- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.391
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #9.701
tabiki canım bnm ciddi akciğer ve göz enfeksiyonlarına sebep oluyor mantar ya da iltihabın varsa bnmde biliyorsun aynı sorunum vardı bi doktor bana o kadar yoğun ki mantarın bu şekilde spermler ölüyordur zaten gebe kalman mucize olur demişti
Hayirlisi olsun canim, tabi herseyin bir vakti zamani var. Kardeslerin kedi köpek gibi kavga etmesi Allahin emri gibi birsey :) Bizde öyleyiz, yeri gelir konusmayiz yeri gelir ayni yatakta síkísíp yatariz. Birde hanimefendi simdi ergenlik caginda ya iyice zitlasiyoruz. Aslinda ben kardesimde kardeslik duygusunu degil de daha cok annelik duygusunu ögrendim. Cocuklara olan asiri zaafimdan dolayi herseyiyle ben ilgilenmek isterdim. Her gittigim yere de götürürdüm, cocugu canta gibi pesimde tasiyordum :) Benim abilerim ablalarim evlendikten sonra esimin ailesi oldu.çok haklısın cnm bnde seneye düşünüyorum ama bilemiyorum bnm zaten alerji sorunum var hemn olmuyor mantardı iltihaptı bırakmıyore peşimi eşimle korunmadığımızda artık ne zman olursa işte kızım 4 yasına geldiğinde istersem artık ne zman olursa bir de bnm bnden 4 yas küçük kardeşim var evet birbirimize çok sahip çıkıyoruz ama inan kedi köpek bizim gibi kavga etmiyordur 4-5 aydır küsüz o karakterlerinizin uyumuyla da alakalı tabi az yaş olması biraz daha avantaj
Canim öyle düsünüp kendini karamsarliga sokma, Rabbim yardim eder iki cocuguna da gül gibi bakarsin evelallah. Hic síkma canini.gecmis olsun bidaha yasamazsin ayni seyleri insaALLAH,, ikincisini sorunsuz kucagina alip buyutursun insaALLAH.
ben simdi dogum sonrasi depresyona girermiyim diye korkuyorum kasimda 4 5 saat gunduz oluyor sonrasi hep karanlik buda beni bunalima sokuyor oglumla yeteri kadar ilgilenecekmiyi yetecekmiyim iki cocuga diye simdiden kendimi sorguluyorum. Rabbim yardimcimiz olsun.
Üzülme canim vardir bunda da bir hayir, Rabbim tez zamanda hayirlisiyla nasip eder insallah.Kizlar adet oldum maalesefcok uzgunum biraz uyuyacagim. bu onumuzdeki ay da tedavi gorecegim mantardan. 2 ay daha gebe olmayacagim yani. Sonra bal corek otu ve tarcini deneyeyim diyorum. Hayirlisi Allahtan. Rabbim isteyenlere hayirlisiyla nasip eder insallah tez vakitte
bana donaxyl fitil verdi sabah akşam bir de hem eşime hem bana biteral 250 mg verdi gebe kalma ihtimalime karşı o ay gebe kaldım ama bir de losyon vermişti ilişkiye girdikten sonra onla siliniyorduk onunla her dusta genital temizleyici kullandıkAnaaaam ayni ben. Benim de mantarim cok ama cok fena. Sen ne kullandin peki mantar icin?? Bana bu ayin sonunda doktor tedavi uyhulayacak insallah.
birde suan asırı akıntım vardı aylardır eşimle birlikten olduktan sonra özellikle çoğalıyor sanki altıma işiyorum gibi birden akıntım oluyor gün i,çinde onunla ilgili tedavi görüyorum şimdiAnaaaam ayni ben. Benim de mantarim cok ama cok fena. Sen ne kullandin peki mantar icin?? Bana bu ayin sonunda doktor tedavi uyhulayacak insallah.
sizin yas farkınız baya var ya ondan öyle hissediyorsundur canım ama ne kadar değerlidir senin içinHayirlisi olsun canim, tabi herseyin bir vakti zamani var. Kardeslerin kedi köpek gibi kavga etmesi Allahin emri gibi birsey :) Bizde öyleyiz, yeri gelir konusmayiz yeri gelir ayni yatakta síkísíp yatariz. Birde hanimefendi simdi ergenlik caginda ya iyice zitlasiyoruz. Aslinda ben kardesimde kardeslik duygusunu degil de daha cok annelik duygusunu ögrendim. Cocuklara olan asiri zaafimdan dolayi herseyiyle ben ilgilenmek isterdim. Her gittigim yere de götürürdüm, cocugu canta gibi pesimde tasiyordum :) Benim abilerim ablalarim evlendikten sonra esimin ailesi oldu.
