Bilgece ile Sohbete ;)))

Amin inşallah canım..
Bende istanbula hiç gitmedimm
gelmelisin canım gerçekten çok güzel bir şehir boşuna dememiş napolyon dünya tek bir ülke olsa başkenti istanbul olurdu diye :KK66: Allah kısmet ederse bnde gelmek istiyorum bursaya özellikle sehzade mustafanın türbesini ziyarete içim çok yanmıştı hikayesini öğrendiğim de öncelikle oraya gidip dua edicem Allahın izniyle

Güüüüünaaayydıııınnnnnnnnnn
selam seker anne ne haber :KK76:

nasılsınız kızlar?
Cok sukur ben bugun kendimk cok iyi hissediyorum ohhh :KK76:
Günaydın kızlarrr bahar yorgunlugunun yoramadıgı bir gün olsun inşalllaaahh :KK37:
amiiinn aminn insallajhh

Günaydınnn nasılsınız :KK5:
iyiyim kardelencim sen nasilsin??

Aynen uyiyorduk bi uyandik ki saat 12.15 esim kosa kosa gittj hahaha

Merhaba kızlar nasılsınız ?
merhaba sibel nasilsin..?

meraba hoşgeldin :)
iyi çok şükür sen nasılsın ?
bilgece olsa kimsin diye sorardı?? :KK70:

Daha once sormustum kizim ben :KK53:

Selamlar herkese :KK31:
Az once gelen bildirimi okudum siyaset topiginde inanın şok oldum :KK57:

Okuyanlariniz vardır mutlaka
Bi gazetecimiz Yılmaz Vural dinle dalga gecer gibi bi yazi yazmış. Ne yalan söyleyim başlığı okuyunca güldüm. Daha sonra espirinin dozunu iyice kaçırmış herkesin ortak degeri olan dinle dalga geçmiş. Çok ayipladim bu yazıyı onun gibi usta bi gazeteciye hiiiiiç yakismamis :KK20::KK12:

Selamlar herkese :KK31:
Az once gelen bildirimi okudum siyaset topiginde inanın şok oldum :KK57:

Okuyanlariniz vardır mutlaka
Bi gazetecimiz Yılmaz Vural dinle dalga gecer gibi bi yazi yazmış. Ne yalan söyleyim başlığı okuyunca güldüm. Daha sonra espirinin dozunu iyice kaçırmış herkesin ortak degeri olan dinle dalga geçmiş. Çok ayipladim bu yazıyı onun gibi usta bi gazeteciye hiiiiiç yakismamis :KK20::KK12:

Valla yilmaz vurali tanimiyorum desem :KK70::KK70: bi bakayim ama ne demis pislik herif. .

Sibel 28 yasinda kocaelide yasayan sanirim 7 ya da 8 aylik taze evli bir arkadasimiz :KK66:

iyiyim canım seninde moralinin iyi olmasına sevindim ayrıca :KK19:

Cok sagol evet sukur bugun iyiyim. :KK68: sen neler yapiyorsun

Sibel 28 yasinda kocaelide yasayan sanirim 7 ya da 8 aylik taze evli bir arkadasimiz :KK66:

Cok sagol evet sukur bugun iyiyim. :KK68: sen neler yapiyorsun

bende iyiyim canım hem iş hem evlat peşine koşuyoruz doktor kontrolünde geçiriyorum bu ayı yumurta takibindeyiz hayırlısı ile mücadeleye devam ama kazanan biz olucaz inşallah :KK69:

bende iyiyim canım hem iş hem evlat peşine koşuyoruz doktor kontrolünde geçiriyorum bu ayı yumurta takibindeyiz hayırlısı ile mücadeleye devam ama kazanan biz olucaz inşallah :KK69:

Insallaj canim insallah Allah aratmasin.. Insallah gelir bebisiNiz hayirlisiyla bu ay ;-)

Bende sevmem ama bi gazeteci bu kadar aşağılayıcı bi yazi nasil yazar ulkenin %90 ı Musluman olan bi ülkede
Off abla bu gozler ne yazilar gordu ne yazilar anlatsam aklin sasar. Bir Turk gazetesi alenen Peygamberimizin karikaturunu paylasmisti. Kazen yorumlara falan da cok kizip konuyu silmisti.. neler vardi neeeleeer..

hosbuldum :) iiyim tesekkurler sen.nassin bilgece ? konularda karsilasiyorduk ama tanisma firsati olmadi bi turlu :)
evet dogrudur, ben de iyiyim sukurler olsun.
Tanisalim o vakit. ben 25 yasinda 1.5 yillik evli su an ev hanimi olan cocuksuz bir bayanim. Ha bir de Istanbulda yasiyorim :-) ya sen??

Insallaj canim insallah Allah aratmasin.. Insallah gelir bebisiNiz hayirlisiyla bu ay ;-)

Off abla bu gozler ne yazilar gordu ne yazilar anlatsam aklin sasar. Bir Turk gazetesi alenen Peygamberimizin karikaturunu paylasmisti. Kazen yorumlara falan da cok kizip konuyu silmisti.. neler vardi neeeleeer..

evet dogrudur, ben de iyiyim sukurler olsun.
Tanisalim o vakit. ben 25 yasinda 1.5 yillik evli su an ev hanimi olan cocuksuz bir bayanim. Ha bir de Istanbulda yasiyorim :-) ya sen??

memnun oldum :) bende 25 yasinda , 7 yillik evli 2 kuzu annesiyim. Batmanda yasiyorum, yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum :KK70:

X