• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilinçsiz aileler ve buldumcuk çocukları

biz cocukken en vurdulu kirdili cizgifilm he-man`di,orda da kaplan vardi bi tane, garibim titrek..en korkunc karakterse iskeletor..
simdiki nesilin maruz kaldigi siddet unsurlari cok farkli..evde siddet gormese de su tvlerden bilgisayar oyunlarindan siddet goruyor bence ve bilincaltlari gercekten inanilmaz kirli,siddete cok meyilli ve ne yazik ki dunyanin kendi etraflarinda dondugunu saniyorlar.
yazik,benim su yasimda aklima oldur Allah bi kopegi tutkala bulamak gelmez,bunlar nasil kucuk seytanlar boyle :KK43:
insanin o kopegin bakislarina ici dayanmiyor,o cocuklarin ana babalari o vicddan azabiyla nasil yasayacaklar..

Videoyu izlemedım içim kaldırmaz.he çokmu hayvanseverım mukemmelim...ama bu yasıma kdr hiçbir hayvana zarar vermedım.anlamadıgım bu çocuklar kaç yaşında ve hangi ara o vahsetı yapabılıyorlar.ulan bi tarafımı yırtıyom duzgun cocuk yetıstırıcem dıye....hayvanlara zarar vermemesi gerektiğini çocukluktan aşılıyoz vs.sueekli gözümüz ustunde...nasıl salıyorlar cocugu.o mukemmel presnsesler bir cadıya...mıkını yıyımm yok ağam paşam dedikleri ise....yok yok bunun ortsı yok...ikinciyi hangi cesaretle yaptım bazen şaşıyorum kendime

A

Ayyy inanmıyorum ne kadar terbiyesiz bi nesil yetişiyor allahım ya

Valla her sene bir önceki seneyi aratıyor hem de..
Allah'ım akıl fikir ihsan eylesin..

Ne diyeyim..
O masumun bakışları çok şey anlatıyor anlayana.

Her çocuk masumdur diyenlere gelsin bu video.

Şu videodaki tek masum belli..

Ne öğretiliyor ki hayvan sevgisi saygısı öğretilecek.. biliyor mu ki öğretecekler.. ne yazık ki..

Bencil insan hayvanı insani korur kollar mi?

Etraf kendi çocuğu hata yaptığında "çocuktur efenim yapar"
Başkasının çocuğu yapınca
"Ay ne biçim anne baba bunlar"
Diyen insanlarla dolu..

Şımarık arsiz terbiyesiz çok bilmis yaramaz cocuga hem çevrede hem okulda "pek zeki pek hareketli maşallah herseyi biliyor"
Diyenler..

Terbiyeli merhametli saygılı olunca çocuk "ezik pisirik çekingen çok ezerler bunu" diyenler..

Sosyallessin diye oyun grupları etkinlik gezdirip yolda sokak çocuğu görünce konusma sakin onunla diyip kaldırım değiştirenler..

Pırıl pırıl sahipli golden görünce "hadi sevelim ay çok tatlı" diyip sokak kedisini tekme ile savusturanlar..

Sırada önüne gecilince hak hukuk adalet diyip çocuğu birini itikleyip geçince ince ince siritanlar..

Vs vs vs..

Asla anlamayacaklar..

Proje çocuk yetistirmeye, her yaptığı yanlışı ortmeye, tek çocuğunu haklı görmeye, kendi baslarina gelmeyen haksizligi hak gormeye, ovmeye ovmeye çılgın gibi ovmeye devam edecekler..

Peki kim bunlar.. ebeveynlerin yüzde kaçı böyle.. ne zaman böyle oldular.. onlari kim yetistirdi.. nasıl düzelir.. bilemiyorum.. sadece yazık oluyor tüm toplum bozulmuş gidiyor..

Videoyu izlemedim, asla izleyemem
Ancak o çocuklara da ailelerine de lanet olsun
Çocuk falan değil bunlar insan yavrusuna bazen öğretmeye bile gerek yok, komuşumun 1 yaşındaki kızı kedi aç kaldı diye arkasından ağlıyor, öğretmek de bir yere kadar, ruhsuz, yüreksiz yaratıklar bunlar. Ana babaları ha keza zaten anlatmaya lüzum yok, çocuğuma ceza verdi diye öğretmeni ekmeğinden etmeye çalışan bir toplumuz ve dünyanın her yerinde de böyle maalesef, çocuğa bakıyorsun resmen şiddet eğilimli ama çevresi zeki diyor, haşarı diyor. Ben onu bilir onu söylerim bazı durumlarda dayak gerçekten cennetten çıkmadır, odunla dövücen hemde elini ayağını kırıcan bunu yapanların bir daha yapacak elleri kalmayacak, insanlık öğretilmez çünkü, insanlık insan olanın içinde var. Deli gibi öfkeliyim şu an, bir canlıyı oyuncak etmek, onun korkususuyla, acısıyla zevk almak insan türünden olanların yapacağı iş değil o yüzden çocuk falan hiiiççç acımam, verseler elime kemiklerini kırar koyarım köşeye

Biraz alakasız mı olur bilemiyorum ama bir örnek ben vereyim size.
Anaokulu öğretmeniyim, ikinci senem, biraz daha üst kesim bi semtte özel bir kurum.

