- 17 Nisan 2012
- 30.413
- 65.399
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #10.721
haydi aç aç aç
aa anladım.
Konu eltimle ilgili bak beni gaza getirmeyin uleeeenAma konuyu ortaya atıp gidersen fake derler
bunu söylediğim için bana kıza bilirsin ama ben ailemi hiç özlemedim çünkü onlardan ablam kadar şevkat bulamadım ablam benim dünyamanladım canım ama ailenide özlemişsindir öyle düşün onlarda seni özlemiştir. yine gelir gidersiniz birbirinize
dimi işte kader bizi hep biribirimizden uzaklaştırdı ikimizinde suratı beş karış çok kötüyüm
Aynen ya bugun hic keyfim yok. Ya bi olay var anlatsam mi anlatmasam mi bilemedim. Cok keyfim bozuk. Acaba konu falan mi acsam
niye böyle bugün hayırdır inşallah. sen nasıl oldun acizanecim?
ya benim 1 haftadır geçmeyen bi başağrım var. ağrısı geçse ağırlığı kalıyor sonra yine başlıyo. kafa atıcam duvarlara
haklısın ama elimde değilKiz delirdin mi?? Benim ablam taaaa memlekette. biz olelim o zaman. Ki biz de ana kiz gibiyiz. Ama ne yapalim kader. Herkes bir yerlere savruluyor. Sen de evlenip kimbilir nerelere gideceksin. Guzel ayrilin. Dunyanin sonu mu? Bi dahakine ablan geli1r..
Oooooooo Elti kv. Kp. Kayın konularına bayiliriiimmmmmmKonu eltimle ilgili bak beni gaza getirmeyin uleeeen
ayy canim oyle uzun bir konu ki anlatmaya bile gücüm takatim yok..Hayırdır canım. Noldu?
Araftayım. Nefret ediyorum her şeyden. Çok mutsuzum. Dipteyim. Sondayım. Depresyondayım... çok sıkıldım bu durumdan...
Aaaa doktora gitmedim deme sakın bana. Bak ihmal etme. Stresli falan mısın? Ya da kafana taktiğin bir şey mi var?
Belki sen de ablana yakin bir yere gelin gidersin. Yok mu ablanin tanidigi hayirli bir damat adayi??haklısın ama elimde değil
ooo en popüler konular aç hadi açKonu eltimle ilgili bak beni gaza getirmeyin uleeeen
Oooooooo Elti kv. Kp. Kayın konularına bayiliriiimmmmmm
allah iyiliğini versin şu haldede güldürdün ya beniayy canim oyle uzun bir konu ki anlatmaya bile gücüm takatim yok..
Belki sen de ablana yakin bir yere gelin gidersin. Yok mu ablanin tanidigi hayirli bir damat adayi??
ooo en popüler konular aç hadi aç
ayy canim oyle uzun bir konu ki anlatmaya bile gücüm takatim yok..
Belki sen de ablana yakin bir yere gelin gidersin. Yok mu ablanin tanidigi hayirli bir damat adayi??
Kiz dur acayim ama beni burda alintilamayin. Yani yazicam eger acabilirsem acicam. yok acamazsam acmayacagim..
Tmm sözKiz dur acayim ama beni burda alintilamayin. Yani yazicam eger acabilirsem acicam. yok acamazsam acmayacagim..
valla gitmedim canım ya. kafama taktığım o kadar çok şey varki. uyku bozukluğumda var. hiç uyumadığım zamanlar oluyor. büyük ihtimalle onlardan dolayı oluyor ama geçmezse giderim artık.Hayırdır canım. Noldu?
Araftayım. Nefret ediyorum her şeyden. Çok mutsuzum. Dipteyim. Sondayım. Depresyondayım... çok sıkıldım bu durumdan...
Aaaa doktora gitmedim deme sakın bana. Bak ihmal etme. Stresli falan mısın? Ya da kafana taktiğin bir şey mi var?
Allah kabul etsin...bizlerede dua et :)Ben namaz kılayım o zaman.
Allah kabul etsin...bizlerede dua et :)
kıyamam canım niye kızayım. vardır bi sebebi böyle düşünmenin. ama işte ablanında bi ailesi var artık. belki sorun oluyordur eniştenle aran nasıl bilmiyorum ama el oğlu sonuçta.bunu söylediğim için bana kıza bilirsin ama ben ailemi hiç özlemedim çünkü onlardan ablam kadar şevkat bulamadım ablam benim dünyam
valla gitmedim canım ya. kafama taktığım o kadar çok şey varki. uyku bozukluğumda var. hiç uyumadığım zamanlar oluyor. büyük ihtimalle onlardan dolayı oluyor ama geçmezse giderim artık.