- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #14.761
bazı kilitli konuları siliyorlar o zamn mesajların da gidio.. Yazdığın yere bak bi konu duruyo muFarketmez yenge yegenanaa az once mune abla drdi de farkettim. Sistemden dolauo sanirim benim bazi mesajlarim ve begenilerim silinmis. Cok ilginc senin de oyle bi durum var mi?
bazı kilitli konuları siliyorlar o zamn mesajların da gidio.. Yazdığın yere bak bi konu duruyo mu
Yok oyle degil silinme olmuyomus sistem gecmise gidiyomus yazdığım mesajlar yazılmamış gorunuyormus. Amaan karisik seyler yani bosvero kadsr onemli degil yav mesajlarimin silinmesi aksine hos bir sey bile olabilir
hehee senin için iyi olabilir
yok kıZ biriyle dalaşmışsındr falan diye dedimmmAaa o kadar kötü mesajlarim mi var yani?
yok kıZ biriyle dalaşmışsındr falan diye dedimmm
Merhaba canım bende uzun zamandır gelmedim buralara nasılsın?Nerdesiniz millet? Sesiniz solugunuz kesildi yaa??
Merhaba canım bende uzun zamandır gelmedim buralara nasılsın?
Boş çok boş,karışık,karanlık,kederliCok sukur iyiyim sen nasilsin? Nasil hissediyorsun kendini?
ne desem bilemiuorum ki. Allah acini hafifletsin..Boş çok boş,karışık,karanlık,kederli
selam sarecim ne haber??selam kızlarrr..
Amin..ne desem bilemiuorum ki. Allah acini hafifletsin..
selam sarecim ne haber??
iyi olmaya çalışıyorum, napim. sizde ne var ne yok.ne desem bilemiuorum ki. Allah acini hafifletsin..
selam sarecim ne haber??
Hyır değil canım[QUOTE="sare_sare, post: 42032018, membekavuşmadan iyi olmaya çalışıyorum, napim. sizde ne var ne yok.Feraceli hayırdır canım?
iyi olmaya çalışıyorum, napim. sizde ne var ne yok.Feraceli hayırdır canım?
oh ne güzel yayılmak özledim ben onu :)Iyilik benden de. Ben de oturuyorum oyle kahvalti yaptim daha yeni. Yayildim
oh ne güzel yayılmak özledim ben onu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?