- 11 Şubat 2014
- 3.656
- 1.188
- 148
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #14.741
hoşbulduk canım
demek sen de annende tatildesin..
tatil güzeldi ilk günler çok soğuktu ama bildiğin donduk ya :))
Oo biz buralarda pistik siz donmussunuz :)) iyi güzel geçmesine sevindimben de bugun eve geldim..
Canım öncelikle nasılsın? Tatile nereye gittiniz canım?
sen de hoşgeldin o zaman canım :))
kalbim orada kaldı :))
iyiyim teşekkürler seni sormalı :)
paris-amsterdam-brüksel tur yaptık :)
Canım süper. İyiyiz yanıyoruz sıcaktaan.sen de hoşgeldin o zaman canım :))
kalbim orada kaldı :))
iyiyim teşekkürler seni sormalı :)
paris-amsterdam-brüksel tur yaptık :)
özellikle paris'i pek beğendim.Cok iyi yaa. Ne guzel eglenmissiniz. Insallah tekrari olur ama bu sefer farkli yerler
Canım süper. İyiyiz yanıyoruz sıcaktaan.
özellikle paris'i pek beğendim.
inşallah bi sonraki hedefim prag-viyana-budapeşte turu yapmak :)
uzun süre vize verselerdi aslında eşimin bi hafta daha izni olacak sonbaharda, düşünüyordum ama 2 aylık verdi hainler :))
valla ben de yanıyorum çok fena uyunmuyor sıcaktan.
slmm bebeimm iylik valla şeytanın bacağını kırıp bi yarışmaya katıldım, çook heycanlıyımSelam sekerim ne haber?
slmm bebeimm iylik valla şeytanın bacağını kırıp bi yarışmaya katıldım, çook heycanlıyım
mutfakla aram iyidir ve guzel sunum yapmayı severim.. Ama hiç cesaret edemiyodum şimdi çok mutluyumAz once gordum masallah ne guzel yapmissin ya. Benim hic oyle becerilerim yok
mutfakla aram iyidir ve guzel sunum yapmayı severim.. Ama hiç cesaret edemiyodum şimdi çok mutluyum
sen neler yapıyosun tatlımm
anaa aynı gun temizlik yapmışız..Hadi basarilar o zaman canim. Ben de evimdeyim. Yegenimi de getirdim. Bugunumuz temizlikle gecti de yarindan itibaren alemlere akicaz
anaa aynı gun temizlik yapmışız..
oohh gezin valla tadını çıkarın da havalar çok sıcak yaa
yaşlarınız yakın mı yengenle.. Benim tek yengem var ve 3 yaş buyuk bnden.. Çok iyi anlaşıyoruzNe yapalim sicaklar bizi yenemez
off su an bile terliyorum fena
Kiz ne yengesi? Yegen yegen. Ablamin kizi 17 yasindayaşlarınız yakın mı yengenle.. Benim tek yengem var ve 3 yaş buyuk bnden.. Çok iyi anlaşıyoruz
Kiz ne yengesi? Yegen yegen. Ablamin kizi 17 yasindasicaklar seni de yormus
aa valla yenge diye okudum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?