- 12 Temmuz 2006
- 7.199
- 345
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #12.061
Iyiyim canım ne olsun nişan vardı oraya gidip geldimTamam canim her zaman bekleriz. Hadi sana kolay gelsin
Merhaba kardelen nasilsin??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyiyim canım ne olsun nişan vardı oraya gidip geldimTamam canim her zaman bekleriz. Hadi sana kolay gelsin
Merhaba kardelen nasilsin??
@Bilgece beğenilerin geliyo sen nerdesin
Iyiyim canım ne olsun nişan vardı oraya gidip geldim
Hayırlı sabahlar hanımlar, güneşli bir pazar sabahından merhaba herkese..
Evet canım bir şey oldu neyse ben de giremedim, açılmadı sayfa. Telefondan deniyordum acaba telde mi sıkıntı dedim yok.. Uykum vardı aslında sonradan kaçtı katılacaktım muhabbete ama gelemedim işte..Hayirli sabahlar cnm ayy dün geceden beri foruma giremiodm
Hayırlı sabahlar hanımlar, güneşli bir pazar sabahından merhaba herkese..
msj atmistm da site yönetimine bakimda demsti ii valla napm cnm kulagim agrio bgn gecen hafta pazar havuza gtmistk o zaman braz su kacti kulagima o gün bu gündr agriyo ara ara smdide baya agriyo nasil gececekse sn napiosn bakalmEvet canım bir şey oldu neyse ben de giremedim, açılmadı sayfa. Telefondan deniyordum acaba telde mi sıkıntı dedim yok.. Uykum vardı aslında sonradan kaçtı katılacaktım muhabbete ama gelemedim işte..
Napıyosun bakalım esmerim?
Naber canım hoşgeldin, ist çok güneşli bugün..Hayırlı sabahlar canım
msj atmistm da site yönetimine bakimda demsti ii valla napm cnm kulagim agrio bgn gecen hafta pazar havuza gtmistk o zaman braz su kacti kulagima o gün bu gündr agriyo ara ara smdide baya agriyo nasil gececekse sn napiosn bakalm
Naber canım hoşgeldin, ist çok güneşli bugün..
Oralar nasıl??
Yataktan çıkmaya, gözlerimi açmaya çalışıyorum. Senden? Burası da güneşli. Yaaa istanbul u çok özledimmmmm.
Ben erken uyanıyorum canım, İstanbul özlenmez mi..
Buradan başka bir şehirde yaşayamam heralde ben de..
Saol canm bakalm bende yarin icin randevu aldm inşallah gecer biran önceAynısı görümceme olmuştu o da yüzme kursuna yazılmıştı.
Bekledi 3 hafta geçmedi en sonunda kbb'da aldı soluğu.
Kulağını yıkadılar da kadın rahatladı
Geçmiş olsun..
Nerde yasiyosn canm sn ?Yataktan çıkmaya, gözlerimi açmaya çalışıyorum. Senden? Burası da güneşli. Yaaa istanbul u çok özledimmmmm.
Evet ya tam benim yaşayacagim şehir. Nasip napalım. Halam çağırıyor da bakalım inş tekrardan giderim.
Git canım kulak hiçbirşeye benzemez. Çok can sıkar. :/Saol canm bakalm bende yarin icin randevu aldm inşallah gecer biran önce
Saol canm bakalm bende yarin icin randevu aldm inşallah gecer biran önce
Nerde yasiyosn canm sn ?
İnşallah canım burada doğdun büyüdün sandım ben de.
Bekleriz şehrimize. Trafiğiyle boğazıyla sahiliyle yaşanacak şehir!
Hmm anladm meslek neydi? Ayy urfayi görmeyi cok istiyormCanım şu an Urfa'dayım. Istanbul'dan Urfa'ya çıkmıştı tayin. Bu yaz bitti çok şükür.
Hmm anladm meslek neydi? Ayy urfayi görmeyi cok istiyorm
heeeerkese günaydın hayırlı sabahlalr olsun