Canim öyle düsünüp kendini karamsarliga sokma, Rabbim yardim eder iki cocuguna da gül gibi bakarsin evelallah. Hic síkma canini.
Üzülme canim vardir bunda da bir hayir, Rabbim tez zamanda hayirlisiyla nasip eder insallah.
amin canim amin insallah..Hayirlisi olsun canim, tabi herseyin bir vakti zamani var. Kardeslerin kedi köpek gibi kavga etmesi Allahin emri gibi birsey :) Bizde öyleyiz, yeri gelir konusmayiz yeri gelir ayni yatakta síkísíp yatariz. Birde hanimefendi simdi ergenlik caginda ya iyice zitlasiyoruz. Aslinda ben kardesimde kardeslik duygusunu degil de daha cok annelik duygusunu ögrendim. Cocuklara olan asiri zaafimdan dolayi herseyiyle ben ilgilenmek isterdim. Her gittigim yere de götürürdüm, cocugu canta gibi pesimde tasiyordum :) Benim abilerim ablalarim evlendikten sonra esimin ailesi oldu.
Canim öyle düsünüp kendini karamsarliga sokma, Rabbim yardim eder iki cocuguna da gül gibi bakarsin evelallah. Hic síkma canini.
Üzülme canim vardir bunda da bir hayir, Rabbim tez zamanda hayirlisiyla nasip eder insallah.
bana donaxyl fitil verdi sabah akşam bir de hem eşime hem bana biteral 250 mg verdi gebe kalma ihtimalime karşı o ay gebe kaldım ama bir de losyon vermişti ilişkiye girdikten sonra onla siliniyorduk onunla her dusta genital temizleyici kullandık
canım zaten inan eşine uygulamıyorlarsa hiç bir işe yaramıyor boşuna ilaç almış oluyorsun tekrar edip duruyor çünkü eşinle birlikte hiç tedavi olmadınız mı pekiamin canim amin insallah..
Himm ben esime de tedavi uygulamalarını isteyecegim. belki esimde de var hic belli olmaz çünkü. . Tamamen kurtulmak istiyorum bu mantardan tamamen..
canım zaten inan eşine uygulamıyorlarsa hiç bir işe yaramıyor boşuna ilaç almış oluyorsun tekrar edip duruyor çünkü eşinle birlikte hiç tedavi olmadınız mı peki
araya gildim bilgeceGerizekali doktorlarin hicbiri esime de tedavi uygulamadi ki. Allahim ya iyidirler diye en iyilerine gidiyorum bi halt etmiyorlar. Devlete gidicem bu sefer. Cok uyuz oluyorum resmen..
bak canım sana bir doktor tavsiye edeyim baba gibi bir adam o kadar tatlı ki ve 2 yıldır bitmeyen iltihabı deva oldu ona git küçükköy bilge hastanesi cengiz tokgöz annemi ameliyat masasından kurtardı bni tedavi ediyor ve inanaılmaz hastası varGerizekali doktorlarin hicbiri esime de tedavi uygulamadi ki. Allahim ya iyidirler diye en iyilerine gidiyorum bi halt etmiyorlar. Devlete gidicem bu sefer. Cok uyuz oluyorum resmen..
bnde araya gireyimaraya gildim bilgece
bu mantar nasıl bulaşıyormuş
belirtileri ne
bnde araya gireyimeşinden ya da vücudunun hassaslıgından ilişki sonrası ya da günlük hijyen eksikliğinden maaalesef
olur bnde bekarkende olmuştu o zaman ya hijyen ya da vücut hasaslığı belirtisi nedir canım emin misin yani sende mi var mantarbekarlarda olmaz mı tatlım
araya gildim bilgece
bu mantar nasıl bulaşıyormuş
belirtileri ne
canim sanirim erkek doktora gidicem gercekten en sonunda. Bi kendi doktoruma gideyom bu ayin sonunda, onun verdigi tedaviyi uygulayayim soyleyeyim eisme de ayni tedaviyi uygulasin. Eger iyilesirsem zaten başka birine gerek kalmaz. Yok iyilesmezsem dedigin doktora giderim. Ne yapayim. Sifa erkek doktordaysa ona gidicem artik..bak canım sana bir doktor tavsiye edeyim baba gibi bir adam o kadar tatlı ki ve 2 yıldır bitmeyen iltihabı deva oldu ona git küçükköy bilge hastanesi cengiz tokgöz annemi ameliyat masasından kurtardı bni tedavi ediyor ve inanaılmaz hastası var
Aynen öyle canim, en degerlim, en kiymetlim o benimsizin yas farkınız baya var ya ondan öyle hissediyorsundur canım ama ne kadar değerlidir senin içinbizimki düşman gibi olduk artık hiç konuşmuyoruz 5 ayı geçmiştir kesin 6 ay olmuş hatta kasımdı çünkü
bnde senin gibi düşünüyordum canım ama kadınlar i,nan erkekler kadar iyi teshis koyamıor bn senin yerinde olsam zaman kaybetmem madem istiyorsun git bu adama 51 yasında hep kızım diye konusuyor ve hastalarının büyük bir kısmı tesettürlü inan kadınlar çok severek bir babadan bahseder gibi bahsediyor ondan tabi sen bilirsin ayrıca yakında emekli olacağını söyledi bana bn hamile kalmak istiyorum ama korkuyorum dedim elini çabuk tut bn gidicem kızım yaslandım artık dediCanim mantar umuma acik tuvaletlerden, camasirlardan, yikanmadan giyilen seylerden. Bazen havuzdan denizden bile bulasiyor. Oyle lanet kötü bir sey ki. Bi kere aşırı kasintin oluyor vajinan kabariyor sisiyor. Yaniyor kizariyor. Derken cok pis koku yayiliuor resmen koku butun elbisene bulasiyor. Gunde 3 4 kere duş bile alsan 5 6 kere camasirini bile degistirsen hep tekrar ediyor hep o koku var.
