• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

[QUOTErazı re_sare, post: 42032073, member: 657155"]Hyır değil canım :KK43: sevdiğim adamı daha kavuşamadan kaybettim vefat etti[/QUOTE]
hiii. ne zamandır yorumlarolması yorum ama anlayamadım ne olduğunu, başın sağolsun canım. Allah sabır versini, içini ferahlatsın inşallah. nasıl oldu ?[/QUOTE]
Allah razi olsun canım kaza hızlı sürmüş arabayı sinirliymiş biz hiç konuşmadık a.a haber yollamıştı bana istemeye gelicekti ne zamandır beni seviyormuş ama olmadı

[QUOTErazı re_sare, post: 42032073, member: 657155"]Hyır değil canım :KK43: sevdiğim adamı daha kavuşamadan kaybettim vefat etti
hiii. ne zamandır yorumlarolması yorum ama anlayamadım ne olduğunu, başın sağolsun canım. Allah sabır versini, içini ferahlatsın inşallah. nasıl oldu ?[/QUOTE]
Allah razi olsun canım kaza hızlı sürmüş arabayı sinirliymiş biz hiç konuşmadık a.a haber yollamıştı bana istemeye gelicekti ne zamandır beni seviyormuş ama olmadı[/QUOTE]
ah canım yaaa.. ne desem teselli etmez seni. Allah mekanını cennet eylesin inşallah

aman napim, izinler yandı bizim malum tatil elimizde patladı, dün izinliydim günübirlik denize gittik geldik kafamız dağılsın diye. biliyosun bu ayda hüsran yaşadık

Iyi yapmissiniz. Arada gunubirlik gezmek de iyi. Insallah su olaylar duzelir ve siz de rahatca izin yaparsiniz. Cok stresten de olmayabiliyor. Allah hayirlisini versin.
Esine keciboynuzu pekmezi icirsene.. cok faydali.

hiii. ne zamandır yorumlarolması yorum ama anlayamadım ne olduğunu, başın sağolsun canım. Allah sabır versini, içini ferahlatsın inşallah. nasıl oldu ?
Allah razi olsun canım kaza hızlı sürmüş arabayı sinirliymiş biz hiç konuşmadık a.a haber yollamıştı bana istemeye gelicekti ne zamandır beni seviyormuş ama olmadı[/QUOTE]
ah canım yaaa.. ne desem teselli etmez seni. Allah mekanını cennet eylesin inşallah[/QUOTE]
Amin sağol

Iyi yapmissiniz. Arada gunubirlik gezmek de iyi. Insallah su olaylar duzelir ve siz de rahatca izin yaparsiniz. Cok stresten de olmayabiliyor. Allah hayirlisini versin.
Esine keciboynuzu pekmezi icirsene.. cok faydali.
cuma günü doktora gidicek eşim, sonuca göre başlıcaz artık bişiler yapmaya. stres yapmadım halbuki son 3-4 aydır. oluruna bıraktım ama yine olmadı. kısmet..

cuma günü doktora gidicek eşim, sonuca göre başlıcaz artık bişiler yapmaya. stres yapmadım halbuki son 3-4 aydır. oluruna bıraktım ama yine olmadı. kısmet..

Hadi hayirlisi o zaman. Elbet bir zamani var. Hayirli zamanda gelsin insallah.
Bak benim dr kistim kayboldu. Mantarim bitti. Insallah eylul ayindan umitliyim. Rabbim de nasip ederde hayirli saglikli bir evlat insallah olur.
Kistim birden nasil kayboldu bilmiyorum. Cok sukur ama cok mutluyum..

Bak benim dr kistim kayboldu. Mantarim bitti. Insallah eylul ayindan umitliyim. Rabbim de nasip ederde hayirli saglikli bir evlat insallah olur.
herşeyin hayırlısı canım.

Canım cok sevindim mantar bitince koku falan geçti mi tamamen? Benim de tedaviye ihtiyacım var galiba..

Back
X