- 17 Nisan 2012
- 30.413
- 65.399
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #11.281
27 yaşındayım bursalıyım 1.5 yıllık Evliyim Çocuğum yok eczanede çalışıyorum
Bende memnun oldum canım yarın iş var yatmam lazım yarın görüşürüz iyi geceler...Memnun oldum canim ben simdi cikiyorum tekrar gorusuruz hayirli geceler.
melabaaa hoşgeldin nuryolu :)mrb :)
melabaaa hoşgeldin nuryolu :)
günaydın kızlar günaydın sizeee :))
Gunaydinnn
nasılsınız kızlar?Güüüüünaaayydıııınnnnnnnnnn
Hamdolsun diyeyim:) ruhum bedenim yorgun sabahları kalkmak istemiyorum hep yatmak istiyorum, gece sık uyanmak sabahın beşinde uyanmak zorunda olmanın de etkisi sanırımnasılsınız kızlar?
Günaydın kızlarrr bahar yorgunlugunun yoramadıgı bir gün olsun inşalllaaahh
al benden de o kadarHamdolsun diyeyim:) ruhum bedenim yorgun sabahları kalkmak istemiyorum hep yatmak istiyorum, gece sık uyanmak sabahın beşinde uyanmak zorunda olmanın de etkisi sanırımbir sürü iş beni bekliyor ama kk ya girdim azcık enerji depolarım kızlardan belki diye pek negatif bir cevap oldu
sen nasılsın?
aaaaamiiiinnnnGünaydın kızlarrr bahar yorgunlugunun yoramadıgı bir gün olsun inşalllaaahh
Günaydınnn nasılsınız
Günaydın canımm....
Günaydın canımm....[/QUOTE
nasılsın canım tanısamadık senle ben yogunum dünden beri çok takip edemedim de
günaydın ben iyiyim sen nasılsın ?
memnun oldum kuzumTanışalım canım ben bursalıyım 27 yaşındayım 1.5yıllık evliyim çocuğum yok eczanede çalışıyorum ya sen
memnun oldum kuzum
bnde istanbulluyum canım temmuzda 28 i dolduruyorum o yüzden 27 desem mi bilemedim4 yıllık evliyim bende 1 tane kızım var ön muhasebe işiyle uğrasıyorum ama hep eczane teknisyeni olmak isterdim kısmet olmadı
sagol canım amin Allah istediğinde sanada nasip etsin inşallahGel buraya çalışmaya beklerizz
ALLAH bağışlasın evladını
Bende muhasebe mezunuyum ama bizim burası yaşadığım yer küçük olduğu için muhasebeyle ilgili bir iş bulamamıştım
sagol canım amin Allah istediğinde sanada nasip etsin inşallahistanbulda en cok iş alanı ön muhasebe ve muhasebe işlerinde canım genelde; bende adam akıllı öğretecek bi yer bulamamıştım maalesef o yüzden sekreterlikle başladım ön muhasebe tutmayı da öğrendim kurslar falan derken buralara geldim işte bursaya çok gitmek istiyorum ya bir akadasım vardı bursalı günü birlik gidip gezerdi bayılırdı