- 26 Şubat 2015
- 626
- 388
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #11.301
gelmelisin canım gerçekten çok güzel bir şehir boşuna dememiş napolyon dünya tek bir ülke olsa başkenti istanbul olurdu diyeAmin inşallah canım..
Bende istanbula hiç gitmedimm
merhaba kızlar bi selam vereyim dedimbugün yoğun bir gün evi temizleyip sonra spor yapıp yiğenleri öğle yemeği için eve getirip yedirip içirip okula tekrar götürücem boş vakit bulunca uğrarım kendinize iyi bakın kızçeleeer
meraba hoşgeldin :)Merhaba kızlar nasılsınız ?
selam seker anne ne haberGüüüüünaaayydıııınnnnnnnnnn
Cok sukur ben bugun kendimk cok iyi hissediyorum ohhhnasılsınız kızlar?
amiiinn aminn insallajhhGünaydın kızlarrr bahar yorgunlugunun yoramadıgı bir gün olsun inşalllaaahh
iyiyim kardelencim sen nasilsin??Günaydınnn nasılsınız
Aynen uyiyorduk bi uyandik ki saat 12.15 esim kosa kosa gittj hahaha
merhaba sibel nasilsin..?Merhaba kızlar nasılsınız ?
meraba hoşgeldin :)
iyi çok şükür sen nasılsın ?
bilgece olsa kimsin diye sorardı??
merhaba sibel nasilsin..?
Selamlar herkese
Az once gelen bildirimi okudum siyaset topiginde inanın şok oldum
Okuyanlariniz vardır mutlaka
Bi gazetecimiz Yılmaz Vural dinle dalga gecer gibi bi yazi yazmış. Ne yalan söyleyim başlığı okuyunca güldüm. Daha sonra espirinin dozunu iyice kaçırmış herkesin ortak degeri olan dinle dalga geçmiş. Çok ayipladim bu yazıyı onun gibi usta bi gazeteciye hiiiiiç yakismamis
kimmiş peki
iyiyim canım seninde moralinin iyi olmasına sevindim ayrıca
Cumhurbaşkanını yalasak oruç bozulurmu demiş başlığı okuyunca cok güldümPardon Yılmaz Özdil soyadını yanlış yazmışım
Sibel 28 yasinda kocaelide yasayan sanirim 7 ya da 8 aylik taze evli bir arkadasimiz
Cok sagol evet sukur bugun iyiyim.sen neler yapiyorsun
Bende sevmem ama bi gazeteci bu kadar aşağılayıcı bi yazi nasil yazar ulkenin %90 ı Musluman olan bi ülkedeHe ben zaten Yilmaz Ozdil'i hic sevmem. Okumak dahi istemiyorum sinirlerim ziplar yine çünkü. .
Merhaba, hos geldin nasılsın? ?
bende iyiyim canım hem iş hem evlat peşine koşuyoruz doktor kontrolünde geçiriyorum bu ayı yumurta takibindeyiz hayırlısı ile mücadeleye devam ama kazanan biz olucaz inşallah
Off abla bu gozler ne yazilar gordu ne yazilar anlatsam aklin sasar. Bir Turk gazetesi alenen Peygamberimizin karikaturunu paylasmisti. Kazen yorumlara falan da cok kizip konuyu silmisti.. neler vardi neeeleeer..Bende sevmem ama bi gazeteci bu kadar aşağılayıcı bi yazi nasil yazar ulkenin %90 ı Musluman olan bi ülkede
evet dogrudur, ben de iyiyim sukurler olsun.hosbuldum :) iiyim tesekkurler sen.nassin bilgece ? konularda karsilasiyorduk ama tanisma firsati olmadi bi turlu :)
melabaaa hoşgeldin nuryolu :)
günaydın kızlar günaydın sizeee :))
Insallaj canim insallah Allah aratmasin.. Insallah gelir bebisiNiz hayirlisiyla bu ay ;-)
Off abla bu gozler ne yazilar gordu ne yazilar anlatsam aklin sasar. Bir Turk gazetesi alenen Peygamberimizin karikaturunu paylasmisti. Kazen yorumlara falan da cok kizip konuyu silmisti.. neler vardi neeeleeer..
evet dogrudur, ben de iyiyim sukurler olsun.
Tanisalim o vakit. ben 25 yasinda 1.5 yillik evli su an ev hanimi olan cocuksuz bir bayanim. Ha bir de Istanbulda yasiyorimya sen??