- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.260
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #10.681
6.ayımız olcaktı canım bu ay
evet sevgisinden hep şüphe ediyordum..
çabuk vazgeçti ama ona da dedim
ben sinirlenip diyorum ama sen hemen vazgeçtin dedim..ne diyeyim kısmet değilmiş..
Allah yardımcın olsun canım..Anladım canım. Boşver. "Sevmiyorum" diyorsa yapcak bir şey yok. Güçlü dur lütfen.
Kapanma içine yaz bize
Bak bana @Bilgece nin başının etini yiyorum.
Yol yakınken bitmesi daha iyi olmuş. Benim gibi evli ve bir çocuklu olsan nolurdu!
Kafam o kadar dolu ki...
Allah yardımcın olsun canım..
İşte herkesin kendine göre derdi var
bir gün dert tasa bir gün neşe
böyle geçip gidecek ömrümüz yapacak bir şey yok ^_^
amin canımEcmain canım. Aynen öyle. Rabbim gönlüne ferahlık versin inş.
Anladım canım. Boşver. "Sevmiyorum" diyorsa yapcak bir şey yok. Güçlü dur lütfen.
Kapanma içine yaz bize
Bak bana @Bilgece nin başının etini yiyorum.
Yol yakınken bitmesi daha iyi olmuş. Benim gibi evli ve bir çocuklu olsan nolurdu!
Kafam o kadar dolu ki...
hakkında hayırlısı olsun cathy olmuyorsa vardır bi hayır deyip yoluna bakacaksın üzülme. ben öyle yapıyorum artık en azındanvar ama yine de tercih yapcam..hayırlısı
niye ayrıldık..iki kere ben ayrıldım işte aramızda sorunlar vardı ve o umursamıyordu sorun gördüğüm şeyleri ben de sinirlendim artık ayrıldım o yüzden sonra pişman oldum bu sefer o istemedi...terketti beniöyle..
Aynen öyle hayırlısıhakkında hayırlısı olsun cathy olmuyorsa vardır bi hayır deyip yoluna bakacaksın üzülme. ben öyle yapıyorum artık en azından
işte bilemiyoruz ki olması mı iyi olmaması mı iyi :)Aynen öyle hayırlısı
Senin de gönlüne göre olur dilerim her şey birgün
Keşke her insanın hayalleri bir kere olsun mucizevi şekilde gerçekleşse herkesin adına mutlu olurum gerçekten ^_^
öyle deme yaişte bilemiyoruz ki olması mı iyi olmaması mı iyi :)
sen 6 ayla kurtarmışsın en azından benim 3 senem gitti :)
ben bekarımEveet
3..5 yasinda. Senin
öyle. hayırlısı. dediğin gibi başından olmaması daha iyi. sende böyle düşün üzülme artık.öyle deme ya
bi çocuğun olurdu ondan belalı veya evlenirdin döverdi belki,belki aldatırdı...boşver hayırlısı de..
selaasmmm
ohh ben dr iciyorum su an
Gel ismarlayayim sana yaaa
ayy nice mutlu yıllara birlikte insallah. Ne guzrEl. Off ben daha bahar trmizligine baslamadim. Ama ben onceden halilari yikamaya gonderip gelecegi gun bi günde butun temizlik bitmis oluyor
psikolojinde ne sorun var ki??
Canim icmedim seni bekliyorum ya nerde kaldin kahven soguyacak bak
aleykumselam hoşgeldin feraceli :) ben iyiyim kendi adıma sen nasılsın :)selam kızlar naber? nasılsınız? gününüz nasıl geçti?
bende iyiym elhamdurillahaleykumselam hoşgeldin feraceli :) ben iyiyim kendi adıma sen nasılsın :)
Merhaba canimselam kızlar naber? nasılsınız? gününüz nasıl geçti?
afiyet olsun sana da ;-)dayanamadım bende içtim
afiyet olsun fıstıklar
bilmiyorum cnm ama çok üzülüyoruz ablamda bende günlerce ağlıyoruz yarın gidiyorrum inanmıyorum ya çok üzgünümMerhaba canim
Ben bugun niyeyse biraz keyifsizim. Sen de keyifsizmissin. Senin yerin ailenin yani canim. Belki enisten bir sey demiyordur ama belki biraz rahatsız olabilir. Hic belli olmaz. Tabi sen daha iyi bilirsin onlari.
afiyet olsun sana da ;-)