- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #10.701
Sağol canım benim sanada afiyet olsundayanamadım bende içtim
afiyet olsun fıstıklar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım benim sanada afiyet olsundayanamadım bende içtim
afiyet olsun fıstıklar
bilmiyorum cnm ama çok üzülüyoruz ablamda bende günlerce ağlıyoruz yarın gidiyorrum inanmıyorum ya çok üzgünüm
ama kuzum çok uzağız öyle zırt pırt gidemek mümkün değil sen yakın sanıyorsun galiba biziKiz yine gelirsin ya sanki marsta mi oturuyor ablan? Ben hergun Tuzla civarından Fatihe geliyordum okula. Gelip gidiyordum. Zor bir sey degil. O gelir sen gidersin oyle yani..
ama kuzum çok uzağız öyle zırt pırt gidemek mümkün değil sen yakın sanıyorsun galiba bizi
Kizlar su reklamda cıkan Alaska Frigo nedir yaa ????
ablanlarla mı yaşıyodun canım? nerdeki ablan çok mu uzaksınız? ne zamandır birlikte yaşıyosunuz?çok ağlayasım var ben nasıl ayrılıcam ablamdan
Kimsenin keyfi yok bugün...
ablanlarla mı yaşıyodun canım? nerdeki ablan çok mu uzaksınız? ne zamandır birlikte yaşıyosunuz?
niye böyle bugün hayırdır inşallah. sen nasıl oldun acizanecim?
Kimsenin keyfi yok bugün...
Konu aç konuAynen ya bugun hic keyfim yok. Ya bi olay var anlatsam mi anlatmasam mi bilemedim. Cok keyfim bozuk. Acaba konu falan mi acsam
Konu aç konu
ablam istanbulun en son yerinde edirne de sen ona çoook uzak mesafelerNere ki burasi? Kocaeli Istanbul demedin mi sen?
21 günüdür burdayım cnm evet uzağızablanlarla mı yaşıyodun canım? nerdeki ablan çok mu uzaksınız? ne zamandır birlikte yaşıyosunuz?
haydi aç aç açAynen ya bugun hic keyfim yok. Ya bi olay var anlatsam mi anlatmasam mi bilemedim. Cok keyfim bozuk. Acaba konu falan mi acsam
Ablasiyla yasamiyor. Ablasına misafirlige gitmis. Ayrilacak diye zor geliyormus.
Ama konuyu ortaya atıp gidersen fake derlerAyyy benim yerimw siz cevap verirseniz acarim
ablam istanbulun en son yerinde edirne de sen ona çoook uzak mesafeler
anladım canım ama ailenide özlemişsindir öyle düşün onlarda seni özlemiştir. yine gelir gidersiniz birbirinize21 günüdür burdayım cnm evet uzağız
dimi işte kader bizi hep biribirimizden uzaklaştırdı ikimizinde suratı beş karış çok kötüyümHeee taaa edirneye yakin. Anladim canim. Ben Avrupa Yakasindayim benim eve bile uzak oralar..