Bilgece ile Sohbete ;)))

Yeni gençlik boyle iste. Ahh Kıraç gibi bir sanatci var mi yaa?? Ben cok seviyorum. Eskiciyim ben. Yenileri hic sevmem dinlemem..
Ya çok tuhaf söylüyor şarkıları kendine has bir tarzı var sevemedim bir türlü aksine bende eskileri daha çok severim bak sen seni duyanda yaşlı sanacak

Aynen bi anda kendimi Acilde buldum 8 aydırda toplayamıyorum kendimi . Vajiyi çekerken bu nasıl bi dertmiş ya derdim . Şimdide buna diyorum . Rabbim başka şeyle imtihan etmesinde napalım artık. Sen naptın ilaç falan aldınmı korkun gelince nasıl rahatlıyorsun .

Ya çok tuhaf söylüyor şarkıları kendine has bir tarzı var sevemedim bir türlü aksine bende eskileri daha çok severim bak sen seni duyanda yaşlı sanacak
yasliyim be gülüm ahh ahh

Valla canim direk esimi cagiriyorum o hemen komik videolar aciyor baja baska şeylerden bahsediyor. Bi de bir dua var sag elini kalbine goturup okuyorsun onu okuyorum sukur geciyor.

Acizanrye sor istersen daha once paylasmistim. Eski sayfalardab bulabilirsen ne guzel olur.

Merhaba panik atak mı var sende de?

Bak sen 24 değil miydin sen?

merhaba hos geldiniz. Buyrun size de kahvemizden ikram edelim[/QUOTE]

Teşekkür ederim hoşbuldum. afiyet olsun ben de çay içiyorum.

Ya bana bak bi de akıl olarak 5 beden olarak 22 ruh olarak 60 yaşındayım

Gençliğini yasa güzelim gez toz mutlu ol hep

aslında asosyalim diyebilirim tek sosyalim kk oldu :)
he bide ovulasyon kitlerim :))
ayy sen de mi bizdensin?? Ya bugun cok duygusalim yine. Rabbim bize tez vakitte hayirli saglikli akilli uslu evlatlar nasip etsin insallah.. Rabbim aratmasin yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…