Bilgece ile Sohbete ;)))

Ohhh ohhh hazal masalalh ne guzel baya gezmisisnIz. Canim hadi sen hamilesin ben neyim? Mesela ben se oyleyim gece birden acikiyorim. Ama bu aralar aciksam bile.tutuyorum yemiyorum

Amim canim cumlemizinkinj. Rahat ol her sey gecip gidiyor inanki. Ilerde tatlı bir ani olarak kalacak bunlar..

kizlar selamm nasilsiniz kac gundur yazamadim buraya keyifler nasil?
hoşgeldin canm iyiyz çok şükürseni sormalıı :)
canm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun babacığının.. benmde babam 6 yıl önce vefat etti ve bende böyle bir dnmedeyim aileleler tanışma faslına geldi şükür ama ben ilk anneisyle annemn tanşmasnı uygn gördm önce bi onlar kaynaşsın daha sonra büyükleri gelir toplu tanışma söz nişan neyse artık konuşulur bende kırgınım akrabalarma ama babam gibi sevip saydıgım bir dayımı çagrcam inş annem herkesi çagırır ama çok tatftar deilm ben çünkü babalık yapmak adına çamur atan çok bizde o yüzden pek ılımlı deilim o düşünceye bakalım hayrlısı olsun inş. ciddi problemlerle karşılaşmayız ikimizde

bende sadece annem abim ablam olsun istiyorum ama istediğim gibi olmayacak sanırım çünkü karlı taraf kalabalık gelecek
Beni korkutuyo kısa nişanlılık dönemi ama siz daha tecrübelisiniz etrafımdaki tüm evliler aynı şeyi söylüyo
[/QUOTE]

Canim sakin uzun nisanli kalma sakin. Asla tasvip etmiyorum. Zaten sanırım bi gecmisiniz de var. Inan nisanli olunca bir sey degismiyor. Aksine gep stres hep strws..

amin canım seninde başın sağolsun . Tanışınca hepsi tanışsın diyorum ben :)) benim babam gibi gördüğüm kimsem yok maalesef sevgilimde bunu biliyor kasma kendini istemezsen bende sadece anne babamla gelirim tanışmaya diyor ama soğuk bir ortam olmasından korkuyorum sonuçta benim babam olmayacak abim babasından yaşça küçük olduğu için belki sohbet edemeyecekler inan kafam çok karışık. dediğin gibi gelselerde dost gibi gelmeyecekler hep küçük görme hep bi çekememe hali olacak herşeyin hayırlısı olsun kötü sözden kem gözden uzak tutsun Allah bizi ne zaman gelecekler nasipse

Canim sakin uzun nisanli kalma sakin. Asla tasvip etmiyorum. Zaten sanırım bi gecmisiniz de var. Inan nisanli olunca bir sey degismiyor. Aksine gep stres hep strws..[/QUOTE]
doğru söylüyorsun canım etrafımdan biliyorum uzadıkça uzuyor sanırım en güzeli 3 ayda evlenmeye kendimi alıştırayım ben

ay keşke benmde bir abim olaydıda sohbet etmeselerdi :) en azından dışardan kimsenin lafına bakmazdık neyse hayrlısı olsun buna da şükür canm valla tam tarih belli değil şuanda canm benmki şuan askerde 1 buçuk ay var daha gelmesine geldiği dönm ramazan bayramı falan oluyor o yüzden o gelmeden önce annesi bi gelecek işte oda ramazandan önce olacak inş canm sizin gün belli mi

evlenene rabbim yardım edermiş
sen kaçyıldır evliydin canım

Ben tam tamina 1 yil 8 aydir evliyim cok şükür. Rabbim utandirmasin. Evlenene yardim ediyor Allah gerçekten. O yuzden cok takmayin.
ben ne düşündüm hep biliyir musun? Simdi ben bir seye uzulsem onun olmasini ya da olmamasini engelleyebilir miyim? Hayir. O zaman neden uzuleyim her sey oalcagina varir insallah dedim. Rabbime sukurler olsun her sey cok da guzel.oldu. hayallerimin ustunde

ben hep şükrettim böyle bir abim olduğu için canım hep destek oldu hiç abi gibi değildir arkadaşım dostum sırdaşım öyleki sevgilimi bile ilk ona anlattım
Az kalmış tatlım göz açıp kapayıncaya kadar geçer zaman
çok az kaldı ramazan ortasında gelip bayramda söz düşünüyor sevgilim ama ben bayramdan sonra gelmeleri taraftarıyım bakalım neler olacak düşündükçe kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor

Allah bozmasın mutluluğunu canım daim etsin
Kısmetten kaderden öte yol gitmiyor çok doğru söylüyorsun üzülmeye bile değmez kırmızı olacağına Rabbim mavi yazdıysa mavi olsun yeterki hayırlısı olsun tartışmadan karşılıklı anlaşılabilsin tek istediğim bu benimde
inşallah bizede nasip etsinde hayallerimin azıcık altında olsun hiç önemli değil

ben kendimi tutamiyorum iste canim surekli yiyorum yemesem elim ayaim titriyor:)

iyi diyelim iyi olalim canim:)

Rabbim eksikliğini göstermesin abinin de aileneinde canm.. aynen günler çarçabuk geçiyor ve ben hala ne ara bu duruma geldiğimi düşünüp duruyorum yani çok şükür bu günlerde geldi @Bilgece min dediği gibi herşey olacağına varır inş. bizde hayallerimizin üstünde yaşarız tüm güzellikleriyle canm. bu arada yaş kaç senin canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…