- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.402
- 298
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #9.661
Buzede dagitsinAyu canim daha olmadim evet insallah vardir bakalim. Ne istersen ismarlarim.
Esime diyorum hamile olsam tatli dagitir misin sizinkilere.?
Diyor ki ne diyorsun be Butun ilceye dagitirim
Buzede dagitsinarkadaşlar Allahin izniyle bilgce hamileyse herkese benden çay
Ay çok teşekkürlerçok cici ya
Esine buradan selam olsun, simdi ülke genelinde tatli dagitmisken biraz ülke disina cikip bize de gönderiversin bir zahmetgunaydin kiz sayfalardır onu konusuyoruzz yaa eheheehhsagol cnaim amin hayirlisi insallah.
aynen ulke ulke
Hiç farketmedim tüh banagunaydin kiz sayfalardır onu konusuyoruzz yaa eheheehhsagol cnaim amin hayirlisi insallah.
aynen ulke ulke
ay inşallah canim Allah isteyen herkese versin hayırlı evlatlar. Ben fıstıklı istiyomAmaninn amaninnn cnaim yaaaçayın yanina en iyisinden baklavalar da benden
Esine buradan selam olsun, simdi ülke genelinde tatli dagitmisken biraz ülke disina cikip bize de gönderiversin bir zahmetÖyle hep benim ülkem olmaz
tamam canim fistikli ohhay inşallah canim Allah isteyen herkese versin hayırlı evlatlar. Ben fıstıklı istiyom
@Bilgece inşallah bu ay kırmızılar gelmez de bebis gelir canım biraz daha bekleyelim bakalım :)
Esim tum dünyaya baklava dagitacak boylece dogacak cocuga yedirecek mamamiz kalmayacak
ekmek bulamazsak baklava yeriz
tamam canim fistikli ohh
Amin canim insallah hayirlisiyla. Bekleyelim bak.alim ne olacak
Cocugun dogustan türk mutfagina asinaligi olurEsim tum dünyaya baklava dagitacak boylece dogacak cocuga yedirecek mamamiz kalmayacak
ekmek bulamazsak baklava yeriz
tamam canim fistikli ohh
Amin canim insallah hayirlisiyla. Bekleyelim bak.alim ne olacak
GeldiiiYa mesajlarim.neden gitmiyoe off
Banada oluyor canim bazenHahaha az once gitmiyordu anlamadim bir sey
bilgece valla bnmde hamile olasım geldi ne güzel heyecanlar bunlar yaaa bi özendim ki sanaHahaha az once gitmiyordu anlamadim bir sey
bilgece valla bnmde hamile olasım geldi ne güzel heyecanlar bunlar yaaa bi özendim ki sana
Hazir gaza gelmisken sende yap canim bitanembilgece valla bnmde hamile olasım geldi ne güzel heyecanlar bunlar yaaa bi özendim ki sana
hayırlısı olsun canım sağlıklı hayırlıysa gelsin gerisi boş olur Allahın izniyleAahh canim ah heyecanlar guzel guzel de ya değilsem?? Iste o cok fena maalesed..
ya düşünmüyor değilim kuzum ama hem çocuk çok zor iş hmde hazır değilim daha yaa ama işte böyle şeyler duyunca insan aman beeee demiyor değil haniHazir gaza gelmisken sende yap canim bitanem
hayırlısı olsun canım sağlıklı hayırlıysa gelsin gerisi boş olur Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?