- 11 Şubat 2014
- 3.656
- 1.188
- 148
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #14.741
Herkese merhaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbulduk canım
demek sen de annende tatildesin..
tatil güzeldi ilk günler çok soğuktu ama bildiğin donduk ya :))
Oo biz buralarda pistik siz donmussunuz :)) iyi güzel geçmesine sevindimben de bugun eve geldim..
Canım öncelikle nasılsın? Tatile nereye gittiniz canım?
sen de hoşgeldin o zaman canım :))
kalbim orada kaldı :))
iyiyim teşekkürler seni sormalı :)
paris-amsterdam-brüksel tur yaptık :)
Canım süper. İyiyiz yanıyoruz sıcaktaan.sen de hoşgeldin o zaman canım :))
kalbim orada kaldı :))
iyiyim teşekkürler seni sormalı :)
paris-amsterdam-brüksel tur yaptık :)
özellikle paris'i pek beğendim.Cok iyi yaa. Ne guzel eglenmissiniz. Insallah tekrari olur ama bu sefer farkli yerler![]()
Canım süper. İyiyiz yanıyoruz sıcaktaan.
özellikle paris'i pek beğendim.
inşallah bi sonraki hedefim prag-viyana-budapeşte turu yapmak :)
uzun süre vize verselerdi aslında eşimin bi hafta daha izni olacak sonbaharda, düşünüyordum ama 2 aylık verdi hainler :))
valla ben de yanıyorum çok fena uyunmuyor sıcaktan.
slmm bebeimm iylik valla şeytanın bacağını kırıp bi yarışmaya katıldım, çook heycanlıyımSelam sekerim ne haber?![]()
slmm bebeimm iylik valla şeytanın bacağını kırıp bi yarışmaya katıldım, çook heycanlıyım![]()
mutfakla aram iyidir ve guzel sunum yapmayı severim.. Ama hiç cesaret edemiyodum şimdi çok mutluyumAz once gordum masallah ne guzel yapmissin ya. Benim hic oyle becerilerim yok![]()
mutfakla aram iyidir ve guzel sunum yapmayı severim.. Ama hiç cesaret edemiyodum şimdi çok mutluyum
sen neler yapıyosun tatlımm
anaa aynı gun temizlik yapmışız..Hadi basarilar o zaman canim. Ben de evimdeyim. Yegenimi de getirdim. Bugunumuz temizlikle gecti de yarindan itibaren alemlere akicaz![]()
anaa aynı gun temizlik yapmışız..
oohh gezin valla tadını çıkarın da havalar çok sıcak yaa
yaşlarınız yakın mı yengenle.. Benim tek yengem var ve 3 yaş buyuk bnden.. Çok iyi anlaşıyoruzNe yapalim sicaklar bizi yenemez
off su an bile terliyorum fena![]()
Kiz ne yengesi? Yegen yegen. Ablamin kizi 17 yasindayaşlarınız yakın mı yengenle.. Benim tek yengem var ve 3 yaş buyuk bnden.. Çok iyi anlaşıyoruz
Kiz ne yengesi? Yegen yegen. Ablamin kizi 17 yasindasicaklar seni de yormus
![]()
aa valla yenge diye okudum..
![]()
![]()