- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.391
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #11.561
Yok canımm .. :) Ama özel kursa gitmeye de niyetim var :))
Ben de LaSalle College 'e gitmeyi istiyorum dusunuyorim nasip olursa bakalim

Kacinci sinifsin peki??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canımm .. :) Ama özel kursa gitmeye de niyetim var :))
Üniversite 2. sınıfBen de LaSalle College 'e gitmeyi istiyorum dusunuyorim nasip olursa bakalim![]()
Kacinci sinifsin peki??
Sen kaç yaşındaydın Bilge ?Ben de LaSalle College 'e gitmeyi istiyorum dusunuyorim nasip olursa bakalim![]()
Kacinci sinifsin peki??
vayyy hayırlı olsuna gelem barii :) :)ehehe
Bu arada topik açtım gelsene oraya da başlık CRUSHER'in Mekanı :))
Gel gel link yasak ya yazamadım :) profilime attım linkivayyy hayırlı olsuna gelem barii :) :)
Ahhh ahhhh ben de senin yasinda 47 48 ymarasi giderdim. 2 yil oncesine kadar oyleydim. Ama ne oldu?? Simdiki halim 1Üniversite 2. sınıfYaş 20 Boy 1.65 kilo 48 falan yani
![]()
Gel gel :) link yasak ya yazamadım :) profilime attım linkibulamassan ordan bak :)) hadi bekliyorum mekanıma :)
Yaş kaç ? kaçamzsın bu sorumdannnnn heheheAhhh ahhhh ben de senin yasinda 47 48 ymarasi giderdim. 2 yil oncesine kadar oyleydim. Ama ne oldu?? Simdiki halim 1
63 boya 68 kilo![]()
Yaş kaç ? kaçamzsın bu sorumdannnnn hehehe![]()
beybisi ekşın arıyordun bdv de var bi baksan görürsünKiz ben yasli degilim25 yasima girmedim bile daha
![]()
beybisi ekşın arıyordun bdv de var bi baksan görürsüngencecik körpecik güzel arkadaşım :*
Tamam canim hayirli geceler. Sana kolay gelsin simdidenhaydin iyi geceler herkescikleree ben de uyuyorumm yarn nbetim var giremem muhtemelen azcık bakarm fırsat bulursam öpüldünüz canlar :* (nickimi değiştim bu arada) :) :)
haydin iyi geceler herkescikleree ben de uyuyorumm yarn nbetim var giremem muhtemelen azcık bakarm fırsat bulursam öpüldünüz canlar :* (nickimi değiştim bu arada) :) :)
tatlı kıs yapBen de değiştirmeyi düşünüyorum. Ne yapsam ki?![]()
Günaydın canımmm hayırlı işler o zamannntatlı kıs yap
günaydın herkese dükkanı açıyorum hadi bakalım![]()
Pardon da sadece merak ediyorum .
Vücudumun her zerresiyle hunharca güldüm :))) Sandalyeden düştüm. Nutellamı püskürttüm..Pardon da sadece merak ediyorum .
Iki de bir sürekli beni konularda dile getirip duruyorsunuz .
Gerçekten sadece sanal olarak bildiginiz birini bu kadar kafaya takacak kadar aciz misiniz ?? Bu kadar işsiz güçsüz sunuz demek.
size ne . Iste yen istediği gibi düşünür .
O sekilde dusunen yüzlerce insan varken neden yüzümü dahi gormediginiz halde kafayı bu derece bana takti niz ya ????
Ev hanımı olup kendini çok geliştiren arkadaşlarım da var , hiç işi gücü olmayan sanada dahi tanımadığı birinin dedikodusunu yapmayı alışkanlık haline getiren de...
sustüm sustum ama yeter artık .
Dedikodu mu yapmayı bırakın
kendinize başka is bulun komşularıniz a kısır yemeye filan gidin lütfen .....
seviyenizi bildiğim için daha da muhatap olmayacağım Sizinle.
Zaten çok şükür sizin kadar bos vaktim de yok. Istediginiz kadar yırtın kendinizi . benim dedikodumla kendi kendinizi tatmin etmeye çalışın. Bana laf dokundurunca mutlu olun filan :))
Sadece acıyorum. ..
Malum bi laf var " birileri sürekli arkandan konuşuyorsa öndesin demektir "..