- 17 Nisan 2012
- 30.413
- 65.399
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #12.021
Aynen şekerim, bildirim gelmiyo da erkenden benim uykum geliyo sanki :))
Yorulduysan bi de erken kalktiysan gelir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen şekerim, bildirim gelmiyo da erkenden benim uykum geliyo sanki :))
benide bi etiketlesene canım
Aynen canısı alışveriş yordu biraz.. Kahve yapsa biri, belki kaçar uykum..Yorulduysan bi de erken kalktiysan gelir
geliyordu diye hatırlıyorum ama kafam çok karıştı yanlış hatırlıyorda olabilirim :))Canım sana önceden geliyor muydu?
Aynen canısı alışveriş yordu biraz.. Kahve yapsa biri, belki kaçar uykum..
geliyordu diye hatırlıyorum ama kafam çok karıştı yanlış hatırlıyorda olabilirim :))
Etikette gelmioki canmcm aslnda gelse ne ii olur haCznim ben chrome kullaniuorjm. Anaa sasirdim. Ne yapicaz? Okudum evet. Ayarlari yaptim ama hicbir sey olmadi. Hele bi beni etiketle bakalım. .
Aaaa nasil gelio kk sana torpil mi yaptikine yanietiketnenince bana bildirim geliyo kızlar
Aaaa ben gibi gün sayan biri daha aha kendime arkads buldm yupiiiyaa bılmıyorumkı hamıleyım sankı de bılmıyorum bu ay dıger aylardan farklı baklaım adete 6 gun kaldı
_Verda_ ses bir kiiii
Hepimizi ayaga kaldrdn banane bildrm gelecek bananeaaa yok gelmedi. bildirim gelmiyormuş yanlış alarm
geliyordu diye hatırlıyorum ama kafam çok karıştı yanlış hatırlıyorda olabilirim :))
Gel yapayim sana
Hajajajajsjjsj cevir kazi yanmasiimmn
Etikette gelmioki canmcm aslnda gelse ne ii olur ha
Aaaa nasil gelio kk sana torpil mi yaptikine yani
Aaaa ben gibi gün sayan biri daha aha kendime arkads buldm yupiii
Hepimizi ayaga kaldrdn banane bildrm gelecek banane
Bu arada selamün aleyküm gencler ve kendini genc hissedenler..geceniz güzel olsn
herkese merhabaaa :) kızlarrr final çalışmam lazım ama fena halde bağımlılık yaptı çıkamıyorummmm
Yok canisi ugrasma bosa gelmio etikette bildrmYa etiketleniyoruz bildirim gelmiyor. Yorumları okumasak görmüyoruz ki
Sıkıntı oldu bana.
Hoşgeldin..amaaan calisma calisipda napcan iki muhabbetn belini kiriyoz surdaherkese merhabaaa :) kızlarrr final çalışmam lazım ama fena halde bağımlılık yaptı çıkamıyorummmm
bugun açıköğretim sınavı vardı ona gırdım gözetmen olarak işte okul bıtıyo ıkı hafta kaldı ıste semıner donemı var gercı ama olsun en azından o donem yarım gun sen neler yapıosunInsallah insallah. Baska neler yapiyorsun??
Bak kesinlikle cik finallere cslis
Herkes bute çalışırken sen burda kalirsin simdi calis meyvesini yazin yersin ohhh
Hoşgeldin..amaaan calisma calisipda napcan iki muhabbetn belini kiriyoz surda
Yok canisi ugrasma bosa gelmio etikette bildrm
canım msj attım bildirdim. Bakacaklar.
ewetttt ıyı oldu beraber bekleyelım benım 6 gun var adete pazartesı gunu test yapmaya baslıycam senın kaç gun varAaaa ben gibi gün sayan biri daha aha kendime arkads buldm yupiii
yaaaa bu senede son senem bide mezun olacağım finallere çalıiabişirsem tabi tamam 12 ye kadar bakkiim sonra hemen ders çalışmaya gidicemBak kesinlikle cik finallere cslis
Herkes bute çalışırken sen burda kalirsin simdi calis meyvesini yazin yersin ohhh
Vurarz sen bizim duygularimizlan oynadingelmiyomuş ya tamam vurmayın
Olaya bakis acisi isteiki yorum arasındaki farkı bulunuz
hahahahhahaha kiza cok kotu ornek oluyorsun yaaaYok canisi ugrasma bosa gelmio etikette bildrm
ben de evdeyim oturuyorum. Hayatimda degisik hicbir sey yol gibi bos bos duruyorumbugun açıköğretim sınavı vardı ona gırdım gözetmen olarak işte okul bıtıyo ıkı hafta kaldı ıste semıner donemı var gercı ama olsun en azından o donem yarım gun sen neler yapıosun
hahahahaahhahaahiki yorum arasındaki farkı bulunuz