• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilinçsiz aileler ve buldumcuk çocukları

Bunu yapan insanlarda nasıl bir vicdan olabilir bilemiyorum!!Aslında son zamanlarda olan ve okuduğumuz gördüğümüz herşey sayesinde DÜŞÜNME yitimi kaybediyorum.Allah islah etsin.....

Biz siddetten dert yanıyoruz,siz çocuk dovmekten bahsediyosunuz ?

Şiddet, şiddeti doguruyo işte bunu fark etsek iyi olur.

O hayvancagıza o işkenceyi yapan cocuklarin aile ici siddete maruz kalmis veya babasinin annesini dovdugune sahit olmus olabilecegi fikrini yadsıyamayız.
Aile içi şiddet görmeyip te vahsileşen cocuklari da biliyorum ben.en yakinimdan amcamın çocuğundan biliyorum hatta.bir tokat bile yemeden büyüdü. Çocukken vahşi idi.herseyi yaptılar, büyüdü daha da beter vahsilesti

Ağzınıza, kalbinize sağlık. Geçen sene kafemizin önünde geniş bir tahta veranda vardı ve kediler,köpekler gelir soluklanır dinlenirdi. Aynı bu konuşmaları duyardım. Çocuk "aa kedi" diyor gülerek ama sevimsiz anası " ısırır parçalar seni " diyor. Seni parçalasalar keşke diyorum ben de içimden. Lüzumsuz kadın.
İşte bu çocuk anne babadan ne görürse onu alır.
Doğurmak neki çocuğu doğru yetiştirmek önemli.
Zavallı hayvanların dilleri Yok diye acıyacak canlarıda yok sanki.

Cok benzeri yedi sekiz ay kadar onc basima geldi. Erkek arkadasimla sahilde yuruyus yapiyorduk. Yavru bir kedi de yesilligin icine girmis kendi kendine oynuyordu. Uc yasinda kadar bi velet geldi durup dururken havyancagiza bir tekme salladi. Ama oyle boyle bir vurmak degildi. Aradan salise gecmedi annesi olacak gerzek siritti. Orada o tekmeyi yiyen insan olsa belki bu kadar dokunmazdi bana. Cocuga bağırmamla annesinin uzerime yurumesi bir oldu.
Bu konuda fasistlikse fasistlik. Keske geberseler hayvanlara eziyet eden mahluklar. Lanet olsun hepsine!

Bir benzeri de benim başıma geldi. Camide herkes namaza durmuşken bir çocuğun yavru kediyi eline alıp poşete tıkmasını gördüm. Hayvanın gözleri kanıyordu. Çocuğa o kediyi bana ver dedim ve bana küfretti, hayvanı daha haşin bir şekilde iteledi. Çocuğun peşine düştüm, o kaçıyor ben kovalıyorum. Erkekler namazı bozup çocuğu yakaladılar ve kediyi bana verdiler. Ama kedi dakikalar içinde öldü.. Ve o çocuk sadece gülüyordu bu duruma.

Bu kadar olmamalı bir şeyler ya. Cidden.

Aile içi şiddet görmeyip te vahsileşen cocuklari da biliyorum ben.en yakinimdan amcamın çocuğundan biliyorum hatta.bir tokat bile yemeden büyüdü. Çocukken vahşi idi.herseyi yaptılar, büyüdü daha da beter vahsilesti

Siddet gormus olsaydi daha daha beter olacakti belki?

Istisnalar her zaman olabilir,sigara icip 100 yasina kadar saglikli yasayan insani ornek gosterip nasıl ki 'sigara sagliksiz degildir' diyemiyorsak,

Olaylardaki istisnai durumları ornek gostererek bu boyledir,dogrusu budur diyemeyiz.

Siddetin her türlüsüne karşı olmalıyız,bazen sınırlarımız zorlansa bile.Iyi akşamlar.

Ben herseyin zekayla ilgili olduğunu düşünmeye başladim.Merhamet ,sorumluluk,vicdan ........
Doğal seleksiyonda yok ilaçlar sagolsun .

ben vıdeoyu ızlemedım dayanamam cunku
aılelerdede suc var cocuklardada var
cocuk ne bılsınkı durumu yok cocuk cok ıyı bılır cunku herkes ahlakıyla karakterıyle dogar aılede bunu pekıstırır

ıste bu cocuklar tecavuzcu tacızcı hırsız ve katıl olacaklar
boyle cocuklar ıslah evıne gonderılıp aılesıde ceza almalı

simarik yaramaz veletlerinin tum yaptigi sacmaliklari zeka kupu, hiperaktiflik kisvesi altina sakliyorlar.bence once su cocuklarini egitmekten aciz ana babalari egitmek lazim,saygi duymayi once bunlar ogrensin ki sonra simarik veletler boyle canilik ve terbiyesizliklere imza atmasinlar

Yeni doğmuş bir bebeğin zihni tertemiz bir sayfa gibi. Önyargılardan ve dayatmalardan uzak..

Ne yapıyorsak bizler yapıyoruz. O tertemiz sayfanın nasıl dolacağı anne babaların elinde. Keza anne baba kadar çevresinde tanık oldukları da..

Bu yüzden çocuk suçlular için suçlu değil ''suça itilmiş'' denir.

Çocuktur yapar demek bazen çok masum gelse de çocuğun küçükken yaptığı bazı şeyler ilerisi için fikir oluşturabiliyor.

Sırf çocuk sehpaya çarptı diye sehpaya vurmayın, sehpa bir şey yapmamasına rağmen sephanın suçlu olduğunu söyleyip ona vurursanız ileride kendi hatası olan şeyleri kabul etmeyip sürekli başkalarını suçlu görebilir. Ve her canı acıdığında ya da sinirlendiğinde vurma eğilimi gösterebilir. Ya da şakadan da olsa vur halaya vur teyzeye vur dayıya vs vs ... Çok yanlış buluyorum.

Maalesef her şey ''Çocuktur yapar.'' ile başlıyor.

gecen annemlere gittigimde rastlamistik kapinin onunde cocuklar agacin dalini oyle bir bukuyorki yapraklari falan ezilmis kizdik iste yapragin ustunde zehirli bocek var olduruyoruz diyor bi baktik tirtil hemen aldik tirtili kenara koyduk ya benim anlamadigim aileler evde hic konusmuyormu agaclara hayvanlara zarar verme diye gerci aileler kendileri zarar veriyor oylesinden de cikan cocuklar boyle olur

Back