- 17 Nisan 2012
- 30.413
- 65.399
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #10.641
Bende az önce içtim kahveKıraç mı hiç sevmem
Ya çok tuhaf söylüyor şarkıları kendine has bir tarzı var sevemedim bir türlüYeni gençlik boyle iste. Ahh Kıraç gibi bir sanatci var mi yaa?? Ben cok seviyorum. Eskiciyim ben. Yenileri hic sevmem dinlemem..
yasliyim be gülüm ahh ahhYa çok tuhaf söylüyor şarkıları kendine has bir tarzı var sevemedim bir türlüaksine bende eskileri daha çok severim bak sen seni duyanda yaşlı sanacak
Aynen bi anda kendimi Acilde buldum 8 aydırda toplayamıyorum kendimi . Vajiyi çekerken bu nasıl bi dertmiş ya derdim . Şimdide buna diyorum . Rabbim başka şeyle imtihan etmesinde napalım artık. Sen naptın ilaç falan aldınmı korkun gelince nasıl rahatlıyorsun .
MerhabaAynen bi anda kendimi Acilde buldum 8 aydırda toplayamıyorum kendimi . Vajiyi çekerken bu nasıl bi dertmiş ya derdim . Şimdide buna diyorum . Rabbim başka şeyle imtihan etmesinde napalım artık. Sen naptın ilaç falan aldınmı korkun gelince nasıl rahatlıyorsun .
Bak senyasliyim be gülüm ahh ahh
Valla canim direk esimi cagiriyorum o hemen komik videolar aciyor baja baska şeylerden bahsediyor. Bi de bir dua var sag elini kalbine goturup okuyorsun onu okuyorum sukur geciyor.
Acizanrye sor istersen daha once paylasmistim. Eski sayfalardab bulabilirsen ne guzel olur.
Merhabapanik atak mı var sende de?
Haaa öyle desene kiz Türk kahvesi iciyorsun sandimCanim ben Turk Kahvesi icmiyorum ki Jacobs millicano iciyorim
25 canimBak sen24 değil miydin sen?
Bende de okb ve panik atak var maalesef sana önerim kalbin sıkıştığında güzel şeyler düşün nefes egzersizleri yap faydasını görürsün umarımMerhaba .Panik atak + anksiyete.
peki sizi taniyalim mi?? Ben 25 yasinda 1.5 yillik evli cocuksuz. Istanbulda yasayan biriyimTeşekkür ederim hoşbuldum. afiyet olsun ben de çay içiyorum.
30 40 olduğunda düşünemedim seni şimdi böyle yapınca25 canim
peki sizi taniyalim mi?? Ben 25 yasinda 1.5 yillik evli cocuksuz. Istanbulda yasayan biriyim
Peki sen??
30 40 olduğunda düşünemedim seni şimdi böyle yapınca
memnun oldum.
bende 28 yaşındayım 7 aylık evliyim ve çocuksuzum.
kocaeli'deyim çalışıyorum aynı zamanda.
Ya bana bak bi de akıl olarak 5 beden olarak 22 ruh olarak 60 yaşındayımHahahahshsh
Ben de memnun oldum. Daha yeni evliymissin. Omur boyu mutluluklar. Ee baska baska ne yaprsin??
Ya bana bak bi de akıl olarak 5 beden olarak 22 ruh olarak 60 yaşındayım
ayy sen de mi bizdensin?? Ya bugun cok duygusalim yine. Rabbim bize tez vakitte hayirli saglikli akilli uslu evlatlar nasip etsin insallah.. Rabbim aratmasin yaa.aslında asosyalim diyebilirim tek sosyalim kk oldu :)
he bide ovulasyon kitlerim :))