• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

2,5 yasında teyzesi balım :)
Allah bağışlasın nasıl ısırılır o şimdi :KK74:

Biz teyze olacak yasa geldik degil mi :KK70: :nazar: Allah bagislasin gülüm
geldik geldik benim kazık kadar yeğenim bile var ayıptır söylemesi :D
offff uykusuzluktan ölüyoruuum gözlerim kapanıyooor :KK51:
bende aynı durumdayım ya

ya bu arada bişey danışcam kızlar yazlık kiralamayı düşünüyorum ama eşyaları naapsam ya buzdolabı ve çamaşır makinası lazım 2. el mi alsam yoksa uygun fiyatlı sıfır mı bilemiyorum naapsam ki :KK43:((
eşyalı kiralasan olmaz mı?

Allah bağışlasın nasıl ısırılır o şimdi :KK74:

geldik geldik benim kazık kadar yeğenim bile var ayıptır söylemesi :KK70:

bende aynı durumdayım ya

eşyalı kiralasan olmaz mı?
ıssırırda ıssırtmaz teyzesi öyle cadı bir fındık :)
eşyalı kiralanmıyor genelde kuzum ya baraka yani yazlıktan kastım o yüzden bnm almam lazım ama tam olarak naapsam bilemedim valla:KK51:

ıssırırda ıssırtmaz teyzesi öyle cadı bir fındık :)
eşyalı kiralanmıyor genelde kuzum ya baraka yani yazlıktan kastım o yüzden bnm almam lazım ama tam olarak naapsam bilemedim valla:KK51:
ben daha cadıyım ısırırım :KK55:

spotculara bi bak o zaman canım peşin fiyata çok indirimli oluyor onlar hemde sıfır oluyor.

heee panik oldum bnde :KK48: o zmn sen bilirsin canım Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah ama bn hayatım boyunca hiç gecikmemiştim ilk kez geciktim onda da hamileydim Allah hayırlısını versin sana da inşallah:KK39:

Amin canim amin her seyin hayirlisi olsun..

bilgece hakkında hayırlısı canım. bikaç gün geçsinde kan testi yaptır ama o bikaç günü nasıl geçireceksin bilmem

Valla mecbur sabredicem. Gecer o gunler insallah :-) :-)

Amin canım :KK48: umarım dediğin gibi olur böyle olmaktan bende çok sıkıldım çok teşekkürler kk iyi ki var sizler iyi ki varsınız yazınca rahatlıyorum gerçekten :KK68:

Amin canım :KK48: umarım dediğin gibi olur böyle olmaktan bende çok sıkıldım çok teşekkürler kk iyi ki var sizler iyi ki varsınız yazınca rahatlıyorum gerçekten :KK68:
flowers.gif

Regl olmadin dimi daha ay bu ay olsa keşke. Ne ismarlican bize olursa :-)

Ayu canim daha olmadim evet insallah vardir bakalim. Ne istersen ismarlarim.
Esime diyorum hamile olsam tatli dagitir misin sizinkilere.?
Diyor ki ne diyorsun be Butun ilceye dagitirim :KK70::KK70::KK70:

Ay senin hamile olma ihtimalin mi var çok sevindim inşallah olursun hayırlıyla :KK46:

Ilce kurtarmaz, ülke :D

Alıntıladım sandım alıntılamamışım :KK70: o ne güzel bir smiley bende niye yok özel mi yoksa :KK8:
Sana özel oldugu icin :KK36:degil maalesef :KK48: baska sayfadan kopyaladim :KK48:

Back
X