- 28 Mayıs 2014
- 1.243
- 638
- 32
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #11.321
memnun oldum :) bende 25 yasinda , 7 yillik evli 2 kuzu annesiyim. Batmanda yasiyorum, yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum
merhaba, hos geldin, nasilsin bakalim? Biraz bize kendini tanitir misin?.selam kızlar
nasılsınızz epeydir yazayım diyorum kısmet bugüneymişaleyküm selam
hoşbulduk bilgeceMasallah 7 yillik evlisin he ne guzel) Allah bagislasin evlatlarini. Calisiyir musun ve Batmanli misin aslen??
merhaba, hos geldin, nasilsin bakalim? Viraz bize kendinj tanitir misin?.
hoşbulduk bilgece
23,5 yaşındayımŞuan işsizim evlilik arefesinde sayılırım Seninle daha önce marga nın viber grubunda tanışmıştık yanlış hatırlamıyorsam
selam güzel topiğin güzel insanları nassınıız bakalım
bende yanlış hatırlamış olabilirim canımAyy yaa inan ben cok unutkanim
Viber grubunu bile hatirlayamadim o derece gerisinj sen düşün
Viber grubu neydi cidden ya neden hatırlamıyorum Allahim cok fena..
Olsun tekrar tanismis oluruz iste
Oh oh hayirli olsun hayirlisiyla evlenirsin insallah ne guzel.
bende yanlış hatırlamış olabilirim canım
tekrar memnun oldumamiiin amin inşallahh
annemin pastanesi var orda vakit öldürüyorum genellikleBen de memnun oldum) ee baska neler yaparsin?
çok şükür bende iyiyim canımm ev hali takılıyoruz öylee işteeA.selam guzel topigimizin guzel insanlarindan biri iyiyiz sukur sen nasilsin??
annemin pastanesi var orda vakit öldürüyorum genellikle
sen neler yapıyorsun evliydin değil mi
çok şükür bende iyiyim canımm ev hali takılıyoruz öylee iştee
selam güzel topiğin güzel insanları nassınıız bakalım
teşekkürler canımMerhaba canım..
Sen bugün yoğunsun ALLAH kolaylık versin...
Masallah 7 yillik evlisin he ne guzel) Allah bagislasin evlatlarini. Calisiyir musun ve Batmanli misin aslen??
merhaba, hos geldin, nasilsin bakalim? Biraz bize kendini tanitir misin?.
Ay ben de takılıyorum ama simdi cikicam. Isler beni.bekler bugun kendime baya bi bakim yapicam oh . Yarin esim izin yapicak a
evet şu sıra azcık ihtiyacım var o eşsiz düşüncelereEvet ben evliudim. Evlilikle ilgili essiz dusuncelerimden bahsedebilirim hahahah
Ay ben de takılıyorum ama simdi cikicam. Isler beni.bekler bugun kendime baya bi bakim yapicam oh . Yarin esim izin yapicak a