- 17 Nisan 2012
- 30.413
- 65.399
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #11.561
Yok canımm .. :) Ama özel kursa gitmeye de niyetim var :))
Üniversite 2. sınıfBen de LaSalle College 'e gitmeyi istiyorum dusunuyorim nasip olursa bakalim
Kacinci sinifsin peki??
Sen kaç yaşındaydın Bilge ?Ben de LaSalle College 'e gitmeyi istiyorum dusunuyorim nasip olursa bakalim
Kacinci sinifsin peki??
vayyy hayırlı olsuna gelem barii :) :)ehehe Bu arada topik açtım gelsene oraya da başlık CRUSHER'in Mekanı :))
Gel gel link yasak ya yazamadım :) profilime attım linkivayyy hayırlı olsuna gelem barii :) :)
Ahhh ahhhh ben de senin yasinda 47 48 ymarasi giderdim. 2 yil oncesine kadar oyleydim. Ama ne oldu?? Simdiki halim 1Üniversite 2. sınıfYaş 20 Boy 1.65 kilo 48 falan yani
Gel gel :) link yasak ya yazamadım :) profilime attım linkibulamassan ordan bak :)) hadi bekliyorum mekanıma :)
Yaş kaç ? kaçamzsın bu sorumdannnnn heheheAhhh ahhhh ben de senin yasinda 47 48 ymarasi giderdim. 2 yil oncesine kadar oyleydim. Ama ne oldu?? Simdiki halim 1
63 boya 68 kilo
Yaş kaç ? kaçamzsın bu sorumdannnnn hehehe
beybisi ekşın arıyordun bdv de var bi baksan görürsünKiz ben yasli degilim25 yasima girmedim bile daha
beybisi ekşın arıyordun bdv de var bi baksan görürsüngencecik körpecik güzel arkadaşım :*
Tamam canim hayirli geceler. Sana kolay gelsin simdidenhaydin iyi geceler herkescikleree ben de uyuyorumm yarn nbetim var giremem muhtemelen azcık bakarm fırsat bulursam öpüldünüz canlar :* (nickimi değiştim bu arada) :) :)
haydin iyi geceler herkescikleree ben de uyuyorumm yarn nbetim var giremem muhtemelen azcık bakarm fırsat bulursam öpüldünüz canlar :* (nickimi değiştim bu arada) :) :)
tatlı kıs yapBen de değiştirmeyi düşünüyorum. Ne yapsam ki?
Günaydın canımmm hayırlı işler o zamannntatlı kıs yap
günaydın herkese dükkanı açıyorum hadi bakalım
Pardon da sadece merak ediyorum .
Vücudumun her zerresiyle hunharca güldüm :))) Sandalyeden düştüm. Nutellamı püskürttüm..Pardon da sadece merak ediyorum .
Iki de bir sürekli beni konularda dile getirip duruyorsunuz .
Gerçekten sadece sanal olarak bildiginiz birini bu kadar kafaya takacak kadar aciz misiniz ?? Bu kadar işsiz güçsüz sunuz demek.
size ne . Iste yen istediği gibi düşünür .
O sekilde dusunen yüzlerce insan varken neden yüzümü dahi gormediginiz halde kafayı bu derece bana takti niz ya ????
Ev hanımı olup kendini çok geliştiren arkadaşlarım da var , hiç işi gücü olmayan sanada dahi tanımadığı birinin dedikodusunu yapmayı alışkanlık haline getiren de...
sustüm sustum ama yeter artık .
Dedikodu mu yapmayı bırakın
kendinize başka is bulun komşularıniz a kısır yemeye filan gidin lütfen .....
seviyenizi bildiğim için daha da muhatap olmayacağım Sizinle.
Zaten çok şükür sizin kadar bos vaktim de yok. Istediginiz kadar yırtın kendinizi . benim dedikodumla kendi kendinizi tatmin etmeye çalışın. Bana laf dokundurunca mutlu olun filan :))
Sadece acıyorum. ..
Malum bi laf var " birileri sürekli arkandan konuşuyorsa öndesin demektir "..