- 17 Nisan 2012
- 30.413
- 65.399
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #12.001
Evet profiline yazdım baksana. Tarayıcı ne kullanıyorsun?
Cznim ben chrome kullaniuorjm. Anaa sasirdim. Ne yapicaz? Okudum evet. Ayarlari yaptim ama hicbir sey olmadi. Hele bi beni etiketle bakalım. .
çoktandır var kız bu hamıle kalana kadar değiştirmiycem ahdım varCok sukur ben de iyiyim. Ugrasip duruyorum. Ne var ne yok sende? Ayrica bi profil fotosu ne kiz??
Sagolasinnnbugün malzemem eksikti. Allahim kirtasiye ariyorum. Var kirtadiye ama bana profesyonel urun satan kirtasiye lazim. Bi bulamadim evimin cevresinde. bi tanr vardi o da cumartesi diye kapatmisti.. cizim yaptim falan filan sonra da geldim burdayim
çoktandır var kız bu hamıle kalana kadar değiştirmiycem ahdım var
benide bi etiketlesene canım@Bilgece kız bize niye bildirim gelmiyor?
Sanırım bana da ay takıntı oldu biri beni etiketlesin!etiketnenince bana bildirim geliyo kızlar
yaa bılmıyorumkı hamıleyım sankı de bılmıyorum bu ay dıger aylardan farklı baklaım adete 6 gun kaldıTuhafmışinsallah bu ay gebe kalirsin insallahhh
aaa yok gelmedi. bildirim gelmiyormuş yanlış alarm
yaa bılmıyorumkı hamıleyım sankı de bılmıyorum bu ay dıger aylardan farklı baklaım adete 6 gun kaldı
Yok bacım gelmedi.. ALıntı da geliyor. Kafamı karıştırmayın.
yok daha değil cnm belkıde bısey yok sadece oyle hıssedıyorum belkıde psikolojık yaa ne bıleyım ınsallah vardır da hayallerım boşa cıkmzAnaam ciddi misin?? Ay hadi insallah insallah hayirlisiyla hamilesindir. Saglikli hayirli bir sekilde de kucagina alirsin insallah
yok daha değil cnm belkıde bısey yok sadece oyle hıssedıyorum belkıde psikolojık yaa ne bıleyım ınsallah vardır da hayallerım boşa cıkmz
@Bilgece m gelmedi
Bak ben dedim gelmiyor iste..