- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.391
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #9.121
yok yok öyle değil idrarını baya uzun tutmalısın diye dedim cnm çünkü eğer geç döllenmeyse sayım düşük oldugundan kısa süreli tutulan idrarda belirmiyor
bilgece kuzum sen 1-2 bardak su iç akşama kadar wc ye gitme idrarın sıkışsın sabahki gibi yani zaten hep idrar testlerini yani gebelik için olanı sabah ilk idrarınızla yapın derler işte sende akşama kadar tut sonra da yap çıkıyorsa vardır yoksa zaten regl oluırsun heralde
kizlar ben geldim doktorum vardi bugun sabah gittim hastalik rapor aldim, raporu gittim kuruma teslim ettim az birazcikda avm yi dolastim ama sanki dunyalar kadar is yapmis gibi yoruldum bel agrim artti.sizler nasilsiniz gecmisi okumaya baslicam simdi
Bi daha ki sefere olacak olacak inş sadece biraz naz yapıyor annesi. Moralini yüksek tut.
Hosgeldin canimkizlar ben geldim doktorum vardi bugun sabah gittim hastalik rapor aldim, raporu gittim kuruma teslim ettim az birazcikda avm yi dolastim ama sanki dunyalar kadar is yapmis gibi yoruldum bel agrim artti.sizler nasilsiniz gecmisi okumaya baslicam simdi
Aksama kadar tutmak seni zorlayabilir, yarin sabah tekrarla bence canim.Aaa ben bunu bilmiyordum ya tuh. O zaman aksama kadar tutayim ya da yarin yapayim ya sanki biraz sancim var gibi. Sanirim olacagim yaa.
Canim tak kulagina kulakliklari sahil varsa ve hava güzelse git biraz yürü sonra denize karsi bir banka otur kitabini oku, geri dönüste de kendine bir dondurma alirsin
Hosgeldin canim
yanlis hatirlamiyorsam sende yurtdisinda yasiyorsun degil mi? Hangi ülkede oldugunu merak ettim
Aksama kadar tutmak seni zorlayabilir, yarin sabah tekrarla bence canim.
dayanabilirsen öyle yap canım ben öyle yapmıştım akşam yaptım idrar hatta baya koyu oluo o zman daha net çıkıo işte sancın falan olsada belirtiler adet belirtisi gibi zaten hayırlısı olsun inşallahAaa ben bunu bilmiyordum ya tuh. O zaman aksama kadar tutayim ya da yarin yapayim ya sanki biraz sancim var gibi. Sanirim olacagim yaa.
Ne bileyim kiz, genelde türkiyenin 90% sorsan 'istanbulda'Şanlı Urfa' dayım şimdilik
Son iki hafta. Defolup gidecem.
Sıcak , çok sıcak, daha da sıcak olacaaaaak.
Sahil yok ama balıklı göl var.
Dondurma iyi fikir.
dayanabilirsen öyle yap canım ben öyle yapmıştım akşam yaptım idrar hatta baya koyu oluo o zman daha net çıkıo işte sancın falan olsada belirtiler adet belirtisi gibi zaten hayırlısı olsun inşallah
kizlar ben geldim doktorum vardi bugun sabah gittim hastalik rapor aldim, raporu gittim kuruma teslim ettim az birazcikda avm yi dolastim ama sanki dunyalar kadar is yapmis gibi yoruldum bel agrim artti.sizler nasilsiniz gecmisi okumaya baslicam simdi
Amin canim amin her seyin hayirlisi. Kizlar ben ciktim. Esimle disari cikacagiz. Opuldunuzzz
bn çalışıyorum kuzum 4 yılı devirdik bizde 2.5 yasında bir kızım var sanırım bebiş istiyorsun düşünme canım düşündükçe inan gelmiyor bn 3 ay denedim 4 ay hiç umudum yoktu bir baktım günüm geçmiş bir test yaptım şok çünkü belirtiler aynı adet olacakmısım gibiydi inan olmaz dediğin ay oluyor stresi at başından
Ne bileyim kiz, genelde türkiyenin 90% sorsan 'istanbulda'
Git balikli göle karsi bir dondurma ye, kizini da al yanina ohhh daha ne olsun
Yoğunluktan görmemişim hanfendü...
