Ben dobra insanları seviyorum. Bazen aci gercegi birinin gozumuzun icine sokması gerekıyor. Bir öncekı topığimde bir arkadaş bulımıa nevroza olma yolundasın dikkat et yazmıştı. Allah razı olsun.Bende farkındaydım ama kendıme itiraf etmekte zorlanıyordum. O mesajı okuduktan sonra normal reflu rahatsızlıgım dışında yediğimi çıkarma ıhtıyacı duymadım.Hiç bir şekilde yediklerimi çıkarmadım.Sadece mideme dokunan şeyler beni rahatsız etti,midem yandı, ağzıma mide özsuyu geldi falan ama ben bunu midemi boşaltayımda rahatlayayım şeklınde yorumlamadım. Yemegı fazla kacırdığım zamanlar oldu ama cozumu cıkarmaya calışmakta bulmadım. Boyle zayıf anların hayatımın her döneminde olabileceğini kabullendim, kendimi sakinleştirip mide rahatsızlığımın kendiliğinden geçmesini bekledim. Bir daha bedenime böyle eziyet etmemek için daha dikkatli besleneceğime beynimi inandırdım.
Sende önceki arkadaş gibi zaman ayırmış okumussun, teşekkür ederim.
Tamda senin fark ettiğin konuda birşeyler yazmak için topiği açtım.Aslında bir kaç aydır beynimin içinde sürekli bu farkındalık vardı ama yoğunluktan buraya gelip yazamadım bir turlu.
Farkındaysan kilo bildirimlerim haftada birden ayda bire düşmüş.
Kilo takibi zihnimi eskisi kadar meşgul etmiyor artık.
şubat tatilinde ahretliğimle görüştük.2 yıl aradan sonra tatıl boyunca sık sık bir araya geldik.20 yıllık arkadaşım kendisi.
Bana " Seni bunca yıldır tanıyorum, bu defa her anlamda çok çok ıyı gördüm " dedi.
Bazen eşimde söyler eskiden daha bunalım takılırmışım, artık daha pozitifmişim.
En yakınımdaki iki insanın gözlemi bu şekilde.
Bende kendimle daha barışık oldugumu hissediyorum. Kendimi ,bedenimi, sarkık göbeğimi, eksiklerimi , patavatsızlığımı, geçmişte yaptığıım hataları herşeyi kabullendim ve seviyorum.... İyiki bana yoldaş oldular...
sanırım ergenlik dönemim, isyanlarım biraz fazla uzun sürdü.Evrimimi ancak tamamladım :)))))