- 9 Ocak 2015
- 19.722
- 81.723
- 798
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #14.781
aman napim, izinler yandı bizim malum tatil elimizde patladı, dün izinliydim günübirlik denize gittik geldik kafamız dağılsın diye. biliyosun bu ayda hüsran yaşadıkYa ben hep yayiliyorum biktim
Ee daha neler yapiyorsun bakalim?
hiii. ne zamandır yorumlarolması yorum ama anlayamadım ne olduğunu, başın sağolsun canım. Allah sabır versini, içini ferahlatsın inşallah. nasıl oldu ?[/QUOTE][QUOTErazı re_sare, post: 42032073, member: 657155"]Hyır değil canımsevdiğim adamı daha kavuşamadan kaybettim vefat etti
aman napim, izinler yandı bizim malum tatil elimizde patladı, dün izinliydim günübirlik denize gittik geldik kafamız dağılsın diye. biliyosun bu ayda hüsran yaşadık
Allah razi olsun canım kaza hızlı sürmüş arabayı sinirliymiş biz hiç konuşmadık a.a haber yollamıştı bana istemeye gelicekti ne zamandır beni seviyormuş ama olmadı[/QUOTE]hiii. ne zamandır yorumlarolması yorum ama anlayamadım ne olduğunu, başın sağolsun canım. Allah sabır versini, içini ferahlatsın inşallah. nasıl oldu ?
cuma günü doktora gidicek eşim, sonuca göre başlıcaz artık bişiler yapmaya. stres yapmadım halbuki son 3-4 aydır. oluruna bıraktım ama yine olmadı. kısmet..Iyi yapmissiniz. Arada gunubirlik gezmek de iyi. Insallah su olaylar duzelir ve siz de rahatca izin yaparsiniz. Cok stresten de olmayabiliyor. Allah hayirlisini versin.
Esine keciboynuzu pekmezi icirsene.. cok faydali.
cuma günü doktora gidicek eşim, sonuca göre başlıcaz artık bişiler yapmaya. stres yapmadım halbuki son 3-4 aydır. oluruna bıraktım ama yine olmadı. kısmet..
herşeyin hayırlısı canım.Hadi hayirlisi o zaman. Elbet bir zamani var. Hayirli zamanda gelsin insallah.
Bak benim dr kistim kayboldu. Mantarim bitti. Insallah eylul ayindan umitliyim. Rabbim de nasip ederde hayirli saglikli bir evlat insallah olur.
Kistim birden nasil kayboldu bilmiyorum. Cok sukur ama cok mutluyum..
Canım cok sevindim mantar bitince koku falan geçti mi tamamen? Benim de tedaviye ihtiyacım var galiba..Hadi hayirlisi o zaman. Elbet bir zamani var. Hayirli zamanda gelsin insallah.
Bak benim dr kistim kayboldu. Mantarim bitti. Insallah eylul ayindan umitliyim. Rabbim de nasip ederde hayirli saglikli bir evlat insallah olur.
Kistim birden nasil kayboldu bilmiyorum. Cok sukur ama cok mutluyum..
Canım cok sevindim mantar bitince koku falan geçti mi tamamen? Benim de tedaviye ihtiyacım var galiba..
çok sevindim iyilşmene tatlım..Evet gecti cok mutluyum anlatamam. Cok sukur hicbir sey kalmadi. Insallah bir daha olmaz.. Doktora git muhakkak
çok sevindim iyilşmene tatlım..
bende bugun yarın regl olurum. Doktra gidip tedaviye başliycam..
rabbim şifa etsin inşlh
aminn aminn inşllhh..Sagol canim.benim. insallah tedaviye hemen yanit verirsin hayirlisiyla..
Canım tedavi cok uzun mu sürdü seninEvet gecti cok mutluyum anlatamam. Cok sukur hicbir sey kalmadi. Insallah bir daha olmaz.. Doktora git muhakkak
6 hafta sürdü tatlim..Canım tedavi cok uzun mu sürdü senin
oh iyiymiş ya.. tekrarlar mıymış mantar acaba? bi de olmasının sebebi nedir?6 hafta sürdü tatlim..
cuma günü doktora gidicek eşim, sonuca göre başlıcaz artık bişiler yapmaya. stres yapmadım halbuki son 3-4 aydır. oluruna bıraktım ama yine olmadı. kısmet..
2 yıl oldu, ama 8 aydır deniyoruzNe kadar oldu evleneli sare
oh iyiymiş ya.. tekrarlar mıymış mantar acaba? bi de olmasının sebebi nedir?
Ya her tur sebebi var aslinda. Esinden kapabilirsin. Tuvaletten. Havuzdan hatta denizden bile. Yani sebep dolu.
Tabi eger dikkat etmezsen tekrarlayabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?