- 12 Temmuz 2006
- 7.199
- 345
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #11.601
uykucu çıktı bunlarHava yağmurlu diye herkes uyuyo herhaldee
selam seker anne ne haber
Cok sukur ben bugun kendimk cok iyi hissediyorum ohhh
amiiinn aminn insallajhh
iyiyim kardelencim sen nasilsin??
Aynen uyiyorduk bi uyandik ki saat 12.15 esim kosa kosa gittj hahaha
merhaba sibel nasilsin..?
Daha once sormustum kizim ben
günaydın hanımlar sizi sürekli takip ediyorum çok hoşsunuz aranıza beni de alsanız ya öyle ufak tefek değilim ama sığışırım bir yerlere ha olar mı :) mesai saatleri içinde hep buradayım :)
Canım dün oturma odasını temizledim ablama gittim :) o yüzden giremedim daha, bugünlerde öyle yoğun geçiyor ki günlerim kk ya telden giriyordum rahatça bebeğimi uyuturken tel bozulunca pc açmak fazla zamanımı alıyor başında oturmam lazım o yüzden gün içinde sık sık giremiyorum artık, kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkarmaya çalışıyorum, hava yağmurlu yıka kurut uzun sürüyor, her yer her yerde, miniğim dönmeye başladı dönüyor dönüyor çığlığı basıyor kurtar beni diyebir ev işi bir ona bak bir büyüğe bak ben böyle oldum anlayacağın yorgunum dostlar yorgunum yorgun vefasız yıllara dargınım diye şarkımı patlatayım sen nasılsın?
tatlı kıs yap
Öyle bir kullanıcı var.
günaydın herkese dükkanı açıyorum hadi bakalım
günaydın hanımlar sizi sürekli takip ediyorum çok hoşsunuz aranıza beni de alsanız ya öyle ufak tefek değilim ama sığışırım bir yerlere ha olar mı :) mesai saatleri içinde hep buradayım :)
Merabalarr . Hava misss bayılıyorum böyle yağmurlu ama ılık havalaraaa
Merhaba canimm nasilsiinnn?? evet hava harika. Biz simdi esimle dışarı cikiyoriz. Hepinizi optummm
Merhaba canimm nasilsiinnn?? evet hava harika. Biz simdi esimle dışarı cikiyoriz. Hepinizi optummm
Merhabalar, biri bakim mi dedi. Bakimsizliktan yerlerdeyim. Nasil etkileyici bir disi olurum ona taktim bu aralar
Anadan doğma :) sağol canım benimTamam canim hayirli geceler. Sana kolay gelsin simdiden
Mader anne demek de zed ne??
bilmem ki canım :)Ben de değiştirmeyi düşünüyorum. Ne yapsam ki?
demmki evliliğin ilk yılı çok atraksiyonluBuradakilerin çoğu 1.5 yıllık evli galiba
Anadan doğma :) sağol canım benim
bilmem ki canım :)
Aynen bende öyleyim bu aralar iş ev ev iş yoğunluktan kendime vakit ayıramıyorum
demmki evliliğin ilk yılı çok atraksiyonlusonra biraz durgunca 1. Buçuk yıl oluncada sıradanlaşıyor beyin başka şeyler istiyor sonraaa hoooop KK
Google dan baktm ya nerden bilcem canm bu Farsça mıydı die soruyorum hatta şimcik sana :)Zeden olmak demek. anadan olma, dogma dogru. Sen farscayi nerden biliursun??
Google dan baktm ya nerden bilcem canm bu Farsça mıydı die soruyorum hatta şimcik sana :)