala.. kabin görevlileriyle nasıl kavga ediyor..
Yok çocuk benim kimse karışamaz, canı takmak istemiyor
Vay anam dedim bu ne
NEyin kafası bu allah aşkına
Böyle kadının çocuğu da normal olmaz doğal olarak
Köpeğe zarar vermese bile insana saygısı olmaz.
Köpeği tutkala bulayacak kadar manyak bir çocuk yetiştirmek de bu tarz ve benzer davranışlar sergileyen ebeveynlerin çocukları
Kimse kusura bakmasın doğru düzgün çocuk yetiştiren kaç tane insan var bu ülkede
Alışveriş merkezine girin bakın o şımarık tavırlı veletleri ve onları daha da şımartıp susturmaya çalışan ebeveynleri gözlemlemek çok da zor değil.
Uçakta çocuğu istemiyor diye çocuğun emniyet kemerini takmayı reddeden anneyle karşılaştım en son.
Tut saçından yerde sürükle kadını nasıl ukala.. kabin görevlileriyle nasıl kavga ediyor..
Yok çocuk benim kimse karışamaz, canı takmak istemiyor
Vay anam dedim bu ne
NEyin kafası bu allah aşkına
Böyle kadının çocuğu da normal olmaz doğal olarak
Köpeğe zarar vermese bile insana saygısı olmaz.
Köpeği tutkala bulayacak kadar manyak bir çocuk yetiştirmek de bu tarz ve benzer davranışlar sergileyen ebeveynlerin çocukları
Kimse kusura bakmasın doğru düzgün çocuk yetiştiren kaç tane insan var bu ülkede