- 4 Nisan 2015
- 1.672
- 1.168
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #11.541
neeeeeeeeeeeeeeee55 lik arkadaşaynurell yanii
ben ben ben benimmmmm :)1 dakika kimin boyu 1. 77 çok kıskandım şuan ..
1.65 ve üstü şanslı bence ideal yaaa :)22 yaş boymda 1.67 sanırm öleydi en son bu saaatten sonra uzamayacagma göre öylede kalcak
Seni kıskanıyorumm.. Röportajımıza katılmak ister misiniz ? Uzun boylu olmak nasıl bir duygu ? Kıyafet bulmakta zorlanıyor musunuz ?ben ben ben benimmmmm :)
Hmmm peki siz bilirsiniz:)tabıkı katılmak ısterım ama gozlerım kapanıyor yarın devam etsek :)
şükürler olsun ne war ne yokgörüşmeyeli
vay anammm vaaaaay bu neydi boyle doatlaaarr. Hos geldiniz tatli bayan tanisalim mi??eveeeeeet benimde tuzum olsun o Zaman bu topikteherkese selammmm biraz sacmaladim ama icimden gecen bu yarin hic bisi yapasim yok bunu simdiden biliyorum ve uyuymamak ise gitmemek icin elimden geleni yapsamda Sabah o Saat calacak ben herseye ragman kosa kosa gitcem ise benim gibi aranizda kac kisi var bilmiyorum ama cogumuz böyleyiz herneyse yarin sizde uyandiginiz zaman iciniz herseye ragmen huzluru ve mutlu olsun uyukusuzluk mutluluk getirmez belki ama cikolata getiririyor bol bol cikolatali neseli günler olsun yuzunuz gülsün kendinizi sevin herseyi sevin zaten öylede böylede Hayat geciyor :) mutlu aksamlarrrr herkese
Oooo diyorum bir eksiklik var Bilgem yokmuşş :/
sen eşine bak canm bekarlık sultanlık hıh takılırız bizIyitim canim aukur. Sen nasilsin? Sende ne var ne yok?
vay anammm vaaaaay bu neydi boyle doatlaaarr. Hos geldiniz tatli bayan tanisalim mi??
Esim geldi tatlim siz konusun okuyorum ben.
Ayrica bi insan hem 1.77 boyunda hemi de 55 kilo nasil.olur ya? Cildirmamak elde degil
sen eşine bak canm bekarlık sultanlık hıh takılırız bizkıskandgımdn deil yanii
Iyitim canim aukur. Sen nasilsin? Sende ne var ne yok?
vay anammm vaaaaay bu neydi boyle doatlaaarr. Hos geldiniz tatli bayan tanisalim mi??
Ayrica bi insan hem 1.77 boyunda hemi de 55 kilo nasil.olur ya? Cildirmamak elde degil
Aynen Bilge'cim yaa hayatımda ilk kez gördüm böyle birşey aaaa :OIyitim canim aukur. Sen nasilsin? Sende ne var ne yok?
Aynen Bilge'cim yaa hayatımda ilk kez gördüm böyle birşey aaaa :O
Aaa evet.. Nasıl yani haberin yokmuydu bundan aaa yok artıkCanim sen moda mi okuyorsun?? Inanamiyorummmmm
yok şekerm daha yatmadm ben :)Galiba.. tükan kapandı kapanacak
yok şekerm daha yatmadm ben :)
Aaa evet.. Nasıl yani haberin yokmuydu bundan aaa yok artık
Yok canımm .. :) Ama özel kursa gitmeye de niyetim var :))Bilmiyordum tabiki ask olsunnn. Ben de stilistlik kursuna gidiyorum. Sen Mimar sinan da falan misin? Ya da ozel bir kursta mi??