Bilgece ile Sohbete ;)))

Bebis nasil peki? Yeni evin buyuk mu? Kendi evinize falan mi tasindiniz? Yoksa kira mi?

iyi bebisde cok sukur sag kasigimda agri fazla oldugu icin dun ultrasonda bakildi hersey yolunda dedi doktor.
kendi evim degil canim kiraya ciktik simdiki evim daha genis ve ferah diger evim 1+1 oldugu icin tasindik simdiki evim 2+1 ve daha genis.

iyi bebisde cok sukur sag kasigimda agri fazla oldugu icin dun ultrasonda bakildi hersey yolunda dedi doktor.
kendi evim degil canim kiraya ciktik simdiki evim daha genis ve ferah diger evim 1+1 oldugu icin tasindik simdiki evim 2+1 ve daha genis.

Hayirli olsun o zaman canim. Gule gule mutlulukla oturun.

Merhaba uzun zamandır giremedim ev taşıdım bayram yogunlugu misafirler derken ara verdim buraya özledim sizi evimde internet yok giremiyorum...

Hoş geldin kardelen fark ettim yokluğunu..
Nasılsın bakalım, evine yerleşebildin mi?

Uyuma yaa muhabbet edelim. Toplasin millet sohbete gelin. Acin bi konu kahveler benden muhabbet edelim. Yaaa basimizdan gecen korkunc seyleri anlatsak mi???
ben korkarım yaa

düşündüm de hiç ürkünçlü anım yok sanırsam.

tatillere doyamadım yenisinin planını yapıom, hatta çocuk yapmasam mı diye düşünmeye başladım

ben korkarım yaa

düşündüm de hiç ürkünçlü anım yok sanırsam.

tatillere doyamadım yenisinin planını yapıom, hatta çocuk yapmasam mı diye düşünmeye başladım

Hahaj de mi insan bi an oyle dusunuyor azcik gezip tozunca. Cocuk olunca yapamayiz falan diye ) Oh gezin gezin valla insan gencken gezmeli ya. En guzeli.

silemm Allah kavustursun o zaman canim )

Hahaj de mi insan bi an oyle dusunuyor azcik gezip tozunca. Cocuk olunca yapamayiz falan diye ) Oh gezin gezin valla insan gencken gezmeli ya. En guzeli.

silemm Allah kavustursun o zaman canim )
uzmanlık sınavına çalışmaya başlıcam bakalım artık canım.
belki dersaneye filan giderim.

bir de ev bakıyorum ama çok pahalı ya.
merkezde yeni ev fazla yok, iyi olanlar da 300binden başlıyor.
peşinatımız toplasan 30 bin etmez. mecbur kredi çekicez.
iki ayda bir 2200 de öğrenim kredisi geri ödememiz var, pff.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…