- 17 Nisan 2015
- 685
- 2.085
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #11.621
Hmm zad ile zed aynımi peki hem sen nerden biliyorsun bakiimheee googledan baktin tamam simdi anladimEvet farsca sekerim
Hmm zad ile zed aynımi peki hem sen nerden biliyorsun bakiim
Hmm iyi bakalım canım bi yerde doğuştan öğrenilen yazıyo bir yerde oğlan çocuk yazıyor uyy ne yapmışım ben bilmeden oğlan oldum iyimi :)Zad ayni degil. Zed ,zeden fiilinden geliyor. Zeden de olmak demek. Fakat hangi kelimeyle kulanniliyorsa anlami degisir.
Ayrica ben bilirim Farscayi hemi de cook iyi
Hmm iyi bakalım canım bi yerde doğuştan öğrenilen yazıyo bir yerde oğlan çocuk yazıyor uyy ne yapmışım ben bilmeden oğlan oldum iyimi :)
yaş dur değişim canım ayrımı yazılır bitşikmiYok oglan degil. Zad olmamis ama. Zed yapmaliydin. Mader zed Tam olarak annesi demek aslinda. Ama mader zad dogustan demek sadece. Dogustan ne yani
Sağol canım yardım etmiş kadar oldun:) senin güzel kalbin yeterMerhaba, hosgeldiniz guzel bayan nasilsinjz??
Canim yardima gelek mi topikce?? Valla Allah yardimcin olsun. Isin gercektrn cok zor yavv. ozletme kendinj yaarr gel hepp
Topiginizin yahsi ve seksi guzelo geldi, kim Kardashian'i geldi. Acilin leeeeenn
yaş dur değişim canım ayrımı yazılır bitşikmi
Sağol canım yardım etmiş kadar oldun:) senin güzel kalbin yeter
Bak şimdi görmem lazım ne kadar güzelsin:)
Ama google la maderzed yazıyorum bunumu demek istedinz diyor maderzad çıkıyor onun anlmı çıkmıyor ki
Ooo o kadar beceremem yahu kalsın böyle her girişimde o harfleri bulana kadar ben çatlarım :) doğuştan Kk lıyım derim soranlaraa :))Hahsh ayy ya aksam fotomu aticam sana Merak etme gorursun guzelligimi
Canim turkce yazma farsca yaz. Bak soyle yaz مادر زاد. Ya da مادر زد. Ayrica ayri yazilmaz bitisik yazilir canim
İyiyiz bebiş seni sormalı :)nasılsınız kızlaar
Tamam bekliyorum:) benim vardı albümde dur açıyım da gör:)Hahsh ayy ya aksam fotomu aticam sana Merak etme gorursun guzelligimi
Canim turkce yazma farsca yaz. Bak soyle yaz مادر زاد. Ya da مادر زد. Ayrica ayri yazilmaz bitisik yazilir canim
Tamam bekliyorum:) benim vardı albümde dur açıyım da gör:)
açtım canım albümü bakabilirsin bakta kapatıyımEvet ac ac goreyim yaaa. Gormedim.
Ayrica @mathilda55 canim hos geldin. Nasilsin??
Kizlar birden mesajlariniza cevap vermezsem kusura bakmayin su an eaimi bekliyorum bi yere kadar gitti ondan girebiliyorim rahatca
sağol canım bende iyiyim koşturuyorumİyiyiz bebiş seni sormalı :)
sağol canım hoşbulduk iyiyim sen nasılsınEvet ac ac goreyim yaaa. Gormedim.
Ayrica @mathilda55 canim hos geldin. Nasilsin??
Kizlar birden mesajlariniza cevap vermezsem kusura bakmayin su an eaimi bekliyorum bi yere kadar gitti ondan girebiliyorim rahatca
sağol canım hoşbulduk iyiyim sen nasılsın
Konu tam olarak buydu canım aslında sen de haklısın ama ben katlanamazdım yine de heraldeMerhabalar ben geldim.
Ben böyle düsünmüyorum. Aslinda ne yapacagimiz belli. Hormonal degisiklikler ve biraz hassasiyet varimiz yogumuz iste. Erkekler bir dogru olsa zaten bizimle ugrasmasi cok kolay.. Nacizane düsüncem.. Konuya gec girdim gerci tam olarak neydi bu
Ucunda ama kadin gibi öyle güzel bir varlik var ki. Kadinsiz olmaz dostum. Illaki birileri bize katlanirKonu tam olarak buydu canım aslında sen de haklısın ama ben katlanamazdım yine de heralde