Bilgece ile Sohbete ;)))

Hayırlı sabahlar hanımlar, güneşli bir pazar sabahından merhaba herkese..

Hayirli sabahlar cnm ayy dün geceden beri foruma giremiodm
Evet canım bir şey oldu neyse ben de giremedim, açılmadı sayfa. Telefondan deniyordum acaba telde mi sıkıntı dedim yok.. Uykum vardı aslında sonradan kaçtı katılacaktım muhabbete ama gelemedim işte..
Napıyosun bakalım esmerim?

msj atmistm da site yönetimine bakimda demsti ii valla napm cnm kulagim agrio bgn gecen hafta pazar havuza gtmistk o zaman braz su kacti kulagima o gün bu gündr agriyo ara ara smdide baya agriyo nasil gececekse sn napiosn bakalm

msj atmistm da site yönetimine bakimda demsti ii valla napm cnm kulagim agrio bgn gecen hafta pazar havuza gtmistk o zaman braz su kacti kulagima o gün bu gündr agriyo ara ara smdide baya agriyo nasil gececekse sn napiosn bakalm

Aynısı görümceme olmuştu o da yüzme kursuna yazılmıştı.
Bekledi 3 hafta geçmedi en sonunda kbb'da aldı soluğu.
Kulağını yıkadılar da kadın rahatladı
Geçmiş olsun..

Yataktan çıkmaya, gözlerimi açmaya çalışıyorum. Senden? Burası da güneşli. Yaaa istanbul u çok özledimmmmm.

Ben erken uyanıyorum canım, İstanbul özlenmez mi..
Buradan başka bir şehirde yaşayamam heralde ben de..

Aynısı görümceme olmuştu o da yüzme kursuna yazılmıştı.
Bekledi 3 hafta geçmedi en sonunda kbb'da aldı soluğu.
Kulağını yıkadılar da kadın rahatladı
Geçmiş olsun..
Saol canm bakalm bende yarin icin randevu aldm inşallah gecer biran önce

Yataktan çıkmaya, gözlerimi açmaya çalışıyorum. Senden? Burası da güneşli. Yaaa istanbul u çok özledimmmmm.
Nerde yasiyosn canm sn ?

Evet ya tam benim yaşayacagim şehir. Nasip napalım. Halam çağırıyor da bakalım inş tekrardan giderim.

İnşallah canım burada doğdun büyüdün sandım ben de.
Bekleriz şehrimize. Trafiğiyle boğazıyla sahiliyle yaşanacak şehir!

Saol canm bakalm bende yarin icin randevu aldm inşallah gecer biran önce

Nerde yasiyosn canm sn ?

Canım şu an Urfa'dayım. Istanbul'dan Urfa'ya çıkmıştı tayin. Bu yaz bitti çok şükür.

İnşallah canım burada doğdun büyüdün sandım ben de.
Bekleriz şehrimize. Trafiğiyle boğazıyla sahiliyle yaşanacak şehir!

Oooo maşallah ne güzel ya inş canım çok istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…