- 13 Ekim 2013
- 1.106
- 584
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #11.581
Hı hı .Vücudumun her zerresiyle hunharca güldüm :))) Sandalyeden düştüm. Nutellamı püskürttüm..
günaydın hanımlar sizi sürekli takip ediyorum çok hoşsunuz aranıza beni de alsanız ya öyle ufak tefek değilim ama sığışırım bir yerlere ha olar mı :) mesai saatleri içinde hep buradayım :)
teşekkür ederim canımmGünaydın canımmm hayırlı işler o zamannn
Günaydınnn herkeseee
Günaydın....
günaydın hanımlar sizi sürekli takip ediyorum çok hoşsunuz aranıza beni de alsanız ya öyle ufak tefek değilim ama sığışırım bir yerlere ha olar mı :) mesai saatleri içinde hep buradayım :)
Pardon da sadece merak ediyorum .
Iki de bir sürekli beni konularda dile getirip duruyorsunuz .
Gerçekten sadece sanal olarak bildiginiz birini bu kadar kafaya takacak kadar aciz misiniz ?? Bu kadar işsiz güçsüz sunuz demek.
size ne . Iste yen istediği gibi düşünür .
O sekilde dusunen yüzlerce insan varken neden yüzümü dahi gormediginiz halde kafayı bu derece bana takti niz ya ????
Ev hanımı olup kendini çok geliştiren arkadaşlarım da var , hiç işi gücü olmayan sanada dahi tanımadığı birinin dedikodusunu yapmayı alışkanlık haline getiren de...
sustüm sustum ama yeter artık .
Dedikodu mu yapmayı bırakın
kendinize başka is bulun komşularıniz a kısır yemeye filan gidin lütfen .....
seviyenizi bildiğim için daha da muhatap olmayacağım Sizinle.
Zaten çok şükür sizin kadar bos vaktim de yok. Istediginiz kadar yırtın kendinizi . benim dedikodumla kendi kendinizi tatmin etmeye çalışın. Bana laf dokundurunca mutlu olun filan :))
Sadece acıyorum. ..
Malum bi laf var " birileri sürekli arkandan konuşuyorsa öndesin demektir "..
Vücudumun her zerresiyle hunharca güldüm :))) Sandalyeden düştüm. Nutellamı püskürttüm..
teşekkür ederim canımm
günaydın kızlar hoşgeldiniznasılsınız?
zmfaze yerimiz geniş sıkışma rahat rahat otur
Hoşgeldin canımm nasılsınn
merhaba hanımlar çok sağolun hoşşbuldummm :) yağmurlu ve uykusuz bir gün haftanın ortası en sevmediğim yarın daha iyi olacam sanırım :) sizler nasılsınız?teşekkür ederim canımm
günaydın kızlar hoşgeldiniznasılsınız?
zmfaze yerimiz geniş sıkışma rahat rahat otur
evet çarşambalar banada çok manasız gelir nedensemerhaba hanımlar çok sağolun hoşşbuldummm :) yağmurlu ve uykusuz bir gün haftanın ortası en sevmediğim yarın daha iyi olacam sanırım :) sizler nasılsınız?
bende iyiyim canım teşekkür ederim iş güç arada kk vakit geçiriyiorum işte :))Günaydınn iyiyiz sen nasılsınn
25 yaşındayım ziraat mühendisiyim kurumsal bir şirkette çalışıyorum 1,5 senelik evliyim konya da yaşıyorum :) sabahtan akşama kadar oturduğum için iş yerinde bana hergün çarşamba oluyor::::)evet çarşambalar banada çok manasız gelir nedense
kaç yaşındasın ne iş yapıyorsun bide fix soru evli misin
merhaba hanımlar çok sağolun hoşşbuldummm :) yağmurlu ve uykusuz bir gün haftanın ortası en sevmediğim yarın daha iyi olacam sanırım :) sizler nasılsınız?
ALLAH iyilik versin canım bende öyle işten fırsat bulursam hemen buraya takılıyorumbende iyiyim canım teşekkür ederim iş güç arada kk vakit geçiriyiorum işte :))
25 yaşındayım ziraat mühendisiyim kurumsal bir şirkette çalışıyorum 1,5 senelik evliyim konya da yaşıyorum :) sabahtan akşama kadar oturduğum için iş yerinde bana hergün çarşamba oluyor::::)
yaz gelemeyecek bu sene sanırım burası sürekli böyle yağışlı halen yorganla yatıyoruz geceleyin soğuk oluyorAynen yağmurlu uykusuz bir gün
yaz gelemeyecek bu sene sanırım burası sürekli böyle yağışlı halen yorganla yatıyoruz geceleyin soğuk oluyor
Aaa öyle mi yaşlar yakınsa ondan olabilir:) sende mi öylesin:)Buradakilerin çoğu 1.5 yıllık evli galiba
Aaa öyle mi yaşlar yakınsa ondan olabilir:) sende mi öylesin:)
benim de eylül de inşallah yaşın kaç? ben konya dayım canım buralar daha serin olur size göreBende öyleyim ağustosta 2 olacak
benim de eylül de inşallah yaşın kaç? ben konya dayım canım buralar daha serin olur size göre