Geçen sene işe başladım sanırım 2 ay olacak, 5 yaş grubu çocuklardan bir tanesi, mevsimleri işliyoruz, her mevsimle ilgili materyal topladık onlarla resim yapacağız. Müthiş sabırlıyımdır, gerçekten herkes hayret eder.. Çocuğun bir tanesi delirtti beni, çektim kenara eğildim önüne ellerini tuttum güzelce konuştum hadi bakalım dedim masaya götürdüm tekrar.

Ders bitti, örtmenim bakarmısınız dedi yine gittim önüne eğildim efendim ömer faruk dedim, suratıma tükürdü.. Sürükleye sürükleye indirdim müdürün odasına, gözüm döndü.

Velisi geldi, meğer annesi hanımefendi öğütlemiş. Öğretmenlerin sana kızarsa tükür diye..

İşte bu yukarıdaki örnekte böyle yetiştirilen şımarıklardan bir tanesi.
Ciddi misiniz ? Bu cok kotu bisey ya

Üzgünüm ama sadece hayvanlara karşı değil, herkese karşı şiddet uygulayan çocuklar var.
Yaşıtını bir güzel itip düşürdükten sonra, korkunç bir şekilde gülümseyen çocuk gördüm ben ya. Yaptığından zevk alıyor ya bildiğiniz. Ve bunu gidip annesine söyleseniz asla kabul etmez. Herkese göre kendi evladı iyi tabi.
İşte böyle böyle ruhen sağlıksız bireyler yetişiyor. Halbuki bu durumu kabullenip, çözmeye çalışsa anne baba, olay büyümeyecek.
Bugün arkadaşını itip düşüren üstelik buna gülümseyen bir çocuk, büyüdüğünde dayakçı biri olur. Bu kesinlikle sürpriz değil. Sırf anne babası umursamadığı ya da kabullenip çaresine bakmadığı için cani birileri büyüyor işte.
Hatırlıyorum, arkadaş grubu içerisinde birinin canının acımasına sebep olsam, suçlanırdım, özür dilerdim, çocukça hadi sen de bana yap falan derdim. Bu iş yetiştirmekle bitiyor işte, suçun topu anne babada.

Açamadım videoyu dayanamam diye :(

Hep dusunurum cocuk ailede ne gorduyse ileride oyle oluyor. Terbiyesiz cocuklarini hiperaktif merakli kucuk o daha bilmez diye simarta simarta simarik yapiyorlar ilerki hayatlarinda da dunyanin merkezinde kendilerini sanip herkes tarafindan affedileceklerini dusunuyorlar. Siddete ugrayan da siddeti normallestirip cevresindekilere uyguluyor iste. Aile egitimi cok onemli

Kötü tohum diye birşey gerçekten var mı acaba? yani doğuştan kötü olanlar
Evet var. Bunu en küçüğü 4 aylık (belki de 6ydı, ikisinden biri) ve en büyükleri de 13-14 olan çocuklar üzerinde denediler.
4 aylık olanlar bebek oluyor malum. Bebekler ve çocuklar üzerinde yapıldı diyelim.
Doğuştan iyi ve kötü olarak geliyor her insan dünyaya.
Diyelim ki kötü. Kötü oluşunu aile törpülerse amenna, yoksa geldiği gibi kalıyor.

Çok üzüldüm, çocuklara hiçbir şey demiyorum, ailenin aşılaması gerekir. Çocuğu saldım çayıra mevlam kayıra diyip atıyorlar sokağa sonuç belli zaten.Kimbilir ne kadar acı çekti zavallı videoyu izlemedim çünkü yüreğim kaldırmaz :olamaz:

Evet var. Bunu en küçüğü 4 aylık (belki de 6ydı, ikisinden biri) ve en büyükleri de 13-14 olan çocuklar üzerinde denediler.
4 aylık olanlar bebek oluyor malum. Bebekler ve çocuklar üzerinde yapıldı diyelim.
Doğuştan iyi ve kötü olarak geliyor her insan dünyaya.
Diyelim ki kötü. Kötü oluşunu aile törpülerse amenna, yoksa geldiği gibi kalıyor.

Harbi mi
Araştırma yapmışlar okumam lazım

11 yasinda bir kiz annesiyim
Tek derdim onun iyi insan olmasi, saglikli ve mutlu olmasi
İstedigi meslegi secebilir kendi hayallerimi ona dayatmiyorum
Dersleri notlari zerre onemsemiyorum
İyi ve ahlakli olursa hayat ona iyi seyler sunacak buna inaniyorum

Bunu yapan cocugun anne babasinin da o cocuktan bir farki yoktur eminim

İnsanin mayasi temiz olacak

Back