Bilgece ile Sohbete ;)))

Hahahaj valla hic sorma acaba ben nasil olacagim

Amin.
Çok üzüldüm. Rabbim korusun ya.

Bölüyorum ama...
Merhaba hoş geldin canım

çok doğru söylüyorsun canım hayırlı saglıklı olsunda olur inşallah Rabbim tez zamanda güldürsün yüzünü hayırlı sağlıklı bir bal böceğiyle

Sabahlara kadar bizimle yazışarak doğuma gideceksin nolacak

Doğum sırasında eşin görevi devralir. Eee merak ederiz çünkü.
Allah iyiligini versin canim ya

çok doğru söylüyorsun canım hayırlı saglıklı olsunda olur inşallah Rabbim tez zamanda güldürsün yüzünü hayırlı sağlıklı bir bal böceğiyle
Amin Allah razi olsun canim, üm arzu edenlere bu duyguyu tatmayi nasip etsin insallah

Ne yapsam ne yapsam da moralim yerine gelse.

Alışverişe çıkıp kredi kartının dibine mi vursam?

Dans edip zayıflasam mı?

Ne yapsam?

Gidip okumak istediğim kitapları mı alsam.

Dans edip zayıflasam mı?

Ne yapsam?

Bence git alisveris yap ohhh
Biz de birazdan cikicaz. Bu arada idrar testi yaptim bir sey cikmadi maalesef. Kesin gebe degilim zaten..

Bence git alisveris yap ohhh
Biz de birazdan cikicaz. Bu arada idrar testi yaptim bir sey cikmadi maalesef. Kesin gebe degilim zaten..
canım 4 saat falan beklemen lazım en az bekledin mi birde bnmde 1 ay senin gibi oldu böyle su gibi akıntı ve aynı gün adet oldum gecikmeden yani ondan sonraki ay tuttu o akıntı içinde işte diğer belirtileri daha önce konuşmuştuk zaten alerji dedi ilaç verdi tuttu hayırlısı olsun senn içinde inşallah

Oyle mi 5 dakikadan sonra geçerli olmuyor diyorlar. O zaman biraz daha bekleyeyim belki cikar.

Oyle mi 5 dakikadan sonra geçerli olmuyor diyorlar. O zaman biraz daha bekleyeyim belki cikar.
bilgece kuzum sen 1-2 bardak su iç akşama kadar wc ye gitme idrarın sıkışsın sabahki gibi yani zaten hep idrar testlerini yani gebelik için olanı sabah ilk idrarınızla yapın derler işte sende akşama kadar tut sonra da yap çıkıyorsa vardır yoksa zaten regl oluırsun heralde

Dans edip zayıflasam mı?

Ne yapsam?

Canim tak kulagina kulakliklari sahil varsa ve hava güzelse git biraz yürü sonra denize karsi bir banka otur kitabini oku, geri dönüste de kendine bir dondurma alirsin

kizlar ben geldim doktorum vardi bugun sabah gittim hastalik rapor aldim, raporu gittim kuruma teslim ettim az birazcikda avm yi dolastim ama sanki dunyalar kadar is yapmis gibi yoruldum bel agrim artti. sizler nasilsiniz gecmisi okumaya baslicam simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…