- 26 Mart 2017
- 585
- 377
- 37
- Konu Sahibi Guller ve laleler
Ya arkadaşlar ne olur bana bişey söyeleyin ALLAH aşkına yalvarırım benim de derdim çok nerden başlasam bilmiyorum. Akşam eşim olacak öküz le kavga ettik dedim ya kendisi sinirli yapıdadır dövdü beni yine hemde çok elleri kırılsın inşallahh. Konuya gelince bu öküz bir hafta gece bir hafta gündüz çalışıyor zaten ek işte yaptığı için çok fazla evde duramıyor birde kahve de falan zaman geçiriyor. Neyse buraya kadar tamam diyelim. Evde olduğu her akşam bunun halasının bir oğlu var bekar 30 31 yaşlarında falan 10.00 10.30 gibi işten çıkar bunu arar gel kokoreç yiyelim falan ben de artık akşam sinir oldum birden fevri bir şekilde atıldım bir tek orda kabahatim var biliyorum " ya bu seni her akşam aramak zorunda mı sinir oluyorum arttık illa kojoreç yemek istiyorsan bizimle git falan"bu sinir oldu işte " ben çocuk muyum? o benim kardeşim sana mı sorcam? ben çocuklar uyuyunca gidiyorum" falan bir sürü şey. Bu arada çocuklarla ilgilidir. Benimle ben iyiysem ilgilidir ama 10 yıllık evliliğimiz de çok gereksiz yere hep başkaları yüzünden kavga hakaret ve şiddet gördüm. Sonra ben ellerimi kaldırıp tamam karışmıyorum ne yaparsan yap diye mutfağa gittim. Küçük kızım ağlamaya başladı. Bu da hırsla ve öfkeyle mutfağa gelip "sen bana çocukların yanında nasıl saygısızlık yaparsın bak senin yüzünden çocuk ağlıyor" diye beni dövmeye başladı. Tabi bu arada şiddet hakaret küfür anneme küfürler falan. İçeri girdiğinde bu sefer çocuklar daha çok ağlıyordu beni dövdüğünü anlamışlar yine. Çocuklarla geri geldi bak ben annenizi dövmedim diye. Ben de "bişey yok kızım ben kolumu çarptım" dedim. Bu sefer çocukları içeri götürüp kapılarını kapatıp daha fazla şiddet ve hakaret uygulamaya başladı. "Ben sana karışıyor muyum lannn bidaha sen de bende izin almadan bir yere git senin ananı s...ker miyim s..kmez miyim gör" dedi. Çok fena oldum "nasıl laf o öyle ben çocuklarla her gittiğim yeri sana söylemeye mecbur değilim" dedim. Hadi yapta diye tekrar o ayıp cümleleri tekrarladı. Ya xx "ben artık istemiyorum bana bu lafları söyleyip beni döven bana tekme atan bir adamın yüzüne bakmayı" dedim. "S***** G** (Defol) babanın evine" dedi. "Neden ben gideyim sen git" dedim. Ama bu arada hatırlayıp yazamadığım bir sürü hakaret var yani kafam karma karışık o yüzden yazamıyorum. "Bundan sonra bana karılık yapma istemiyorum" dedi. Ben de salak gibi o sinirle sanki onu umursarmış gibi"ne yapacaksın gidip o... larla mı yatacaksın" dedim. Salak ben, aslında hiç söylenecek laf değil banane hayvandan. O an ne dedi tam hatırlamıyorum ama" sen ve senin gibilerine yapmadığım kabahat" gibi birşeyler söyledi. "Tamam o zaman çocukları sana bırakacak değilim çocukları alıp gidiyorum bu kadarı fazla" dedim. "Beni katil edersin sen mezara ben hapise çocuklar yetimhanede büyür" dedi. Aileme bir sürü laflar etti. "Artık gözümde saygın sevgin değerin kalmadı" falan dedi. Ben de "seninde kalmadı, biz zaten sevgimizi saygımızı kaybettik saygının olmadığı yerde sevgi de olmaz ki" dedim. "Git o zaman hükümet orda aç boşanma davası" dedi. "Bana neden bırakıyorsun sen aç" dedim. Ya daha bir sürü şey, yazmadan önce hepsi aklımdaydı ama hepsi karıştı. Ne olur bana birşeyler söyleyin yalvarırım. Size baştan cevap vereyim ailene söyle diyenler olacak ailem zaten bunun 100 katı problemli. Annem dün kayboldu neyseki bulundu. Babam bizi hiç sevmiyor zaten böyle evliliklerimizin sorumlusu o. Kız kardeşiminde benden farkı yok. Çalış diyenler olacak ama çocukları bırakabileceğim kimsem yok ve burası küçük bir yer erkeklere iş yok benim bulmam da çok zor. Polise gitmeyi düşünüyorum ama herşey daha sarpa sarar biliyorum çocuklar çok üzülür babalarına da düşkünler. Ne yapsam bilemedim. İnanın cahil değilim rahatımdan durmuyorum bu evde ama çok çaresizim yemin ederim.