- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.391
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #9.621
Günaydın kızlar, hepinize güzel bir gün diliyorum
@Bilgece gelen giden yoktur inşallah canım
Ay ne güzel ya, Rabbim bize de nasip etsin. Orada senin için bol bol dua edeceklerdir. ALLAH kavuştursun canım.
Şimdi ona beslediğin duygular hiç geçmeyecek gibi gelir ama gün gelecek meronun da dediği gibi bu günlere güleceksin. Hiç üzme sen o tatlı canını, rabbine ve dualara sığın. En güzel teselliyi onlarda bulursun. Demek ki senin için hayırlı değilmiş ki olmamış, şükret kuzum. Ayrıca kendini rahatlatmak adına birşey yapmak istiyorsan onu takip etmeyi bırak, tam içinde ki yara kabuk bağlamaya başlıyor sen yine deşiyorsun böyle yaptıkça. Son olarakta içine atma sorunlarını, kimseyle paylaşamıyorsan bir kağıt kalem kap yaz rahatlarsın. Burda da derdini can kulağıyla dinleyecek arkadaşların var unutma
günaydın canlar.
bilgece kıııızzz haber bekliyoruz
ya bu arada bilgece nerde kaldı yaa meraktan öleceğimm
canim bilmiyorum. Bizim karsi komsumuz degiller. Binanin karsisindaki caddede oldu. Sebebini bilmiyorizaynen ben en çok o komşular niye öyle kavga çıkardı onu merak edşyorum
gunaydin kizlar
dun aksam 8 de yattim sabhda sekizde kalktim ama hala uykum geliyor
bazen geç döllenmede de çıkıyor ilk defa mı gecikme yasıyosun peki canımKizlar test yaptim ama hicbir sey cikmadi. Eger 2 3 gun daha olmazsam kan testi yaptiricam. anlamadım ki bu isi. Eger gebe olsaydim cikardi bence..
canim bilmiyorum. Bizim karsi komsumuz degiller. Binanin karsisindaki caddede oldu. Sebebini bilmiyoriz
bazen geç döllenmede de çıkıyor ilk defa mı gecikme yasıyosun peki canım
gunaydin kizlar
yani regl hayatın boyunca hiç yasamadıysan vardır bişiler böyle test çok silik gibi de mi değil 2. çizgi belli belirsizEvet canim bak son adet tarihlerim.
28 Kasim, 24 Aralik. 24 ocak. 20 subat 19 mart 19 nisan. Boyle caniM. Hic gecikme yasamam ben..
yani regl hayatın boyunca hiç yasamadıysan vardır bişiler böyle test çok silik gibi de mi değil 2. çizgi belli belirsiz
sabah oglumu krese goturuken zar zor kalkiyorum esim ariyor konusuyoruz telde oyle uykum aciliyor zaten gun icersinde uyuyorum 2 saat filan, dun gunduz uyumadim yataga bi girdim bidahada kalkmadim.Günaydın canim. Vaaay o satte nasil yattin masallah ya
sabah oglumu krese goturuken zar zor kalkiyorum esim ariyor konusuyoruz telde oyle uykum aciliyor zaten gun icersinde uyuyorum 2 saat filan, dun gunduz uyumadim yataga bi girdim bidahada kalkmadim.
cok uykum geliyor canim ya gebelikten oturu
ay inşallah canım hadi hayırlısı kasık ağrıların falan var mı göğüs şişmen falan ilk belirtiler böyle oluyor çünküValla canim degil inanki
Aslinda yaptıktan 15 dakika sonra disari ciktik işimiz vardi. Bilmiuorim o zaman hicbir sey yoktu. Acaba bugun disardayken kan testi de mi yaptirsam yaa off cok heyecanlaniyorum. Ama yok bekleyecegim bakalim hayirlisi. .
Valla canim degil inanki
Aslinda yaptıktan 15 dakika sonra disari ciktik işimiz vardi. Bilmiuorim o zaman hicbir sey yoktu. Acaba bugun disardayken kan testi de mi yaptirsam yaa off cok heyecanlaniyorum. Ama yok bekleyecegim bakalim hayirlisi. .
Sen gebelikte goz seyirmesi yasadin mi?? Benim dün fena gözüm seyiriyordu. Nabiz atar gibi oluyor..
off anlamadim ki yaa. Sen nasil hamile oldugunu igrendin? Adetin kac gub gecmisti ??
ay inşallah canım hadi hayırlısı kasık ağrıların falan var mı göğüs şişmen falan ilk belirtiler böyle oluyor çünkü
canim valla goz seyirmesini hatirlamiyorum oldumu olmadimi.
ben gecen sene mol gebelikten dolayi 6 ay korunma surecim vardi korunmayi aralikta biraktik ocakta ovulasyon testi kullanmistim ama gebe kalamadim, subatta ovulasyon testi kullanmadim ama tutmus regl gunum ebir gun kala test yaptim ikinci cizgi cok silik cikmisti ertesi gun doktorda kan tahlili yaptirtim yine gebelik testi alip kulandim ikinci cizgi daha belirgindi. bazi gebeler regl tarihi bi hafta gectikten sonra da belli olabiliyor
adet olamadıgın için ağrı yapıyor işte benimde öyle olmuştu kasık ağrım normalinden fazlaydı göğsüm adet olcakmısım gibi şişti ama süt gibi akıntın varsa engelle yani dokunma çünkü göğüs akıntısı rahim kasılması yapıyor ve düşüğe sebep oluyor bnce git bir doktora kuzum ya ya d atest yaptır için rahat etsin sonra varsa Allah mufaza düşük müşük olmasınBirden agri vuruyor ama cok fena. Gogus sismem biraz var cok yok.. Beyaz süt gibi akintim var ilk gebeligimde de oyle olmustu ama düşmüştü. .
Himmm anladim cnaim yaa bakalim benim ne olacak hayirlisi insallah
Formla insan mi doyarmisHic yok dememform yiyom ben
Hayirlisi olsun canim, madem disariya cikacaksin yaptir bir kan tahlili de icin rahatlasin.Kizlar test yaptim ama hicbir sey cikmadi. Eger 2 3 gun daha olmazsam kan testi yaptiricam. anlamadım ki bu isi. Eger gebe olsaydim cikardi bence..
canim bilmiyorum. Bizim karsi komsumuz degiller. Binanin karsisindaki caddede oldu. Sebebini bilmiyoriz
Masallah masallahgunaydin kizlar
Canim akıntı gogsumde degil vajinal akinti yani.adet olamadıgın için ağrı yapıyor işte benimde öyle olmuştu kasık ağrım normalinden fazlaydı göğsüm adet olcakmısım gibi şişti ama süt gibi akıntın varsa engelle yani dokunma çünkü göğüs akıntısı rahim kasılması yapıyor ve düşüğe sebep oluyor bnce git bir doktora kuzum ya ya d atest yaptır için rahat etsin sonra varsa Allah mufaza düşük müşük olmasın
amin insallah insallahhayirlisi canim insaALLAH gebesindir
Formla insan mi doyarmis
Hayirlisi olsun canim, madem disariya cikacaksin yaptir bir kan tahlili de icin rahatlasin.
Masallah masallah
heee panik oldum bndeCanim akıntı gogsumde degil vajinal akinti yani.
amin insallah insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?