Sormadım canım daha.
Bazen!!! Bazen dese bir türlü her şeye muhalefet adam.
Daha doğrusu beni salak gördüğü için, benim yaptığım her şey değersiz ve basittir.
Bana diyor ki sana kim akıl veriyor? Düşün adam beni ne kadar aciz görüyorsa artık. Benim de bir beynim olduğunu düşünmüyor.
Dik kafalı. İstemiyorum , istemiyorum, istemiyorum, istemiyorum...
Birbirimize diş bilediğimiz aşikâr ama artık adım atmayacam.
Bana "başka birini mi buldun?" diyor.
Ne kadar "öküzün tekiyim, ne desen hakkın var" dese de, hala beni suçlamaya çalışıyor.
Hosgeldin canim
yanlis hatirlamiyorsam sende yurtdisinda yasiyorsun degil mi? Hangi ülkede oldugunu merak ettim
Aksama kadar tutmak seni zorlayabilir, yarin sabah tekrarla bence canim.
Seni gördük daha iyi olduk
Ayyy ama ben özenirim şimdi, ne güzel.
Yav ben daha 31 yaşındayım 31
31 mi?
Bir ayağım mezara gitmiş be
Iyi eglencelerAmin canim amin her seyin hayirlisi. Kizlar ben ciktim. Esimle disari cikacagiz. Opuldunuzzz
Tövbeler olsun daha genceciksinAyyy ama ben özenirim şimdi, ne güzel.
31 mi?
Simdi urfadasin peki sonra yolculuk nereye?Ah ah sorma istanbul dururken benim burda ne işim var.Hayranıyım.
Canim söylemek zorunda degilsin, ben öyle merakimdan sordumcanim benim cok uzuldum esin durduk yeremi bu sekilde davranmaya basladi yoksa onceleride boyle ilgisizdi?
dedigi laf cok agir insan hanimina bu sekilde konusmamali. erkeklerin hamurunda var okuzluk galiba benim herifinde okuzlugu tutuyor arada en cokda pc basinda saatlerce kalmasina kiziyorum yahu birak pc yi etrafinda biz variz bizimle ilgilen yok illa pc acik olacakAllah yardimcin olsun hakkiinda hayirlisi ne ise o olsun
hosbuldum canim ozelden yaziyim sana ulke ismini birda kendimi desifre etmiyim
nesi varmış 31 inAyyy ama ben özenirim şimdi, ne güzel.
31 mi?
Iyi eglenceler
Tövbeler olsun daha genceciksin
Simdi urfadasin peki sonra yolculuk nereye?
Canim söylemek zorunda degilsin, ben öyle merakimdan sordum
bnde de var ama şu an küçükmüş soğan kürünü falan uygulamışsındır sanırım cnm zaten direk herkes öneriuyordur ayrıca o çevredekiler ne fenalar yaa insanı bunalıma sokuyorlar tahmin edebiliyorum sen de bnm görümcem gibi vurdumduymazlığa vur en iyisi sordukları zman Allah vermiyo yap bir tanede bana ver diyo kız artık sürekli sorular sorular bunaldıSağolasın canım stres yapmıyorum dersem yalan olur.. çevre etkisiyle oluyo arada.. ne güzel canm allah bağışlasın, sağlıkla büyüt inş.. benim Pko sendromum var o nedenle gebelik zorlaşıyo..
yazdim canim sana
kimisi baska türlüsünden anlamiyorbnde de var ama şu an küçükmüş soğan kürünü falan uygulamışsındır sanırım cnm zaten direk herkes öneriuyordur ayrıca o çevredekiler ne fenalar yaa insanı bunalıma sokuyorlar tahmin edebiliyorum sen de bnm görümcem gibi vurdumduymazlığa vur en iyisi sordukları zman Allah vermiyo yap bir tanede bana ver diyo kız artık sürekli sorular sorular bunaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?