- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #12.081
Ne bilm bi istiyorm feln o taraflari görmeyiEv hanımıyımeşim polis.
Neden?
hayrli sabahlar saksicimheeeerkese günaydın hayırlı sabahlalr olsun
ha şöyle ya mis gibi sabah dahaNe bilm bi istiyorm feln o taraflari görmeyi
hayrli sabahlar saksicim
Aslnda öglen oldu gali ammaha şöyle ya mis gibi sabah daha
Vallaha ha taa yönetime msj attim noldu banlandim mi nie giremiorm die yok bakimda suan dedide rahatladmbu arada dün gece etiketleyince yok bildirim geliyo yok gelmiyo derken siteyi bakıma aldırdık hayırlı olsun
Selamlar herkesler nasillar :)
Haftasonu daha yogun geciyor, tabletten yaziyorum daha dogrusu yazamiyorum
Yemek yapmam lazim gecmise bakiyim azcık
Hamdolsun canim yemek yapmam lazim yine kaç iyorumAleykümselam canım. Çok şükür. Sen nasılsın?
Hamdolsun canim yemek yapmam lazim yine kaç iyorum
ama bi değişiklik olmamış bu bildirim işiyle ilgili :))Aslnda öglen oldu gali amma
Vallaha ha taa yönetime msj attim noldu banlandim mi nie giremiorm die yok bakimda suan dedide rahatladm
valla yine gelmiyo bildirim bende anlamadım yorumların hepsini okumasam görmeyeceğim yazdığını.Saksi_Degilim_Ben kız noldu bu bildirim işi?
kız sende kurslara gitsene yok mu öyle ilgilendiğin bi kurs?Nefret ediyorum pazar gününden gerçi benim için her gün pazar
Her gün aynı şeyler. Değişikliğe ihtiyacım var ama nasıl bir değişiklik?
Canim sıkılıyorrrrrrr
Dgufkogfdyrdcguhhjffyfsiojgfsghjkhfyg
Dstguohyrgcghgbhuufdstuojggjkgsfubh
Her şey ne kadar boş ya. En güzeli uyumak bence. Her şeyi unutuyorsun.
Boğuluyorum.
Mutluluk nasıl bir şeydi?
uyuyunca sadece için geçiyor anacım uyanınca kaldığın yerden devam ediyorsun :)) daha kökten bi çözüm bulmak lazımBi çikolata yiyeyim. Belki geçer.
ama bi değişiklik olmamış bu bildirim işiyle ilgili :))
valla yine gelmiyo bildirim bende anlamadım yorumların hepsini okumasam görmeyeceğim yazdığını.
kız sende kurslara gitsene yok mu öyle ilgilendiğin bi kurs?
uyuyunca sadece için geçiyor anacım uyanınca kaldığın yerden devam ediyorsun :)) daha kökten bi çözüm bulmak lazım