Esten de bulasma ihtimali var. ALLAH dusmanimin basina vermeisn resmen..
canim sanirim erkek doktora gidicem gercekten en sonunda. Bi kendi doktoruma gideyom bu ayin sonunda, onun verdigi tedaviyi uygulayayim soyleyeyim eisme de ayni tedaviyi uygulasin. Eger iyilesirsem zaten başka birine gerek kalmaz. Yok iyilesmezsem dedigin doktora giderim. Ne yapayim. Sifa erkek doktordaysa ona gidicem artik..
olur bnde bekarkende olmuştu o zaman ya hijyen ya da vücut hasaslığı belirtisi nedir canım emin misin yani sende mi var mantar
teşekkürler canımCanim mantar umuma acik tuvaletlerden, camasirlardan, yikanmadan giyilen seylerden. Bazen havuzdan denizden bile bulasiyor. Oyle lanet kötü bir sey ki. Bi kere aşırı kasintin oluyor vajinan kabariyor sisiyor. Yaniyor kizariyor. Derken cok pis koku yayiliuor resmen koku butun elbisene bulasiyor. Gunde 3 4 kere duş bile alsan 5 6 kere camasirini bile degistirsen hep tekrar ediyor hep o koku var.
Esten de bulasma ihtimali var. ALLAH dusmanimin basina vermeisn resmen..
canim sanirim erkek doktora gidicem gercekten en sonunda. Bi kendi doktoruma gideyom bu ayin sonunda, onun verdigi tedaviyi uygulayayim soyleyeyim eisme de ayni tedaviyi uygulasin. Eger iyilesirsem zaten başka birine gerek kalmaz. Yok iyilesmezsem dedigin doktora giderim. Ne yapayim. Sifa erkek doktordaysa ona gidicem artik..
evet canım kız annem aramızda tam bir eşitlik sağlayamadı çocukluğumuzdan beri sanırım ben buna bağlıyorum birbirimize çok bağlıyız ama yanyana gelince hiç anlaşamıyoruz birbirimizi sevmiyor değiliz ama çok kırıcıyız hiç yıldızzlarımız barışmıyor onun kara dediği bnim ak dediğim onun siyahı oluyor her zman maalesefAynen öyle canim, en degerlim, en kiymetlim o benim
Neden öyle yapiyor ki kardesin?kizmiydi canim?
bnde senin gibi düşünüyordum canım ama kadınlar i,nan erkekler kadar iyi teshis koyamıor bn senin yerinde olsam zaman kaybetmem madem istiyorsun git bu adama 51 yasında hep kızım diye konusuyor ve hastalarının büyük bir kısmı tesettürlü inan kadınlar çok severek bir babadan bahseder gibi bahsediyor ondan tabi sen bilirsin ayrıca yakında emekli olacağını söyledi bana bn hamile kalmak istiyorum ama korkuyorum dedim elini çabuk tut bn gidicem kızım yaslandım artık dedi
bünye hasssas oluncada oluyor canım ama böyle süt kesiği gibi akıntın oluyor eğer şüpheleniyorsan git bir doktora ilerlemesin çünkü o kaşıntı düşmanıma vermesin öldürüyor insanıteşekkürler canım
aslında bende yok ama bir ara kaşıtı vardı kızarıyordu böyle ve çişim var hissi oluyordu hep
ondan dedim koku bazen ama aşırı keskin değil
annemede denize girince bulaşmıştı
havuz çok tehlikeli desenize gecende benim gittiğim salonda bayan havuzunda mantar bulaşmış dediler herkese
valla wc lere dışarda zaten alaturka harici girmem girersemde kağıtlarla donatıyorum etrafı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?