Bilgece ile Sohbete ;)))

ayy sen de mi bizdensin?? Ya bugun cok duygusalim yine. Rabbim bize tez vakitte hayirli saglikli akilli uslu evlatlar nasip etsin insallah.. Rabbim aratmasin yaa. :KK42:[/QUOTE]

Amin inşallah üzülme canm.
allahım fazla aratmadan kavuştursun inşallah..

ahhh Mihrimah00 Mihrimah00 canim ayni ben. Allah sifa versin. Bi gece birden bende de oldu kosa kosa acile gittik. Cok korktuk. Ben dedim kesin olecegim. Esim nasil titriyordu bana bir sey olacak diye. Adam korkudan reng bezi atmisti. Ama benim panik atakmis. Dikkat et kendine. Komik seyler izle oku. Kafani dagitacak seyler yap

Dün oldu diye okudum. Rabbim bir daha göstermesin.

Gençliğini yasa güzelim gez toz mutlu ol hep :KK19:

ayy sen de mi bizdensin?? Ya bugun cok duygusalim yine. Rabbim bize tez vakitte hayirli saglikli akilli uslu evlatlar nasip etsin insallah.. Rabbim aratmasin yaa. :KK42:
Şu sınavı bir atlatayım öyle yapacağım valla hayat çok kısa sağlıklıyken kıymetini bilmek gerek :KK45:

tekrar memnun oldum canım ben bugünde çalışıyodum malesef artık evime gideyim.

:KK25: görüşmek üzere hatunlar herkese iyi haftasonları..

Bende de okb ve panik atak var maalesef sana önerim kalbin sıkıştığında güzel şeyler düşün nefes egzersizleri yap faydasını görürsün umarım :KK39:

Çok kötü oluyorum ya . Yine öyleyim bak oturup ağlıycam şimdi. Aklımdan hiç atamıyorum heran ölecekmişim gibi. Ne tadım kaldı ne tuzum.
:KK61:

Çok kötü oluyorum ya . Yine öyleyim bak oturup ağlıycam şimdi. Aklımdan hiç atamıyorum heran ölecekmişim gibi. Ne tadım kaldı ne tuzum. :KK61:
Öyle düşünme canım aç sevdiğin bir şarkıyı dinle dışarı çık biraz yürü temiz hava iyi gelir psikoloğum bana iyi şeyler düşün iyi şeyler olsun derdi :KK45:

Aynen geçen gün ne kadar korktum mesela Allah'ım kimseye yaşatmasın :KK51: bu arada eşin nasıl iyileşti mi? o_O
amim canim. Cok şükür esim de iyi. Allahim onu başımdan eksik etmesin. Azicik usutmustu. Iyilesti sukur..

tekrar memnun oldum canım ben bugünde çalışıyodum malesef artık evime gideyim.

:KK25: görüşmek üzere hatunlar herkese iyi haftasonları..
gorusmek uzere tekrar bekleeiz her zaman. Kendine iyi bak :KK19:

amim canim. Cok şükür esim de iyi. Allahim onu başımdan eksik etmesin. Azicik usutmustu. Iyilesti sukur..

gorusmek uzere tekrar bekleeiz her zaman. Kendine iyi bak :KK19:
Amin kuzum iyi baktın demek ki kocişine :KK45: bende kaçıyorum gece yine gelirim herkese iyi akşamlar :KK25:

Canımsın... Böyle olduysa vardır bir hayır. Tekrar girme şansı falan yok mu? Pek anlamam ben. O yüzden soruyorum.

Niye ayrıldınız?
var ama yine de tercih yapcam..hayırlısı
niye ayrıldık..iki kere ben ayrıldım işte aramızda sorunlar vardı ve o umursamıyordu sorun gördüğüm şeyleri ben de sinirlendim artık ayrıldım o yüzden sonra pişman oldum bu sefer o istemedi...terketti beni :KK43: öyle..

Amim canim Allah razı olsun bu arada esvinsel konusu kapanmis konu sahibi de banlanmis. Kesin fake cikti. Biliyoruz ya herhalde biliuoriz yani yinr hakli ciktim :KK70::KK70:

Kıdemli üye olunca tabi :KK14:

var ama yine de tercih yapcam..hayırlısı
niye ayrıldık..iki kere ben ayrıldım işte aramızda sorunlar vardı ve o umursamıyordu sorun gördüğüm şeyleri ben de sinirlendim artık ayrıldım o yüzden sonra pişman oldum bu sefer o istemedi...terketti beni :KK43: öyle..

Üzüldüm ya :KK43: yeni mi oldu? Sevgi varsa uzak duramaz bence.
Mesela nedir o dediğin şeyler?

Kıdemli üye olunca tabi :KK14:

Üzüldüm ya :KK43: yeni mi oldu? Sevgi varsa uzak duramaz bence.
Mesela nedir o dediğin şeyler?

canım ben de abartmış olabilirim
o ara ales stresimden gerildim
alese girdim çıktım hiç sormadı bile
ne bileyim birikmiş bu tarz şeyleri vardı ...ben de gergindim zaten öyle oldu...:KK43:
sevgi var bende ama onda kalmamış kendi dedi her ayrılalım dediğinde sanki bişeyler koptu koptu gitti benden dedi bitmiş sevgisi demek ki...
ne yapayım ben de hazmedip kendimdeki sevgiyi söndürmeye çalışıyorum şu an..

canım ben de abartmış olabilirim
o ara ales stresimden gerildim
alese girdim çıktım hiç sormadı bile
ne bileyim birikmiş bu tarz şeyleri vardı ...ben de gergindim zaten öyle oldu...:KK43:
sevgi var bende ama onda kalmamış kendi dedi her ayrılalım dediğinde sanki bişeyler koptu koptu gitti benden dedi bitmiş sevgisi demek ki...
ne yapayım ben de hazmedip kendimdeki sevgiyi söndürmeye çalışıyorum şu an..

Yani keşke yapmasaymişın ama olacağın önüne geçilmiyor işte. Onun da nezaketen de olsa sorması gerekirdi. Damla damla birikiyor, boğuluyoruz sonra. Bu saatten sonra yapacak bir şey, senin için zor olsa da yolunu cizeceksin.

Zaten yorumlarında okuduğum kadariyla sevgisinden emin olmamaktan bahsediyordun. Yaşananlar ikinizi de yıpratmış. Kaç yıldır beraberdiniz?

Yani keşke yapmasaymişın ama olacağın önüne geçilmiyor işte. Onun da nezaketen de olsa sorması gerekirdi. Damla damla birikiyor, boğuluyoruz sonra. Bu saatten sonra yapacak bir şey, senin için zor olsa da yolunu cizeceksin.

Zaten yorumlarında okuduğum kadariyla sevgisinden emin olmamaktan bahsediyordun. Yaşananlar ikinizi de yıpratmış. Kaç yıldır beraberdiniz?
6.ayımız olcaktı canım bu ay
evet sevgisinden hep şüphe ediyordum..
çabuk vazgeçti ama ona da dedim
ben sinirlenip diyorum ama sen hemen vazgeçtin dedim..ne diyeyim kısmet değilmiş..

X