Bilgece ile Sohbete ;)))

Canım dün oturma odasını temizledim ablama gittim :) o yüzden giremedim daha, bugünlerde öyle yoğun geçiyor ki günlerim kk ya telden giriyordum rahatça bebeğimi uyuturken tel bozulunca pc açmak fazla zamanımı alıyor başında oturmam lazım o yüzden gün içinde sık sık giremiyorum artık, kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkarmaya çalışıyorum, hava yağmurlu yıka kurut uzun sürüyor, her yer her yerde, miniğim dönmeye başladı dönüyor dönüyor çığlığı basıyor kurtar beni diye bir ev işi bir ona bak bir büyüğe bak ben böyle oldum anlayacağın yorgunum dostlar yorgunum yorgun vefasız yıllara dargınım diye şarkımı patlatayım sen nasılsın?

günaydın hanımlar sizi sürekli takip ediyorum çok hoşsunuz aranıza beni de alsanız ya öyle ufak tefek değilim ama sığışırım bir yerlere ha olar mı :) mesai saatleri içinde hep buradayım :)

Merhaba, hosgeldiniz guzel bayan nasilsinjz??

Canim yardima gelek mi topikce?? Valla Allah yardimcin olsun. Isin gercektrn cok zor yavv. ozletme kendinj yaarr gel hepp

Topiginizin yahsi ve seksi guzelo geldi, kim Kardashian'i geldi. Acilin leeeeenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…