Canim bence amcanlar olsun. Ne kadar kalabalik olursaniz hem o kadar sicak olursunuz hem de bak bu kiz sahipsiz degil izlenimi uyandirirsiniz. Oooo benim bir sürü kisi vardi bir suru.
Biz so nisan bi arada yaptik. Evde yaptik. 3 dairemiz vardi bizim. Karşılıklı iki dairede oldu. Ji dairede erkekler digerinde bayanlar. Biz eglendik ondan sonra sira yuzuk takmaya geldi erkekler yanimiza geldi. Amcalarim falan dua okudular taktilar yuzukleri. Boyle oldu cok guzeldi. 70 80 kisi vardi
Hic endiselenme. Her sey olacagina varir.
Ha nisanlilik donemini uzun tutma. Araya tartismalar giriyor. Esler gergin oluyir. Elbet olaylar cikiyor. 6 ay cok iyi bir zaman.
Benim uzundu manevi sebeplerden oturu. Kaynim nisanliydi 2 yildir evlenmiyordu oni bekliyorduk.
Yani ne kadar rahat dusunursen oyle guzel olur insalla canim. Guzel bir hayata adim atiyorsunuz elbet sorunlar cikabilir ama ona da gülüp geçin aranizda sakin tartisma cikarmayin.
Hzuurunuzu bozmayin hic. Ha buyukler konusur. Siz begenmiyorsaniz onlairn dedigini kirmamak icin he he deyin ama kendi bildiğinizi okuyun..