- 14 Ocak 2015
- 368
- 321
- 38
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #10.661
ahhhMihrimah00 canim ayni ben. Allah sifa versin. Bi gece birden bende de oldu kosa kosa acile gittik. Cok korktuk. Ben dedim kesin olecegim. Esim nasil titriyordu bana bir sey olacak diye. Adam korkudan reng bezi atmisti. Ama benim panik atakmis. Dikkat et kendine. Komik seyler izle oku. Kafani dagitacak seyler yap
Amin inşallah üzülme canm.
allahım fazla aratmadan kavuştursun inşallah..
Dün oldu diye okudum. Rabbim bir daha göstermesin.
Amin amin insallah canim. Bu arada samimi konusuyorum ama sorun olmaz herhalde??
Şu sınavı bir atlatayım öyle yapacağım valla hayat çok kısa sağlıklıyken kıymetini bilmek gerekGençliğini yasa güzelim gez toz mutlu ol hep
ayy sen de mi bizdensin?? Ya bugun cok duygusalim yine. Rabbim bize tez vakitte hayirli saglikli akilli uslu evlatlar nasip etsin insallah.. Rabbim aratmasin yaa.
evet evet coo guzel bu yonuEn sevdiğim
tabiki beni burada tutanda bu kimse birbirini görmeden en samimi haliyle olabiliyo.
Şu sınavı bir atlatayım öyle yapacağım valla hayat çok kısa sağlıklıyken kıymetini bilmek gerek
Aynen geçen gün ne kadar korktum mesela Allah'ım kimseye yaşatmasınevet evet coo guzel bu yonu
Saglik cok onemli canim. Rabbim kimseyi hastalikla imtihan etmesin.
Bende de okb ve panik atak var maalesef sana önerim kalbin sıkıştığında güzel şeyler düşün nefes egzersizleri yap faydasını görürsün umarım
Öyle düşünme canım aç sevdiğin bir şarkıyı dinle dışarı çık biraz yürü temiz hava iyi gelir psikoloğum bana iyi şeyler düşün iyi şeyler olsun derdiÇok kötü oluyorum ya . Yine öyleyim bak oturup ağlıycam şimdi. Aklımdan hiç atamıyorum heran ölecekmişim gibi. Ne tadım kaldı ne tuzum.
amim canim. Cok şükür esim de iyi. Allahim onu başımdan eksik etmesin. Azicik usutmustu. Iyilesti sukur..Aynen geçen gün ne kadar korktum mesela Allah'ım kimseye yaşatmasınbu arada eşin nasıl iyileşti mi?
gorusmek uzere tekrar bekleeiz her zaman. Kendine iyi baktekrar memnun oldum canım ben bugünde çalışıyodum malesef artık evime gideyim.
görüşmek üzere hatunlar herkese iyi haftasonları..
Amin kuzum iyi baktın demek ki kocişineamim canim. Cok şükür esim de iyi. Allahim onu başımdan eksik etmesin. Azicik usutmustu. Iyilesti sukur..
gorusmek uzere tekrar bekleeiz her zaman. Kendine iyi bak
Amin kuzum iyi baktın demek ki kocişinebende kaçıyorum gece yine gelirim herkese iyi akşamlar
var ama yine de tercih yapcam..hayırlısıCanımsın... Böyle olduysa vardır bir hayır. Tekrar girme şansı falan yok mu? Pek anlamam ben. O yüzden soruyorum.
Niye ayrıldınız?
Öyle düşünme canım aç sevdiğin bir şarkıyı dinle dışarı çık biraz yürü temiz hava iyi gelir psikoloğum bana iyi şeyler düşün iyi şeyler olsun derdi
Amim canim Allah razı olsun bu arada esvinsel konusu kapanmis konu sahibi de banlanmis. Kesin fake cikti. Biliyoruz ya herhalde biliuoriz yani yinr hakli ciktim
var ama yine de tercih yapcam..hayırlısı
niye ayrıldık..iki kere ben ayrıldım işte aramızda sorunlar vardı ve o umursamıyordu sorun gördüğüm şeyleri ben de sinirlendim artık ayrıldım o yüzden sonra pişman oldum bu sefer o istemedi...terketti beniöyle..
Kıdemli üye olunca tabi
Üzüldüm yayeni mi oldu? Sevgi varsa uzak duramaz bence.
Mesela nedir o dediğin şeyler?
canım ben de abartmış olabilirim
o ara ales stresimden gerildim
alese girdim çıktım hiç sormadı bile
ne bileyim birikmiş bu tarz şeyleri vardı ...ben de gergindim zaten öyle oldu...
sevgi var bende ama onda kalmamış kendi dedi her ayrılalım dediğinde sanki bişeyler koptu koptu gitti benden dedi bitmiş sevgisi demek ki...
ne yapayım ben de hazmedip kendimdeki sevgiyi söndürmeye çalışıyorum şu an..
6.ayımız olcaktı canım bu ayYani keşke yapmasaymişın ama olacağın önüne geçilmiyor işte. Onun da nezaketen de olsa sorması gerekirdi. Damla damla birikiyor, boğuluyoruz sonra. Bu saatten sonra yapacak bir şey, senin için zor olsa da yolunu cizeceksin.
Zaten yorumlarında okuduğum kadariyla sevgisinden emin olmamaktan bahsediyordun. Yaşananlar ikinizi de yıpratmış. Kaç yıldır beraberdiniz?