- 13 Ekim 2013
- 1.106
- 584
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #11.641
Merhaba, hosgeldiniz guzel bayan nasilsinjz??
hoşbuldum kızlar normalde hep buralarda olurdum ama bugün tam gözlerimin önünde trafik kazası oldu sabahtan beri fabrika da onun şokunda ve de telaşındayız. tam kocişle konuşuyordum camdan dışarı bakıyordum o ara birden araba takla aldi ve tarlaya uçtu 1 adam karısı ve kızı varmış. karısı öldü kazada hala şok halindeyimHoş geldiniz efenim :)
aynen öyle canımUcunda ama kadin gibi öyle güzel bir varlik var ki. Kadinsiz olmaz dostum. Illaki birileri bize katlanir
hoşbuldum kızlar normalde hep buralarda olurdum ama bugün tam gözlerimin önünde trafik kazası oldu sabahtan beri fabrika da onun şokunda ve de telaşındayız. tam kocişle konuşuyordum camdan dışarı bakıyordum o ara birden araba takla aldi ve tarlaya uçtu 1 adam karısı ve kızı varmış. karısı öldü kazada hala şok halindeyim
ayy Allah korusunhoşbuldum kızlar normalde hep buralarda olurdum ama bugün tam gözlerimin önünde trafik kazası oldu sabahtan beri fabrika da onun şokunda ve de telaşındayız. tam kocişle konuşuyordum camdan dışarı bakıyordum o ara birden araba takla aldi ve tarlaya uçtu 1 adam karısı ve kızı varmış. karısı öldü kazada hala şok halindeyim
hoşbuldum kızlar normalde hep buralarda olurdum ama bugün tam gözlerimin önünde trafik kazası oldu sabahtan beri fabrika da onun şokunda ve de telaşındayız. tam kocişle konuşuyordum camdan dışarı bakıyordum o ara birden araba takla aldi ve tarlaya uçtu 1 adam karısı ve kızı varmış. karısı öldü kazada hala şok halindeyim
Affffff. Regl oldum sanırım canım çok sıkkın
Merhaba kızlar herkese iyi akşamlar..
keyifler nasıl,
Hamilelik bekleniyordu sanırım.
Şaşı olacak o gözlerin bir gün
Dışarı çıktım bugün ayaklarımın altı cayır cayır yanıyor. Ne kadar dolandıysam.
Senden ne haber?
ayyy yaaa Allah korusun. Kaza gormeyi asla istemem. Rabbim kadincagiza rahmet etsin ailesine de sabir versin. Cok zor cookhoşbuldum kızlar normalde hep buralarda olurdum ama bugün tam gözlerimin önünde trafik kazası oldu sabahtan beri fabrika da onun şokunda ve de telaşındayız. tam kocişle konuşuyordum camdan dışarı bakıyordum o ara birden araba takla aldi ve tarlaya uçtu 1 adam karısı ve kızı varmış. karısı öldü kazada hala şok halindeyim
geldim canim burdayim, nasilsin??
Olur olur evelAllah. Sıkıntı etme.
ayyy yaaa Allah korusun. Kaza gormeyi asla istemem. Rabbim kadincagiza rahmet etsin ailesine de sabir versin. Cok zor cook
geldim canim burdayim, nasilsin??
İnşaalah şimdi iyiyim ilk bi görünce üzülüyorum geçiyor hamdolsun . Artık önümüzdeki maçlara bakacağız
Acizane kul Şebeklik yapıyorum işte kız.
Bir yandan diriliş'e bakıyoruz eşimle..
Kılıç kuşanmış erleri izliyorum burada da işte şebeklik olsun diye.
İyilik canım, senden ne haber?
İyiyim canım, sen?Günün nasıl geçti? Ben de dışardaydım. Simyacıyı aldım. Tabi kürk mantolu madonnayı da
Antremanlar önemli ama