- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #14.801
Benim arkadaslarimda var erteleyince gec oluyor biraz da olur ins hayirlisi ile sikma canini sen gittinmi doktora2 yıl oldu, ama 8 aydır deniyoruz
inşallah tekrarlamaz seninki canım..
Ben muhtemelen havuzdan kaptım öyleyse..
selam arkadaşlar nasılsınız?
buralar sessizleşmiş iyice.
A.selam canim. Aynen ya cok sessizlesti. Millet tatile gitti. Yaz ya bi de insanin hicbir sey yapasi gelmiyor.
Merhaba canim nasilsin?ben burdayım bilgecem
Merhaba canim nasilsin?
idare ediyoz iste, sıcaktan eriyecek gibiyim. sen nasılsın canım?
Ah sorma aynen cok sicak ama vantilatorle idare ediyoruz
ben de iyiyim şükür. Oturuyorum. Yapacak hicbir sey yok
aslında yemek yapmam lazım, toz almam lazım yapmam gereken bi sürü sey var ama kolumu kaldıracak takatim yok bugüntembelliğim üzerimde
Biz sabah yaptik ya. Ablamin kzii bende. Beraber yapiyoruz cok rahat
ooh ,miss gibi. benim kız uyandı, mesaim başladı yine....
birazdan, çekmeceler boşaltılır, mutfak salona taşınır,oyuncaklar banyoya doldurulur
akşama doğru kafama hunimi takıp gezerim bende
selam herkese nasilsiniz? ben cok sukur tasindim yerlestim artik buralardayim sizler nasilsiniz kizlar ozledim buralari:)
Ayy yaa cok heves ediyorum. Keske benim de olsa boyle dagitsa etrafi. Beraber disari ciksak. Eglensek falan. Ne guzel olurdu. Nasip olur insallah hayirlisiyla.
Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bi evlat nasip etsin inşh canım benim. duamdasın. şimdinin tadını çıkar bence,olunca kaçışı yok hergün tımarhaneye dönüyor ev
Hazalcim aklimdan geciyordun. Hadi hayirli ugurlu olsun insallah.
Biz iyiyiz. Sen nasilsun bakalim.
sagol canim amin, tasinmanin verdigi yorgunluk var canim onun disinda iyiyim sukur.
Sagol canim amin insallah. Mecbur raziyim ben.
Sana bi sey sorucam. Seninki bebekken bogazina süt kaciyor muydu? Kactiginda ne yapiyordun? Her cocugun kacar mi? Tehlikeli mi? Ben cok korkarim da oyle seylerden..
evet oluyor canım, her bebekte oluyor. oğlumda her süt kaçıp öksürdüğünde panikliyordum, ter içinde kalıyordum bişey olacak diye...sonra bi baktım bütün bebişlerde olan bişey. kızımda sık sık tıkanırdı süt içerken, hafiften doğrultup alnının ortasndan hafifçe kaldırınca öksürüğünün durduğunu söylemişti annem,öyle yaptım hep
inş bebiş müjdeni duymak nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?