Bilgece ile Sohbete ;)))

dimi işte kader bizi hep biribirimizden uzaklaştırdı ikimizinde suratı beş karış çok kötüyüm

Kiz delirdin mi?? Benim ablam taaaa memlekette. biz olelim o zaman. Ki biz de ana kiz gibiyiz. Ama ne yapalim kader. Herkes bir yerlere savruluyor. Sen de evlenip kimbilir nerelere gideceksin. Guzel ayrilin. Dunyanin sonu mu? Bi dahakine ablan geli1r..

Aynen ya bugun hic keyfim yok. Ya bi olay var anlatsam mi anlatmasam mi bilemedim. Cok keyfim bozuk. Acaba konu falan mi acsam

Hayırdır canım. Noldu?

Araftayım. Nefret ediyorum her şeyden. Çok mutsuzum. Dipteyim. Sondayım. Depresyondayım... çok sıkıldım bu durumdan...

Aaaa doktora gitmedim deme sakın bana. Bak ihmal etme. Stresli falan mısın? Ya da kafana taktiğin bir şey mi var?

ayy canim oyle uzun bir konu ki anlatmaya bile gücüm takatim yok..

haklısın ama elimde değil
Belki sen de ablana yakin bir yere gelin gidersin. Yok mu ablanin tanidigi hayirli bir damat adayi??

valla gitmedim canım ya. kafama taktığım o kadar çok şey varki. uyku bozukluğumda var. hiç uyumadığım zamanlar oluyor. büyük ihtimalle onlardan dolayı oluyor ama geçmezse giderim artık.

bunu söylediğim için bana kıza bilirsin ama ben ailemi hiç özlemedim çünkü onlardan ablam kadar şevkat bulamadım ablam benim dünyam
kıyamam canım niye kızayım. vardır bi sebebi böyle düşünmenin. ama işte ablanında bi ailesi var artık. belki sorun oluyordur eniştenle aran nasıl bilmiyorum ama el oğlu sonuçta.

valla gitmedim canım ya. kafama taktığım o kadar çok şey varki. uyku bozukluğumda var. hiç uyumadığım zamanlar oluyor. büyük ihtimalle onlardan dolayı oluyor ama geçmezse giderim artık.

Kesin onlardan canım. Çünkü benim de başımın ağrısı geçmez. Aman dikkat edelim zira sağlık bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…