- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.851
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #12.041
Persmbe günü normal adet tarihimde artk hic bekleyesm inansm gelmiyo feln zatn klomen icince ben adet söktürücü kullanmadan hastalanamiyorm fln adeti beklemekte mantikli degl ama artk öbür türlüde negatif görmektn ginaa geldiewetttt ıyı oldu beraber bekleyelım benım 6 gun var adete pazartesı gunu test yapmaya baslıycam senın kaç gun var
az kaldııı az bı zaman sonra ben de evde oturucam vee sanırım hıc cıkmıycam yaz tatılı boyunca yanı en azından su anda oyle gelıyo yarın da kuafore gıtmrm lazım anlıycan en son hıc cıkmadan evde ne zaman durdum hatırlamıyorumhahahahhahaha kiza cok kotu ornek oluyorsun yaaa
ben de evdeyim oturuyorum. Hayatimda degisik hicbir sey yol gibi bos bos duruyorum
hahahahaahhahaah
yaaaa bu senede son senem bide mezun olacağım finallere çalıiabişirsem tabitamam 12 ye kadar bakkiim sonra hemen ders çalışmaya gidicem
az kaldııı az bı zaman sonra ben de evde oturucam vee sanırım hıc cıkmıycam yaz tatılı boyunca yanı en azından su anda oyle gelıyo yarın da kuafore gıtmrm lazım anlıycan en son hıc cıkmadan evde ne zaman durdum hatırlamıyorum
pko musun bende pko var ama son bır yıldır adetler 28 gunde bır gelıo bı ara hayıt suyu ıctım ondan sonra duzene gırdı yaaa gecen ay 8ınde adet olucam dıye hesapladım tam o gun geldı eskıden benımde duzensızdı ama hayıtın ıse yaradıgını dusunuyorum cnm ben benımde adet ıste cuma gunu senden bı gun sonra bakalım ıns hıc gelmez o adetler 9 ay boyuncaaaPersmbe günü normal adet tarihimde artk hic bekleyesm inansm gelmiyo feln zatn klomen icince ben adet söktürücü kullanmadan hastalanamiyorm fln adeti beklemekte mantikli degl ama artk öbür türlüde negatif görmektn ginaa geldi
kahkaha attım yaHoşgeldin..amaaan calisma calisipda napcan iki muhabbetn belini kiriyoz surda
hdı yaaaaakuafor ihtiyaclarimi bile artik kendim gideriyorim düşün sirf usengeclikten yarin benim de kursum var
hahahahah ya ama böyle hoş sohbet ederseniz nasıl gidiyimTsmam ama 12yi bir gece bile cikarsan araba bal kabagina, soforler de kopege dönüşür, sen de eski kiyafetlerine burunursun.. ama akilli bir cocuk olursan sirinleri bile gorebilirisn
hdı yaaaaamaşallah demekkı becerıklısın cnm bu da bır yetenek bence
benım cok ıs var kaş bıyık fön falan
hahahahah ya ama böyle hoş sohbet ederseniz nasıl gidiyim
matematikAmaaaan salla o zaman. Bosver. Bölümün ne?? Ben de hep okulda calisirdim ama dersleri iyi dinler kapardim 3.42 ile mezun oldum buna da şükür
matematik
Evet malesf ki pko illeti var bendede kac aydir tedavideym benim onun öncesinde 3 asagi 5 yukari hep zamaninda gelirdi felan kac aydir ilac kullandigim icin kendiligmden adet olamiyormpko musun bende pko var ama son bır yıldır adetler 28 gunde bır gelıo bı ara hayıt suyu ıctım ondan sonra duzene gırdı yaaa gecen ay 8ınde adet olucam dıye hesapladım tam o gun geldı eskıden benımde duzensızdı ama hayıtın ıse yaradıgını dusunuyorum cnm ben benımde adet ıste cuma gunu senden bı gun sonra bakalım ıns hıc gelmez o adetler 9 ay boyuncaaa
Kopsun gelsn arkinde onunlada iki muhabbet edek kiskanmasn sni flnkahkaha attım yazaten gidemiyorum bilgisayara çakıldım demin ev arkadaşım sizi acayip kıskandı az bırak ya diyip duruyo ama çakıldım bilgisayar başına
ahahahaha tamam tamam gittim ben bitsin bu okul o zaman her muhabbete damlayacağımKiz deliii kalk git çalış. Matematiğe çalışmadan gecilir mi??
tamam gittim ben bitsin derslerim dahada beni kimse kaldıramaz burdan çokkk sevdimmm yaaaaKopsun gelsn arkinde onunlada iki muhabbet edek kiskanmasn sni fln
saka maka sinav varsa sn dersine bak kuzum nasilsa biz hep buralardayz
ahahahaha tamam tamam gittim ben bitsin bu okul o zaman her muhabbete damlayacağım
Merhaba
Ultrason kontrolu olmuyo musun yumurtlama oluyosa adet olursun cnm yaa olmuyosa klomen icme igneye gecEvet malesf ki pko illeti var bendede kac aydir tedavideym benim onun öncesinde 3 asagi 5 yukari hep zamaninda gelirdi felan kac aydir ilac kullandigim icin kendiligmden adet olamiyormayyy insallah insallah biran önce bebislerimize kavusurz
Kopsun gelsn arkinde onunlada iki muhabbet edek kiskanmasn sni fln
saka maka sinav varsa sn dersine bak kuzum nasilsa biz hep buralardayz