- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.391
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #14.841
uzmanlık sınavına çalışmaya başlıcam bakalım artık canım.
belki dersaneye filan giderim.
bir de ev bakıyorum ama çok pahalı ya.
merkezde yeni ev fazla yok, iyi olanlar da 300binden başlıyor.
peşinatımız toplasan 30 bin etmez. mecbur kredi çekicez.
iki ayda bir 2200 de öğrenim kredisi geri ödememiz var, pff.
istanbul'da aşırı abartı fiyatlar zaten ya.Ayy Allah yardimciniz olsun. Biz de ev alicaz ama kredi isine karsiyiz o yuzden toplanmasini bekliyoruz. Insallah seneye almayi dusunuyoruz ama inan burda en iyi ev 1 trilyon. Su an oturdugum evi adam 400e satiyor.
Allah yardimcimiz olsun.
Sizi de borclarinizdan kurtarsin feraha cikarsin insallah.
Ev fiyatlari cok artti. Ne olacak bu is bilmiyorum..
istanbul'da aşırı abartı fiyatlar zaten ya.
aslında ben de kredi işine girmek hiç istemiyorum ama biriktirmeyi de beklersem aynı hesaba gelecek zaman olarak.
peşinat olarak düğün takıları var, onlar da anca 20bin.
1150 tl kira veriyoruz, bu ay da zam gelir 1200 olur o, millet o parayla ev alır diyorum, valla o kadar kira vermek zoruma gidiyor.
bulunduğum yerdeki en fazla miktardaki kiralardan, yakıt-aidat da hariç bir de.
inşallah Allah nasip eder bizlere de ev sahibi olmayı.
Ben çok severim öyle hikayeleriUyuma yaa muhabbet edelim. Toplasin millet sohbete gelin. Acin bi konu kahveler benden muhabbet edelim. Yaaa basimizdan gecen korkunc seyleri anlatsak mi???
yok yok kesinlikle yanlış anlamıyorum.Aynen ben de cok kira veriyorum maalesef. Amin Allahim hayirli yoldan nasip eder canim.
Ya seni korkutmak istemem ama ne kadar krediye girip faize bulasan tanidiklarim varsa hep ev huzurlari bozuldu, bi sure sonra battilar. Hatta cok daha kötü seylerle sonuclandi. O yuzden cok korkuyorum. Ben daha evlenmeden esimin kardeşleri kredi cekmisler. Maalesef baslarina gelmeyen kalmadi. Hatta bir canla bile sonuclandi.
O yuzden aman uzak olsun diyorum cok korkuyorum.
Ahirda yatayim ama sevdiklerimi basimdan eksik etmesin Rabbim diyorum. Huzurumuz bozulmasin diyorum.
Ya bi de cok acik ayet var ya hani 'faiz alan da veren de Allah ve Resulune savas acmis gibidir" diye.
Rabbim insallah kimseyi faize bulastirmaz..
Cok korktugum icin sana da bunlari anlatiyorum canim lutfen kirilma.. yanlis anlamani istemem.
Ben çok severim öyle hikayeleri
aman rüzgargülü, hamilesin zaten, doğurursun filan neme lazımBen çok severim öyle hikayeleri
yok yok kesinlikle yanlış anlamıyorum.
ben de hiç bulaşmak istemiyorum ama ben çok savruk olduğum için başka türlü de birikmez gibime geliyor işte.
2 senedir evliyim hala sıfır birikim.
gerçi dediğim krediler mayıs ayında bitti, bir de başka borç vardı elden 11 bin kadar verildi, 2 ayda 12'de 2200 üniversite kredisi devlete geri ödüyorum.
usandım borçtan.
kiram çok olmasa acele etmem aslında.
resmen böyle olduk
amin canım.Hshshshjaajjajajaaay Allah yardimciniz olsun ya. Borctan kurtulma duasi var her gun Vakia suresini oku tavsiye ederim. Zenginlik suresidir.
amin canım.
Allah hayırlısını versin.
nasipte varsa bizi de ev sahibi eder bir gün inşallah.
Dur az düşüneyim :))Aynen ben de esrarengiz seylere bayilirim. Hatta bir konum var kapanmistihadi basla sen )
Yok yok birşey olmaz. Ben çılgın bir bayanımaman rüzgargülü, hamilesin zaten, doğurursun filan neme lazım
hoş senin bebiş 38 haftalık olmuş zaten, artık her an gelebilir.
ayy pis sapik herif. Akilli kizmissin vesselam12 yaşındayım Kuran kursuna gidiyodum. Tırnakta upuzun bir etek elimde Kur'an camiden çıktım eve gidiyorum. Arkamda yaşlı bir adam. Beni takip ettiğini düşündüm. Öyleymiş te zaten. Dedim içimden bi yol değişeyim gelirse peşimden tabanlara kuvveto zaman korkmuştum ama şimdi güldüğüme bakmayın. Karşı kaldırıma geçtim o da geçti. Bir de pis bakışı vardı ki anlatamam. Aklıma gelmiyor bi markete girip biri beni takip ediyor demek felan
Ben korkudan eteği toplayıp kaçmaya başladım. Bacaklar çöp gibi bir de koştukça ayaklarım popoma değiyor nerdeyseAdam kaçtığımı görünce peşimi bıraktı. Babama söyledim gittik beraber ama adamı bulamadık. Çok korkunçtu ama valla
Aa link atsana. Benimkiler daha cok esrarengizHa bir de rezillik anlatayım. Eşinize ne zaman rezil oldugunuz topiğinde yazmıştım uzun süre önce
Esim yurtdisinda buyudugu icin turkce telafuzlari pek iyi degildir,bir gun evden cikiyoruz anahtari bana uzatti ve al sunu munasip bi yerine sok dedi
Ben sok oldum gorumcen kaynanam eltilerim felan ordaydi nasil utandim herkes gulmeyebasladi tabi sonra acikladim kendilerine
Alıntıladım
hahahahhahaha anaaaam aanaaaam
valla canım baya bi çalıştık o gün, hiç durmamıştık da öyle önemli bişi yoktu.Aynen insallah amin aminee bayramda cok agir vakalar oldu mu ya? Cok uzuluyorum ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?