- Konu Sahibi kirmizi oje
Bunu yapan insanlarda nasıl bir vicdan olabilir bilemiyorum!!Aslında son zamanlarda olan ve okuduğumuz gördüğümüz herşey sayesinde DÜŞÜNME yitimi kaybediyorum.Allah islah etsin.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aile içi şiddet görmeyip te vahsileşen cocuklari da biliyorum ben.en yakinimdan amcamın çocuğundan biliyorum hatta.bir tokat bile yemeden büyüdü. Çocukken vahşi idi.herseyi yaptılar, büyüdü daha da beter vahsilestiBiz siddetten dert yanıyoruz,siz çocuk dovmekten bahsediyosunuz ?
Şiddet, şiddeti doguruyo işte bunu fark etsek iyi olur.
O hayvancagıza o işkenceyi yapan cocuklarin aile ici siddete maruz kalmis veya babasinin annesini dovdugune sahit olmus olabilecegi fikrini yadsıyamayız.
İzninle bu mesajını kopyalayıp Face.de paylaşabilir miyim??
Bir adım olur diye düşündüm
İşte bu çocuk anne babadan ne görürse onu alır.Ağzınıza, kalbinize sağlık. Geçen sene kafemizin önünde geniş bir tahta veranda vardı ve kediler,köpekler gelir soluklanır dinlenirdi. Aynı bu konuşmaları duyardım. Çocuk "aa kedi" diyor gülerek ama sevimsiz anası " ısırır parçalar seni " diyor. Seni parçalasalar keşke diyorum ben de içimden. Lüzumsuz kadın.
Cok benzeri yedi sekiz ay kadar onc basima geldi. Erkek arkadasimla sahilde yuruyus yapiyorduk. Yavru bir kedi de yesilligin icine girmis kendi kendine oynuyordu. Uc yasinda kadar bi velet geldi durup dururken havyancagiza bir tekme salladi. Ama oyle boyle bir vurmak degildi. Aradan salise gecmedi annesi olacak gerzek siritti. Orada o tekmeyi yiyen insan olsa belki bu kadar dokunmazdi bana. Cocuga bağırmamla annesinin uzerime yurumesi bir oldu.
Bu konuda fasistlikse fasistlik. Keske geberseler hayvanlara eziyet eden mahluklar. Lanet olsun hepsine!
Aile içi şiddet görmeyip te vahsileşen cocuklari da biliyorum ben.en yakinimdan amcamın çocuğundan biliyorum hatta.bir tokat bile yemeden büyüdü. Çocukken vahşi idi.herseyi yaptılar, büyüdü daha da beter vahsilesti