- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.684
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #9.641
Allah bağışlasın nasıl ısırılır o şimdi2,5 yasında teyzesi balım :)
geldik geldik benim kazık kadar yeğenim bile var ayıptır söylemesiBiz teyze olacak yasa geldik degil miAllah bagislasin gülüm
bende aynı durumdayım yaoffff uykusuzluktan ölüyoruuum gözlerim kapanıyooor
eşyalı kiralasan olmaz mı?ya bu arada bişey danışcam kızlar yazlık kiralamayı düşünüyorum ama eşyaları naapsam ya buzdolabı ve çamaşır makinası lazım 2. el mi alsam yoksa uygun fiyatlı sıfır mı bilemiyorum naapsam ki((
Doymuyom ama napim azicik idare edicem :)Formla insan mi doyarmis
Hayirlisi olsun canim, madem disariya cikacaksin yaptir bir kan tahlili de icin rahatlasin.
Masallah masallah
Canim bi iki gun daha gecerse yaptiricam. Uzulmek de iatemiyorum cunku
ıssırırda ıssırtmaz teyzesi öyle cadı bir fındık :)Allah bağışlasın nasıl ısırılır o şimdi
geldik geldik benim kazık kadar yeğenim bile var ayıptır söylemesi
bende aynı durumdayım ya
eşyalı kiralasan olmaz mı?
ben daha cadıyım ısırırımıssırırda ıssırtmaz teyzesi öyle cadı bir fındık :)
eşyalı kiralanmıyor genelde kuzum ya baraka yani yazlıktan kastım o yüzden bnm almam lazım ama tam olarak naapsam bilemedim valla
Ben senden avantajliyim o zaman, bende yegen megen yokgeldik geldik benim kazık kadar yeğenim bile var ayıptır söylemesi
Kahvalti = yumurtaDoymuyom ama napim azicik idare edicem :)
o olabilir canım ama tabi taksitte lazım bana malum baya masraf yapıcam bir bakayım netten karşılaştırma yapayımben daha cadıyım ısırırım
e buyur gel o zman yiyin birbirinizi
spotculara bi bak o zaman canım peşin fiyata çok indirimli oluyor onlar hemde sıfır oluyor.
heee panik oldum bndeo zmn sen bilirsin canım Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah ama bn hayatım boyunca hiç gecikmemiştim ilk kez geciktim onda da hamileydim Allah hayırlısını versin sana da inşallah
bilgece hakkında hayırlısı canım. bikaç gün geçsinde kan testi yaptır ama o bikaç günü nasıl geçireceksin bilmem
Iyilik sağlık efenim sizlerdeee?Eeee daha ne var ne yok millet
Iyilik sağlık efenim sizlerdeee?
Regl olmadin dimi daha ay bu ay olsa keşke. Ne ismarlican bize olursaAynen iyilik sağlık bende de sekerim. ne olsun ;-)
Amin canımumarım dediğin gibi olur böyle olmaktan bende çok sıkıldım çok teşekkürler kk iyi ki var sizler iyi ki varsınız yazınca rahatlıyorum gerçekten
Regl olmadin dimi daha ay bu ay olsa keşke. Ne ismarlican bize olursa
Alıntıladım sandım alıntılamamışım
Ay senin hamile olma ihtimalin mi var çok sevindim inşallah olursun hayırlıylaAyu canim daha olmadim evet insallah vardir bakalim. Ne istersen ismarlarim.
Esime diyorum hamile olsam tatli dagitir misin sizinkilere.?
Diyor ki ne diyorsun be Butun ilceye dagitirim
Ilce kurtarmaz, ülkeAyu canim daha olmadim evet insallah vardir bakalim. Ne istersen ismarlarim.
Esime diyorum hamile olsam tatli dagitir misin sizinkilere.?
Diyor ki ne diyorsun be Butun ilceye dagitirim
Sana özel oldugu icinAlıntıladım sandım alıntılamamışımo ne güzel bir smiley bende niye yok özel mi yoksa
Ay çok teşekkürlerIlce kurtarmaz, ülke
Sana özel oldugu icindegil maalesef baska sayfadan kopyaladim
gunaydin kiz sayfalardır onu konusuyoruzz yaa eheheehhAy senin hamile olma ihtimalin mi var çok sevindim inşallah olursun hayırlıyla
aynen ulke ulkeIlce kurtarmaz, ülke
Sana özel oldugu icindegil maalesef baska sayfadan kopyaladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?