Bilgece ile Sohbete ;)))

canim benim cok uzuldum esin durduk yeremi bu sekilde davranmaya basladi yoksa onceleride boyle ilgisizdi?
dedigi laf cok agir insan hanimina bu sekilde konusmamali. erkeklerin hamurunda var okuzluk galiba benim herifinde okuzlugu tutuyor arada en cokda pc basinda saatlerce kalmasina kiziyorum yahu birak pc yi etrafinda biz variz bizimle ilgilen yok illa pc acik olacak:KK67: Allah yardimcin olsun hakkiinda hayirlisi ne ise o olsun :KK19::KK19::KK19:

hosbuldum canim ozelden yaziyim sana ulke ismini birda kendimi desifre etmiyim :KK19:

Sağol canım. Allah razı olsun.
Ondan soğudum için kendince sebepler arıyor. Halbuki en büyük etken yine kendisi, biliyor ama yine de bana saldırmaya devam ediyor. Haklısın insan eşine bunu söylememeli. Rabbime havale ettim. Gülüyorum sadece...

Başından beri anlaşamadığımız bir gerçek ama çok aşıktim. Üstünü kapattım hep. 5 yıldır evliyim. 5 yıldır kavga.

Kaldır at o pc yi pencereden aşağı. Kesin çözüm. :KK53:

kızlar bugün çok enterasan birşey oldu
abim aradı yarın hemen gel ben seni alırım otgardan dedi
noldu,kötü birşey mi oldu dedim
ev çok dağınık sen gittiğinden beri 4kilo verdim gelmen lazım sen evimizin sultanıymışsın kıymetini bilemedim vs.vs. yalvardı yakardı(annem çok rahat insandır benim gibi titiz değil)
çoook güldüm ya nolur yalvarırım gel diyooo:KK70::KK70:
:D gidecekmisin peki?

Iyi eglenceler :21:

Tövbeler olsun daha genceciksin :KK70:

Simdi urfadasin peki sonra yolculuk nereye?

Memlekete canım.

Canim söylemek zorunda degilsin, ben öyle merakimdan sordum :KK60:

nesi varmış 31 in

Baltayi taşa mı vurdum ne :KK70:
Neyi olacak? Oh mis en güzel yaşlar. Ne istediğini biliyorsun. Çok ideal.
31 yaşında mısın? :KK17:

aynen cnm sıkma sen canını hem keyfini çıkar bebiş olunca senin hayatın bitecek onun hayatı olacak şimdi gez toz dolaş keyfini çıkar kendi hayatının daha sonra zor olacak :KK66:
Aynen öyle haklisin canim. Ilk baslarda kafama cok takiyordum simdi daha rahatim bu konuda. Yerine göre "amaan ne yapalim olmazsa olmaz, sanki tek cocuksuz aile bizmiyiz" diyebiliyorum :KK51: Nasibimize yazildiysa olur...

kızlar bugün çok enterasan birşey oldu
abim aradı yarın hemen gel ben seni alırım otgardan dedi
noldu,kötü birşey mi oldu dedim
ev çok dağınık sen gittiğinden beri 4kilo verdim gelmen lazım sen evimizin sultanıymışsın kıymetini bilemedim vs.vs. yalvardı yakardı(annem çok rahat insandır benim gibi titiz değil)
çoook güldüm ya nolur yalvarırım gel diyooo:KK70::KK70:

Sen ailenden neden ayrisin?

bnde de var ama şu an küçükmüş soğan kürünü falan uygulamışsındır sanırım cnm zaten direk herkes öneriuyordur ayrıca o çevredekiler ne fenalar yaa insanı bunalıma sokuyorlar tahmin edebiliyorum sen de bnm görümcem gibi vurdumduymazlığa vur en iyisi sordukları zman Allah vermiyo yap bir tanede bana ver diyo kız artık sürekli sorular sorular bunaldı
Soğan suyu kullandım canım bu ay gene deniycem.
İyi demiş görümcen.. On numara beş yıldız bir cevap olmuş..
Nasip bu işler, benim bir arkadaşımın da 5 senedir olmuyo ve bi sebebi de yok tıp dilinde.
Doktorlar nedeni bulamadılar..

Back
X