Bilgece ile Sohbete ;)))

yok yok öyle değil idrarını baya uzun tutmalısın diye dedim cnm çünkü eğer geç döllenmeyse sayım düşük oldugundan kısa süreli tutulan idrarda belirmiyor

Aaa ben bunu bilmiyordum ya tuh. O zaman aksama kadar tutayim ya da yarin yapayim ya sanki biraz sancim var gibi. Sanirim olacagim yaa.

Hos geldin canimm bizler de iyiyiz sukur.

Bi daha ki sefere olacak olacak inş sadece biraz naz yapıyor annesi. Moralini yüksek tut.

Demekki artik cok nazli nasip nasip ;-)

Hosgeldin canim
yanlis hatirlamiyorsam sende yurtdisinda yasiyorsun degil mi? Hangi ülkede oldugunu merak ettim

Aaa ben bunu bilmiyordum ya tuh. O zaman aksama kadar tutayim ya da yarin yapayim ya sanki biraz sancim var gibi. Sanirim olacagim yaa.
Aksama kadar tutmak seni zorlayabilir, yarin sabah tekrarla bence canim.

Canim tak kulagina kulakliklari sahil varsa ve hava güzelse git biraz yürü sonra denize karsi bir banka otur kitabini oku, geri dönüste de kendine bir dondurma alirsin

Şanlı Urfa' dayım şimdilik
Son iki hafta. Defolup gidecem.
Sıcak , çok sıcak, daha da sıcak olacaaaaak.

Sahil yok ama balıklı göl var.

Dondurma iyi fikir.

dayanabilirsen öyle yap canım ben öyle yapmıştım akşam yaptım idrar hatta baya koyu oluo o zman daha net çıkıo işte sancın falan olsada belirtiler adet belirtisi gibi zaten hayırlısı olsun inşallah

Şanlı Urfa' dayım şimdilik
Son iki hafta. Defolup gidecem.
Sıcak , çok sıcak, daha da sıcak olacaaaaak.

Sahil yok ama balıklı göl var.

Dondurma iyi fikir.
Ne bileyim kiz, genelde türkiyenin 90% sorsan 'istanbulda'
Git balikli göle karsi bir dondurma ye, kizini da al yanina ohhh daha ne olsun

dayanabilirsen öyle yap canım ben öyle yapmıştım akşam yaptım idrar hatta baya koyu oluo o zman daha net çıkıo işte sancın falan olsada belirtiler adet belirtisi gibi zaten hayırlısı olsun inşallah

Amin canim amin her seyin hayirlisi. Kizlar ben ciktim. Esimle disari cikacagiz. Opuldunuzzz

Sağolasın canım stres yapmıyorum dersem yalan olur.. çevre etkisiyle oluyo arada.. ne güzel canm allah bağışlasın, sağlıkla büyüt inş.. benim Pko sendromum var o nedenle gebelik zorlaşıyo..

canim benim cok uzuldum esin durduk yeremi bu sekilde davranmaya basladi yoksa onceleride boyle ilgisizdi?
dedigi laf cok agir insan hanimina bu sekilde konusmamali. erkeklerin hamurunda var okuzluk galiba benim herifinde okuzlugu tutuyor arada en cokda pc basinda saatlerce kalmasina kiziyorum yahu birak pc yi etrafinda biz variz bizimle ilgilen yok illa pc acik olacak Allah yardimcin olsun hakkiinda hayirlisi ne ise o olsun

Hosgeldin canim
yanlis hatirlamiyorsam sende yurtdisinda yasiyorsun degil mi? Hangi ülkede oldugunu merak ettim

Aksama kadar tutmak seni zorlayabilir, yarin sabah tekrarla bence canim.

hosbuldum canim ozelden yaziyim sana ulke ismini birda kendimi desifre etmiyim

Amin canim amin her seyin hayirlisi. Kizlar ben ciktim. Esimle disari cikacagiz. Opuldunuzzz
Iyi eglenceler

Ayyy ama ben özenirim şimdi, ne güzel.

Yav ben daha 31 yaşındayım 31
31 mi?
Bir ayağım mezara gitmiş be
Tövbeler olsun daha genceciksin

Ah ah sorma istanbul dururken benim burda ne işim var. Hayranıyım.
Simdi urfadasin peki sonra yolculuk nereye?

Canim söylemek zorunda degilsin, ben öyle merakimdan sordum

Sağolasın canım stres yapmıyorum dersem yalan olur.. çevre etkisiyle oluyo arada.. ne güzel canm allah bağışlasın, sağlıkla büyüt inş.. benim Pko sendromum var o nedenle gebelik zorlaşıyo..
bnde de var ama şu an küçükmüş soğan kürünü falan uygulamışsındır sanırım cnm zaten direk herkes öneriuyordur ayrıca o çevredekiler ne fenalar yaa insanı bunalıma sokuyorlar tahmin edebiliyorum sen de bnm görümcem gibi vurdumduymazlığa vur en iyisi sordukları zman Allah vermiyo yap bir tanede bana ver diyo kız artık sürekli sorular sorular bunaldı

kızlar bugün çok enterasan birşey oldu
abim aradı yarın hemen gel ben seni alırım otgardan dedi
noldu,kötü birşey mi oldu dedim
ev çok dağınık sen gittiğinden beri 4kilo verdim gelmen lazım sen evimizin sultanıymışsın kıymetini bilemedim vs.vs. yalvardı yakardı(annem çok rahat insandır benim gibi titiz değil)
çoook güldüm ya nolur yalvarırım gel diyooo

yazdim canim sana

kimisi baska türlüsünden anlamiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…