Bilgece ile Sohbete ;)))

Zad ayni degil. Zed ,zeden fiilinden geliyor. Zeden de olmak demek. Fakat hangi kelimeyle kulanniliyorsa anlami degisir.
Ayrica ben bilirim Farscayi hemi de cook iyi :KK53::KK53:
Hmm iyi bakalım canım bi yerde doğuştan öğrenilen yazıyo bir yerde oğlan çocuk yazıyor uyy ne yapmışım ben bilmeden oğlan oldum iyimi :)

Hmm iyi bakalım canım bi yerde doğuştan öğrenilen yazıyo bir yerde oğlan çocuk yazıyor uyy ne yapmışım ben bilmeden oğlan oldum iyimi :)

Yok oglan degil. Zad olmamis ama. Zed yapmaliydin. Mader zed Tam olarak annesi demek aslinda. Ama mader zad dogustan demek sadece. Dogustan ne yani :KK70:

Merhaba, hosgeldiniz guzel bayan nasilsinjz??

Canim yardima gelek mi topikce?? Valla Allah yardimcin olsun. Isin gercektrn cok zor yavv. ozletme kendinj yaarr gel hepp:KK60:

Topiginizin yahsi ve seksi guzelo geldi, kim Kardashian'i geldi. Acilin leeeeenn:KK70::KK70::KK70:
Sağol canım yardım etmiş kadar oldun:) senin güzel kalbin yeter:KK60:

Bak şimdi görmem lazım ne kadar güzelsin:)

yaş dur değişim canım ayrımı yazılır bitşikmi

Sağol canım yardım etmiş kadar oldun:) senin güzel kalbin yeter:KK60:

Bak şimdi görmem lazım ne kadar güzelsin:)

Hahsh ayy ya aksam fotomu aticam sana Merak etme gorursun guzelligimi :KK70::KK70::KK70::KK70:

Ama google la maderzed yazıyorum bunumu demek istedinz diyor maderzad çıkıyor onun anlmı çıkmıyor ki

Canim turkce yazma farsca yaz. Bak soyle yaz مادر زاد. Ya da مادر زد. Ayrica ayri yazilmaz bitisik yazilir canim

Hahsh ayy ya aksam fotomu aticam sana Merak etme gorursun guzelligimi :KK70::KK70::KK70::KK70:

Canim turkce yazma farsca yaz. Bak soyle yaz مادر زاد. Ya da مادر زد. Ayrica ayri yazilmaz bitisik yazilir canim
Ooo o kadar beceremem yahu kalsın böyle her girişimde o harfleri bulana kadar ben çatlarım :) doğuştan Kk lıyım derim soranlaraa :))

Tamam bekliyorum:) benim vardı albümde dur açıyım da gör:)

Tamam bekliyorum:) benim vardı albümde dur açıyım da gör:)

Evet ac ac goreyim yaaa. Gormedim.

Ayrica @mathilda55 canim hos geldin. Nasilsin??
Kizlar birden mesajlariniza cevap vermezsem kusura bakmayin su an eaimi bekliyorum bi yere kadar gitti ondan girebiliyorim rahatca :-)

Şükür kışlıkları vakumlu poşetlere koydum giymediklerimi eledim maluuum tombişim artık:) yazlıkları da yarın yıkarsam süper olur, bir sürü ütü demek bu oyyy zaten Everest kadar ütüm birikti:KK53::KK53::KK53: canım sağolsun yaparım ne olacak:21::21: yemeklerimi de yaptım bir kahve molası ve sohbet süper olacak derkeeeeen içerden ağlama sesi hoşçakalın:cry::cry:

Merhabalar ben geldim.
Ben böyle düsünmüyorum. Aslinda ne yapacagimiz belli. Hormonal degisiklikler ve biraz hassasiyet varimiz yogumuz iste. Erkekler bir dogru olsa zaten bizimle ugrasmasi cok kolay.. Nacizane düsüncem.. Konuya gec girdim gerci tam olarak neydi bu :KK54:
Konu tam olarak buydu canım aslında sen de haklısın ama ben katlanamazdım yine de heralde :-)

X